Goed koopadvies en levering volgens afspraak.

Het bezoek aan de showroom in Zevenhuizen verliep bijzonder goed, de dame heeft ons goed geadviseerd en wij zijn tot aanschaf overgegaan. Levering vond op de afgesproken termijn plaats in Februari 2021. De bezorgers hebben de matrassen naar boven gebracht, de oude konden zij niet meenemen wat toch wel lastig is gezien het formaat om deze af te voeren naar de milieu straat. Droomvlucht zou dit als service moeten kunnen aanbieden, zeker gezien de prijs van de nieuwe matrassen. De Tempur matrassen voldoen uitstekend!

• Communicatie

Er bestaat nog iets van 'SERVICE "

In 2015 aangeschaft Caresse 4600 elec. boxspring na ruim 6 jaar kwamen er problemen met de hoezen PU. .van de matrassen . Klacht ingediend bij Droomvlucht Zevenhuizen ,daar kwam actie op . De fabrikant was terughoudend hier in, Droomvlucht nam zijn verantwoording en wij zijn samen tot een goede oplossing gekomen. Marco, nog dank voor de service !!

• Communicatie

Jammer van de vertraging en de aanpak ervan

Verkoper heel aardig en alles duidelijk afgesproken, alleen.. de levertijd. Tijdens de bestelling in de winkel werd aangegeven 5-8 weken, dat zou toen vlak voor Nieuwjaar zijn, dus we hielden wel rekening met een weekje erbij. Na geen bericht na de feestdagen maar even contact opgenomen en werd aangegeven 6-10 weken, dat stond tenslotte ook op de orderbevestiging.. Prima. Het duurde steeds langer en na contact met de planning kregen we te horen dat we maar rekening moesten houden met Corona en dus niet op 10 weken moesten hebben gerekend. Uiteindelijk geleverd in week 13.

• Communicatie

Alles vanaf de aankoop tot plaatsen was perfect .

Geweldige bedden

Hele goeie service en heerlijke bedden!!!

Uitstekend geholpen

Goed advies, levering dik in orde en we slapen heerlijk. Hadden dit eerder moeten doen.

• Communicatie

We zijn goed geadviseerd in de winkel en ze namen de tijd voor ons. Levering was op tijd en netjes in elkaar gezet. We kregen een goede tip om het ongemak van het felle lichtknopje op de bedlampen op te lossen. 1 minpuntje: tijdens plaatsing werd er gevraagd of we een verlengsnoer hadden vanwege de elektrische aansluitingen. Hierover waren wij niet geïnformeerd. Gelukkig hadden we een snoer liggen. Anders hadden we een probleem gehad.

• Communicatie

Prettig geholpen in rustige omgeving

We kwamen ons oriënteren op een nieuw bed en alle tijd werd genomen om ons verschillende matrassen te laten ervaren. We zijn er de nodige uren geweest. Geen enkel moment het gevoel gepusht te worden naar een aankoop. (wat in andere beddenzaken wel anders is). Na het gesprek een offerte laten opmaken. Ook hier geen druk om snel te tekenen. Nachtje over geslapen (in ons oude bed :-)) en volgende dag het bed besteld. Levertijd gezien Corona wat langer helaas maar na een maand of 3 netjes bezorgd en in elkaar gezet.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

• Communicatie

Levering duurde langer dan verwacht

En toen het bed geleverd werd, ontbraken de hoezen voor de matras in dezelfde kleur als het onderstel. Die zijn nabesteld en kwamen gelukkig snel binnen. Daarna hoezen gebracht en geplaatst.

Perfect!!

Enorm goed geholpen, super service. Aan de afspraken gehouden. Er is zelfs voorgesteld ivm een waarschijnlijk aankomende operatie van mijn man, om service te verlenen tegen die tijd om het bed naar beneden te verplaatsen. In een woord super! Echt een aanrader. Uitermate vriendelijk.

• Communicatie

Een aankoop zoals je het als KLANT wenst verstandvan zaken, luisteren en adviseren.

Vanuit een recent verleden reeds ervaring opgedaan bij een aankoop van nieuwe matrassen. De ervaring van destijds bracht ons terug bij dezelfde dealer eerst ben ik alleen gaan kijken en praten bij deze dealer van een aantal goede merken. Aanvankelijk konden wij niet slagen ondanks een een aanbod van de directie op de eerdere recente aanschaf er bleef twijfel en ook bij een derde bezoek was die twijfel er nog steeds de knoop doorgehakt en de visie op een SERTA boxspring combinatie gericht en dat bleek voor ons de juiste keuze te zijn. Inmiddels staat de combinatie een aantal weken en het gevoel hier in huis is dat wij de juiste keuze hebben gemaakt een Win - Win situatie zoals ervaren.

• Communicatie

Goede service voor goede prijzen

We zijn vriendelijk geholpen en voorzien van goed advies. Ook de levertijd, belangrijk in deze tijd, is besproken. We zijn een tweede keer terug geweest en hebben na nog wat proberen en gedegen advies onze keuze gemaakt. Dit is ons 2e bed bij Droomvlucht en meerdere familie leden zijn hier reeds geweest vanwege de goede service.

Goede productkennis, matige klantenservice

Vriendelijke verkopers. Minpunt de communicatie en service rondom levering.

• Communicatie

Mooie kwaliteit, vakkundig geleverd voor een concurrerende prijs. Thnx!!

We zijn ff opzoek geweest naar nieuwe bedbodems. De inzet boxsprings van Swisssense die we hadden bevielen niet.. via droomvlucht gekomen bij de Tempura schotel bodem, echt dat is een zaligheid. Vakkundig geïnstalleerd en kort na bestellen kunnen leveren.. echt service. Mooi!! En dat alles voor een concurrerende prijs.. mooi werk!

• Communicatie

Goede service, advies en levering

We werden goed geholpen en goed geadviseerd, de levering was netjes en sneller dan verwacht.

• Communicatie

Prettige mensen met verstand van slapen.

Plezierige ervaring om bij Droomvlucht een super lekker bed te kopen.

• Communicatie

Heel goed uitgelegd vd verschillende matrassen en we zijn heel blij met de tempur bedden

• Communicatie

Goede service en goede producten

Goed geholpen, snel en korte lijnen met de medewerkers. Ook voor het leveren zijn ze goed met de planning en houden je goed op de hoogte van alles. Achteraf een voetbord besteld en kreeg alle info erover en weer duidelijke planning van bestellen tot leveren.

• Communicatie

Goede service en ze denken met je mee, staan altijd open voor vragen

Fijne zaak!

Goed geholpen, aardige verkopers!

goede zaak , vlotte service

vlotte bediening en service

Grandioos

Happy met onze nieuwe matrassen en kussens, Uitgerust je bed uit komen zonder nek of rug klachten hoe fijn is dat ! Jammer dat je er uiteindelijk uit moet gaan om te gaan werken !!

Zeer Goed

Zeer goed geholpen , goed geregeld . mvg A.M

• Service N.v.t.

Positief

Ondanks Corona keurig op tijd geleverd ,

Rotterdamseweg 60-64

2921 AP Krimpen aan den IJssel

Over Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.