Uitstekende service

Ik wilde een nieuwe kledingkast en telefonisch contact opgenomen. Een vriendelijke jongeman wist me naar aanleiding van een type nummer te vertellen dat die kasten niet meer bestaan. Daarna verbaasde hij me door te vertellen dat er nog twee kasten stonden die er veel op lijken. Hij ging foto's nemen en naar me toe mailen. Heel snel had ik de mail en aan de hand van de foto's kon ik een keuze maken. Wegens mijn gezondheid is het heel fijn dat ik niet voor niks naar de winkel toe ging. Ik heb gebeld, mocht komen kijken. Daar was dezelfde vriendelijke verkoper, die meeliep om de kasten in het echt te bekijken. We hebben meteen een keuze gemaakt en de bestelling geplaatst. Anderhalve week later werd de kast bezorgd door twee vriendelijke mannen. Ze hebben de onderdelen boven gebracht, de kast in elkaar gezet en al het karton en plastic meegenomen. Droomvlucht Zevenhuizen weet wat service is, vriendelijke meedenkend en behulpzaam personeel. We werden door een oudere meneer herkent doordat we eerder een prachtig bed hebben gekocht en bedankte ons voor het vertrouwen voor de 2e keer in Droomvlucht. Wij voelden ons daar als mens gezien en gehoord.

• Communicatie

Het adres voor ultiem slaapcomfort

Breed assortiment, duidelijk advies, vriendelijk en geduldig. Snelle en perfecte levering.

• Communicatie

Een klein puntje: De orderbevestiging was niet gelijk aan de afrekening.

• Communicatie

Erg goed geholpen en zeer goed geslaagd

Mijn vorige bed was ook al van Droomvlucht dus toen ik begin van het jaar in een hele nare situatie kwam en een nieuw bed moest, gelijk weer contact opgenomen met Droomvlucht. Zeer meedenkend, erg vriendelijk (ook de bezorgers), kundig, heel erg goed geholpen en daarom ook zeer goed geslaagd.

We werden goed geadviseerd

Ze nemen de tijd voor je en geven een passend advies. De levertijd wordt nagekomen en de mannen die het bed geïnstalleerd hebben verdienen een pluim.

Super service

Na mijn eerste binnenkomst gelijk super geholpen met gedegen advies, niets was teveel gevraagd, alle afspraken keurig nagekomen en alles klopte bij bezorging!! Kom je nog maar weinig tegen zulke bedrijven waar alles in 1 keer goed gaat

• Communicatie

Alleen jammer dat ze mij er niet attent op gemaakt hebben dat er van mijn boxspring ook nog een soft variant was

Deskundig geholpen

Vriendelijk en deskundig

Klant is koning

Droomvlucht heeft een prachtige showroom in Zevenhuizen met alle bedden sfeervol opgesteld. We hebben een uitstekende uitleg gehad en hebben alle tijd genomen om bedden te beoordelen. We zijn totaal niet gepusht om een bed aan te schaffen. Uiteindelijk hebben we een fantastische Certa boxspring gekocht. De boxspring is naar alle tevredenheid thuis geïnstalleerd.

Fantastisch

Met veel lichamelijke klachten naar de winkel in Zevenhuizen gekomen voor een nieuw bed. Hele goede uitleg en heel veel geduld Er werd goed naar onze wensen geluisterd. 12 weken later werd ons droom bed geleverd en we kunnen alleen maar zeggen een wolk van een bed! Vanaf binnenkomst in de winkel tot de bezorging Fantastische service wij raden Droomvlucht absoluut aan.

Goed geregeld

Goed geregeld

• Communicatie

wij zijn heel tevreden over de aanschaf van onze nieuwe matrassen.

Fijne overzichtelijke winkel (niet te groot, heerlijk!) vriendelijke verkoper die wist wat hij stond te doen, goed advies geven aan iemand die door de bomen het bos niet meer zag ;)- Kop koffie erbi,j helemaal goed!

• Communicatie

Deskundig advies in de showroom en perfecte aflevering door vaklieden die hun vak verstonden

• Communicatie

Zeer goed tewoord gestaan.

Spullen werden netjes bezorgt en ook nog even naar boven gedragen. Boden ze zelf aan. dus helemaal blij.

• Communicatie

Vriendelijk geholpen hoop kennis en hele mooie collectie aan bedden De bezorgdienst ook top vakmensen

• Communicatie

Zeer proffesionele slaap uitleg.

We zijn overgestapt van een waterbed naar een boxspring. We waren nog niet overtuigd dat we een goede en verstandige keuze zouden maken maar na profesionele en eerlijke uitleg toch de keuze gemaakt over te stappen naar een boxspring. Voorlopig zijn we niet teleurgesteld en slapen we lekker op onze nieuwe boxspring.

Prima zaak!!

Je wordt netjes geholpen. Prima bed intussen geleverd:)

Goed gedaan

Marco ik heb het al ingestuurd

• Communicatie

goede service en prettig contact

• Communicatie

Top, goede kwaliteit, deskundige medewerkers.

Gewoon helemaal goed!

Perfecte levering

Echter met een matras van €1000 lig ik nog steeds niet echt lekker met mijn schouders.

Helemaal top!

Heel erg klantvriendelijk, hele goede informatie, perfecte service. Dit is al de 2e keer, dat wij bij Droomvlucht ons bed aanschaffen en net als de eerste keer is het totaal plaatje gewoon helemaal af. Ze hebben totaal niet op kwaliteit ingeboet in al die jaren en hebben die diensten van Droomvlucht al bij diverse andere mensen geprezen om hun eerlijkheid en realistische benadering! Top en gewoon zo door blijven gaan wan kwaliteit verloochend zich niet!

• Communicatie

Goed gevoel eerlijk advies .

Wat een prettige zaak! Professioneel advies, heldere uitleg. Er was alle tijd om het voor ons juiste boxspring bed uit te zoeken. Zo fijn geholpen, top! Heel persoonlijk, voelt je geen nummer. Ook het bezorgen van het bed was prima geregeld. Vakkundig geplaatst, keurig!

• Communicatie

Uitstekende winkel voor nieuw bed

Uitstekende winkel voor nieuw bed. Je wordt enorm goed geholpen. Nemen alle tijd voor een klant. En ook de bezorgdienst staat u zeer netjes te woord. Het bed is nog steeds even wennen. Maar dat was ons verteld. Wij hebben dan ook vertrouwen dat wij over een paar weken weer top slapen.

Goed geholpen, matig product

Helaas voldoen de matrassen niet aan de wensen. Verkopen hielp uitgebreid en netjes

Rotterdamseweg 60-64

2921 AP Krimpen aan den IJssel

Over Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.