Uitstekende en eerlijke informatie. Ze nemen alle tijd voor je.

• Communicatie

Goed bed nog wennen aan de verstelbaarheid.

Goede ondersteuning. Van de boxspring Latex topper ligt goed maar dient zich nog te vormen naar onze lichamen.

Zeer prettig zaak.

Vriendelijk personeel en je word goed geholpen. Hier nemen ze de tijd voor je en geven je goed advies.

• Communicatie

Goed advies voor een heerlijk matras

Perfect geholpen in de winkel veel uitleg gehad over matrassen en topdecks. Na koop alles keurig geleverd en geplaatst zoals afgesproken. Komen hier zeker terug.

• Communicatie

Heel goed en deskundig geholpen

Bij het uitzoeken van het bed werden alle prijs/ kwaliteit mogelijkheden aangedragen. Deskundige begeleiding ook voor het kiezen van het juiste matras en kussen. Werd geleverd zoals afgesproken en netjes bezorgd.

Goede voorlichting, keurige bezorging. In 1 woord: geweldig

In een woord SUPER

Een fantastisch product geleverd door een perfecte organisatie in deze beddenwereld.

Heel klantvriendelijk !

Super goede hulp in de winkel. Heel vriendelijk. Goed advies. Ze nemen de tijd voor.

• Communicatie

Goede service in de winkel en de levering was netjes verzorgd

Super bed...super service

Heerlijk bed...vriendelijk personeel

• Communicatie

Nette service en beloftes nagekomen

Prettige ervaring in de winkel en alles netjes uitgelegd ondanks dat we snel onze keuze hadden bepaald. Goeie service, vriendelijke dame en alle beloftes nagekomen! Kan het iedereen aanraden.

Gewoon goed!

Goed geadviseerd, netjes op tijd geleverd en keurig geplaatst door vakmannen!

• Communicatie

je krijgt een eerlijk advies in een ongedwongen sfeer

Elke keer als we op slaapgebied wat nodig hebben gaan we gewoon weer naar Droomvlucht. Al jaren trouwe klant.

• Communicatie

Kundige mensen, uitstekende service!

Kundige, sympathieke mensen, die alle tijd voor de klant nemen en een uitstekende service verlenen! En niet onbelangrijk: we hebben er een heerlijk nieuw bed aangeschaft. Droomvlucht Slaapcomfort is een absolute aanrader!

• Communicatie

De service, de mogelijkheden en de kwaliteit is om van te dromen!

Wij zijn zeer goed geholpen door Droomvlucht, nadat we zijn belazerd door Schaap & Anderson. Marcel, 1 van de eigenaren, hoorde ons verhaal en wilde ons graag helpen en het vertrouwen in de bedden branche herstellen. Dat is hem goed gelukt! Na een vakkundig advies hebben wij een heerlijk bed op tijd geleverd ontvangen. Zeer tevreden klant en we kunnen Droomvlucht van harte aanbevelen!

N.v.t.

Nadat de eigenaar van Droomvlucht Slaapcomfort contact heeft gezocht met ons, (naar aanleiding van onze negatief review) en de situatie samen uiteen hebben gelegd zijn we tot de conclusie gekomen dat er een misverstand was ontstaan. Het geleverde materiaal is uitstekend en wij zijn er zeer blij mee

• Advies N.v.t.
  • Service N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Persoonlijke aandacht, Het servicegerichte en heb het idee dat het een relatief kleine organisatie is met mensen die een goed product willen leveren.

• Communicatie

Eindelijk weer eens een winkel waar klant voorop staat

Kan niet anders zeggen dat ik van begin tot eind uitstekend ben geholpen. Werd uitgebreid de tijd genomen om mijn vragen te beantwooden en verschillende bedden & (top)matrassen uit te proberen. Was dan ook snel duidelijk dat ik hier mijn nieuwe bed zou aanschaffen. Ook de levering en installatie is keurig verlopen. Gezien hun werkwijze slaap ik heerlijk en met een gerust hart; wetende dat als er komende periode issues mochten zijn, zij direct met een passende oplossing zullen komen, zonder dat ik als klant hier hinder van ondervind.

• Communicatie

Verstand van zaken en eerlijk

in alle rust werden alle mogelijkheden aan de orde gesteld. Goede vergelijkingsmogelijkheden en kennis van zaken. Had het gevoel in de juiste zaak te zijn beland.

• Communicatie

Instaphoogte blijkt wel beetje probleem te zijn.

Avek topmatras lijkt een kuil te hebben?

• Communicatie

HEERLIJK BED ,SLAPEN ER GOED OP .HELEMAAL TEVREDEN.

ZIE BOVEN

Geweldige service

Goed geholpen in showroom en snelle bezorging van bestelde topmatras

Zeer net, ervaren personeel

Ze denken mee

Heerlijk matras

Heerlijk geslapen na levering nieuwe matras van serta

Prima matras en kussen.

Rotterdamseweg 60-64

2921 AP Krimpen aan den IJssel

Over Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.