goed advies

prachtige winkel met goede producten en een deskundig advies.

• Communicatie

Zowel als in de winkel en met het plaatsen van het bed, perfect geholpen. Vriendelijk, meedenkend en behulpzaam personeel.

• Communicatie

Alles verliep zoals het hoort!

Prettig geholpen en netjes bezorgd en geplaatst.

• Communicatie

Kwam voor een nieuw hoofdkussen maar werd door goed advies en uitleg en geduld van super vriendelijke verkoopster een nieuw bed met hoofdkussen. Ook het thuis bezorgen en in elkaar zetten van het bed door vriendelijke mannen. Ze kwamen nog eerder dan de afgesproken tijd.

prima zaak

Vriendelijk en deskundig geholpen. Afspraken nagekomen.

Top service

Mooie winkel met ruime keuze en kwaliteiten. Snelle levering wat ook door vriendelijke personeel werd gedaan.

Echt slechte service

Geen. Nooit weer.

Klant gericht

Ik werd heel goed geholpen door Marco.

Mooie showroom, makkelijk parkeren

• Communicatie

Echt super goede zaak. Van keuze(verkoop) tot de aflevering (eind).

Ik ben van de keuze in de winkel Krimpen, planning tot en met de aflevering uitstekend geholpen. Topzaak..aamradee

• Communicatie

Netjes geholpen goeie service.

Nieuw bed gekocht netjes geholpen en nette uitleg gehad en goeie service met Leveren etc. Etc.

Prima zaak

Fijne winkel om een slaap comfort te kopen. goed personeel om je te helpen, men heeft verstand van zaken . En dat zie je niet zo vaak tegenwoordig .echt een fijne zaak ,een aanrader.

Super!

Heel fijn ontvangen, huiselijke sfeer, goed advies, niet opdringerig!

• Communicatie

Mooie boxspring en een correcte levering

Wij zijn heel blij met onze boxspring. We zijn heel goed geadviseerd en ook de levering was correct. Vriendelijk en net personeel!

• Communicatie

Goed advies en goede service

Het advies in de winkel was goed en kundig gegeven. Bij de levering was iets mis gegaan. Dit werd snel en goed opgelost.

Supergoede service

Ons topdekmatras was na net 2 jaar al behoorlijk doorgezakt. De medewerkers van Droomvlucht Zevenhuizen hebben ervoor gezorgd dat we kosteloos een nieuw matras kregen. Dit is ouderwets goede service en kan iedereen Droomvlucht aanbevelen!!!!

• Communicatie

Goede toelichting en zeer tevreden over aankoop

Absolute 10 voor informatie en service

Tijdens de aankoop was het duidelijk dat het personeel over alle benodigde informatie (en dan nog wat extra) beschikte. Het aankoopproces werd daardoor bijzonder aangenaam. De bezorging was prima op schema, was ruim van tevoren aangekondigd door herinneringen en een persoonlijk belletje om de afspraak nog een week voor levering te verifiëren, en zelfs een belletje dat ze onderweg waren en hoe laat ze ongeveer aan zouden komen. Van voor tot achter uitermate tevreden met de service, het product, en de prijs/kwaliteit verhouding.

Goed geholpen

De medewerker had verstand van het product waar wij op zoek naar waren

• Communicatie

Zeer prettig geholpen goed advies gekregen . Fijn personeel en zeker ook de bezorging een dikke 10 niets is teveel om het bed op de juiste plaats te krijgen erg blij mee.

Fijn geholpen

Fijne service in de winkel, wel lange levertijd waarin ik niets meer hoorde, Levering snel en correct

Keurige service

Keurige service. Ben goed geholpen en alles is netjes bezorgt

• Communicatie

Vriendelijk geholpen, goed advies en vlotte levering

Droomvlucht Slaapcomfort gaf ons een mooie aanbieding, die we niet konden weerstaan. We konden de verschillende matrassen rustig uitproberen. De matrassen kwamen sneller dan verwacht. Wel jammer dat er geen oplossing geboden wordt voor de oude matrassen.

• Communicatie

Heel fijn geholpen en prima aflevering!

Fijn geholpen, alle tijd genomen, goede adviezen!

• Communicatie

Wij zijn zeer tevreden over de aankoop

Een heel goed uitgebreid advies. Levering op tijd en alles thuis in gereedheid gebracht

Rotterdamseweg 60-64

2921 AP Krimpen aan den IJssel

Over Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.