Er wordt aandacht geschonken aan de wensen van de klant betreffende slapen en er volgt een goed advies! Alle lof voor de deskundigheid van het personeel.

• Communicatie

Via Google al 5 sterren gegeven betreffende de service, klant is daar echt koning(in) in het 10 voud. Inmiddels mijn bed 4 weken eerder dan verwacht ontvangen en wat slaap ik heerlijk en ik wordt vooral erg goed en uitgerust wakker. Ik kan deze zaak zeer zeker aanbevelen!

• Communicatie

Perfect geholpen met het bepalen van onze keuze, uitgebreid kunnen “proefliggen”, ook met diverse hoofdkussens en verschillende toppers! Levering volgens afspraak, netjes geplaatst en gewerkt door die mannen!! Een puntje van aandacht: Bij aanschaf van katoenen hoes, geef deze gelijk mee aan de klant zodat deze de hoes vast kan wassen zoals is voorgeschreven voor het eerste gebruik.

• Communicatie

Goede persoonlijke service en advies

Goed advies in de winkel in Zevenhuizen, en nette service bij het afleveren van het bed. Ook attent het bloemetje voor de buren, omdat zij ons adviseerde om naar Droomvlucht te gaan.

Top verkoper, Top service en Top bed

Goed geholpen bij uitzoeken van bed. Bed snel geleverd. Goede service bij levering en in elkaar zetten van bed. Bed slaapt heerlijk.

zeer geslaagde koop

goede service.

• Communicatie

Heerlijk bed en goede service

Net het bed via droomvlucht gekregen. Het ligt heerlijk. De verkoper heeft ons vakkundig geholpen bij het uitzoeken van het bed en nam alle tijd. Dit was erg prettig en gaf vertrouwen. Het bedrijf vindt een goede naam erg belangrijk, heb ik gemerkt. Ze doen er zoveel mogelijk aan om de klant tevreden te stellen. Kortom heerlijk bed, fijne service!

Prima kwaliteit

Voldoet aan onze verwachtingen

• Communicatie

Een prima ervaring, bed is goed en fijn personeel.

Een prima ervaring, bed is goed en fijn personeel.

Geweldige aankoop en service

We zijn erg tevreden over de manier waarop we geholpen zijn in de winkel, het contact tot de levering en de daadwerkelijke levering. Een goede winkel met goede adviezen om een mooi en fijn bed aan te schaffen.

Fantastische service!

Wij hadden die dag al vele beddenzaken bezocht met verschillende ervaringen. Maar bij Droomvlucht slaapcompfort troffen wij een zeer vriendelijke en geduldige verkoper. Hij beantwoordde al onze vragen eerlijk zonder onwaarheden te verkopen. De boxspring waar we voor gevallen waren, wilden we in een andere winkel niet kopen vanwege de zeer drammerige verkoper die ons allerlei onzin verkocht! Op internet zagen we dat Droomvlucht slaapcomport dit merk Serta ook verkocht. Hier werden we echt super geholpen en binnen 3 weken hadden we onze boxspring al staan. De bezorging ging ook heel soepel en netjes met eigen bezorgers. Kortom prima ervaring hier!!

• Communicatie

Ik kan deze winkel van harte aanbevelen

Bij aankoop van matrassen en bedbodems kreeg ik goede adviezen. De aflevering was ook naar tevredenheid.

• Communicatie

Heerlijk bed maar wat een nonchalance

In de winkel werd ik prima geholpen, goede en vriendelijke service, maar toen ik toch nog iets aan de koop wilde veranderen, werd dat niet schriftelijk bevestigd, ook niet na herhaald aandringen. Aan mijn broer en schoonzus had ik adres doorgegeven toen werd er voor mij een bloemetje beloofd dat pas door herhaald aandringen door mijn broer werd bezorgd. Jammer dat in deze gevallen ondanks belofte alleen na verschillende telefoontjes alles werd geregeld

• Communicatie

Communicatie en aflevering zijn matig

Late levering van bed wordt niet pro actief gecommuniceerd . Aflevering bed gebeurd met slecht gereedschap en elektrische kabels worden niet weggewerkt, dus liggen alle kabels op de vloer.

Geweldig geholpen!

Mooie zaak met mooie bedden en kundig personeel! Wij slapen heerlijk in onze Serta boxspring!

• Communicatie

Superieur en heel erg persoonlijk!

Vanwege onze privé situatie was de noodzaak voor maatwerk groot. Hierop is perfect ingespeeld door Marco. Er werd mee gedacht en naar oplossingen gezocht. Dit maakte dat het hele aankoop traject zeer plezierig was. Ook de installatie van ons nieuwe bed ging zeer soepel. Aardige medewerkers en prima kwaliteit.

• Communicatie

Prachtig bed en prima service

In de showroom een bed uitgezocht en uitstekend advies gekregen. Het bed is prima op tijd geleverd

Goed en kundig advies

Helder advies en erg blij met onze aankoop

Goed advies

Fijn dat er de tijd werd genomen om op de bedden te liggen en zo achter het perfecte bed te komen. We zijn super blij met ons bed, kussens en dekbedden. Er is ook een ruime keuze uit prachtige overtrekken.

goed advies en service

Goed advies en service zowl; bij aankoop als levering

Top zaak!

Al jaren een prima service! Meerdere bedden gekocht ! Alles ok !

Op en top Droomvlucht

Na eerdere aanschaf met goede ervaring was het deze keer weer een herhaling.Goed advies en service

• Communicatie

Aandacht, humor en een goed product

Goed geholpen in de winkel. geen enkel probleem om lekker lang te twijfelen tussen twee producten. prima afhandeling. schatten van mannen die de matras hebben bezorgd en neergelegd. dikke vette chapeau!

• Communicatie

De kundige verkoopster was een plus.

Toppie

Keurig netjes geholpen. Bij latere levering word je netjes gebeld met nieuwe tijd. Goed geregeld

Rotterdamseweg 60-64

2921 AP Krimpen aan den IJssel

Over Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.