Er wordt aandacht geschonken aan de wensen van de klant betreffende slapen en er volgt een goed advies! Alle lof voor de deskundigheid van het personeel.
Beste C.P. En namens het hele team van Droomvlucht Slaapcomfort: Bedankt voor deze mooie beoordeling. We hebben u graag geholpen en geadviseerd en zijn blij te horen dat dit zo goed bevallen is! Met vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Via Google al 5 sterren gegeven betreffende de service, klant is daar echt koning(in) in het 10 voud. Inmiddels mijn bed 4 weken eerder dan verwacht ontvangen en wat slaap ik heerlijk en ik wordt vooral erg goed en uitgerust wakker. Ik kan deze zaak zeer zeker aanbevelen!
Geachte N, Dat wij één keer een 10 mogen ontvangen vinden wij natuurlijk heel mooi. Maar dat u daarnaast ook nog een 5 sterren beoordeling op Google plaatst is voor ons écht de kers op de taart. Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen deze beoordeling achter te laten en we zijn blij dat u nu goed en uitgerust wakker wordt! Met uitgeslapen groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Perfect geholpen met het bepalen van onze keuze, uitgebreid kunnen “proefliggen”, ook met diverse hoofdkussens en verschillende toppers! Levering volgens afspraak, netjes geplaatst en gewerkt door die mannen!! Een puntje van aandacht: Bij aanschaf van katoenen hoes, geef deze gelijk mee aan de klant zodat deze de hoes vast kan wassen zoals is voorgeschreven voor het eerste gebruik.
Peste Peter, Wat een mooie omschrijving en fantastische beoordeling, dank u wel. We hebben u graag geholpen, geadviseerd en geleverd en zijn zeer blij te horen dat dit alles zo goed is bevallen. Het compliment aan onze vakmannen op de weg zullen we ook zeker doorgeven. Bedankt voor het punt van aandacht. Tips zijn altijd welkom om nóg beter te kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. Uiteraard wensen we u nog vele goede nachten toe en wellicht tot ziens in onze beddenwinkel. Vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Goed advies in de winkel in Zevenhuizen, en nette service bij het afleveren van het bed. Ook attent het bloemetje voor de buren, omdat zij ons adviseerde om naar Droomvlucht te gaan.
Beste J.J., Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling. We zijn blij te horen dat u het advies en de persoonlijke service met zo'n mooi cijfer waardeert. Een warme aanbeveling is ons inziens altijd op zijn plaatst. Dus dat Bed-dankje is uiteraard graag gegeven! We wensen u nog vele goede nachten toe op uw nieuwe bed en mocht u in de buurt zijn dan staat de koffie altijd voor u klaar, Met vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Goed geholpen bij uitzoeken van bed. Bed snel geleverd. Goede service bij levering en in elkaar zetten van bed. Bed slaapt heerlijk.
Beste Remco Timmer, Wat een TOP beoordeling! We hebben u graag geholpen en zijn blij te horen dat allemaal zo goed bevallen is. Helemaal mooi om te lezen dat u nu ook heerlijk slaapt. Daar doen we het uiteindelijk voor! Nog vele goede nachten en wellicht tot ziens in de winkel, de koffie staat klaar. Met uitgeruste groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
goede service.
Beste Patricia de Jong-Berkenbosch, Bedankt dat u de tijd heeft genomen deze beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over uw koop en dat u onze service zo waardeert! Wanneer wij u in de toekomst nogmaals mogen helpen dan doen we dit uiteraard graag. Wie weet dat wij uw eindcijfer nóg mooier kunnen maken. Nogmaals dank voor de review, Met vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Net het bed via droomvlucht gekregen. Het ligt heerlijk. De verkoper heeft ons vakkundig geholpen bij het uitzoeken van het bed en nam alle tijd. Dit was erg prettig en gaf vertrouwen. Het bedrijf vindt een goede naam erg belangrijk, heb ik gemerkt. Ze doen er zoveel mogelijk aan om de klant tevreden te stellen. Kortom heerlijk bed, fijne service!
Originele beoordeling
Net het bed via droomvlucht gekregen. Het ligt heerlijk. Toch heb ik een paar aanmerkingen. We hebben het bed fier flank besteld zoals in de winkel staat. We wilden een voetbord. Dit bleek een paar weken later niet meer mogelijk bij dit bed. Oké, dat kan. Dat kwam bij de fabriek vandaan. Jammer maar helaas. In de winkel heeft het bed een breder hoofdbord dan het bed. Wij waren in de veronderstelling dat wij hem zo ook besteld hebben. Wij hebben het hier ook nog specifiek over gehad in de winkel omdat wij het hoofdbord moesten laten zakken tot op de grond. Nu bij plaatsen, blijkt het hoofdbord net zo breed te zijn als het bed. We hebben bij het maken van de bon in de winkel niet gezien dat de maten van het hoofdbord net zo breed waren als het bed en hebben ondertekend. Dus geen poot om op te staan, maar toch wel erg jammer dat de verkoper dit ook niet heeft opgemerkt. We hebben nu zeker een heerlijk bed, maar toch niet helemaal volgens onze verwachtingen.
Voldoet aan onze verwachtingen
Geachte E.F.H. Jonker, Bedankt voor deze mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat we aan de verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat u tevreden bent over de kwaliteit! We hebben u graag geadviseerd en geholpen en vertrouwen er op dat u nog lang zult genieten van uw aankoop. Bedankt voor uw tijd en uiteraard bent u altijd welkom terug in onze winkel! Vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Een prima ervaring, bed is goed en fijn personeel.
Beste Ed, Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. We hebben u uiteraard graag geholpen en geadviseerd. Fijn terug te lezen dat u uw bezoek zo goed heeft ervaren en bedankt voor het mooie compliment! We wensen u nog vele goede nachten toe en wellicht tot ziens in onze winkel. Met uitgeruste groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
We zijn erg tevreden over de manier waarop we geholpen zijn in de winkel, het contact tot de levering en de daadwerkelijke levering. Een goede winkel met goede adviezen om een mooi en fijn bed aan te schaffen.
Beste Elisa, Wat een fantastische review, dank u wel! We hebben u graag geadviseerd en zijn blij te horen dat alle onderdelen, ook de levering, zo zijn bevallen. Uiteraard vertrouwen we er op dat u nog lang van dit fijne bed zult genieten. Met vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Wij hadden die dag al vele beddenzaken bezocht met verschillende ervaringen. Maar bij Droomvlucht slaapcompfort troffen wij een zeer vriendelijke en geduldige verkoper. Hij beantwoordde al onze vragen eerlijk zonder onwaarheden te verkopen. De boxspring waar we voor gevallen waren, wilden we in een andere winkel niet kopen vanwege de zeer drammerige verkoper die ons allerlei onzin verkocht! Op internet zagen we dat Droomvlucht slaapcomport dit merk Serta ook verkocht. Hier werden we echt super geholpen en binnen 3 weken hadden we onze boxspring al staan. De bezorging ging ook heel soepel en netjes met eigen bezorgers. Kortom prima ervaring hier!!
Geachte MA. Bedankt voor deze uitgebreide toelichting bij uw ervaring met onze winkel! We zijn blij met uw vertrouwen en hebben u uiteraard graag geadviseerd en geholpen. U zult zonder twijfel nog lang kunnen genieten van uw nieuwe Serta boxspring. We wensen u nog veel plezier van uw boxspring en nogmaals bedankt voor deze review. Mocht u in de buurt zijn dan staat de koffie altijd klaar! Met uitgeruste groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Bij aankoop van matrassen en bedbodems kreeg ik goede adviezen. De aflevering was ook naar tevredenheid.
Beste A.A. Bedankt dat u de tijd heeft genomen deze beoordeling achter te laten. Van een 10 worden wij natuurlijk heel gelukkig. Maar we vinden het nog mooier om terug te lezen dat u onze winkel zo waardeert en aanbeveelt. We zijn blij dat u het advies en de levering zo goed heeft ervaren en we vertrouwen er op dat u nog lang van uw nieuwe matrassen en bedbodem zult genieten. Nogmaals dank voor deze review en nog vele goede nachten gewenst, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
In de winkel werd ik prima geholpen, goede en vriendelijke service, maar toen ik toch nog iets aan de koop wilde veranderen, werd dat niet schriftelijk bevestigd, ook niet na herhaald aandringen. Aan mijn broer en schoonzus had ik adres doorgegeven toen werd er voor mij een bloemetje beloofd dat pas door herhaald aandringen door mijn broer werd bezorgd. Jammer dat in deze gevallen ondanks belofte alleen na verschillende telefoontjes alles werd geregeld
Beste Mevrouw Jenny, Bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling. Fijn om te lezen dat u het bezoek aan de winkel en de verleende service zo prettig is geweest. We vinden het daarom des te vervelender om te horen dat u de communicatie op deze negatieve manier heeft ervaren. Na ons laatste telefonisch contact bleek u onze (herhaaldelijk) verzonden berichten niet te ontvangen op het opgegeven adres. Naar ons weten is dit na uw bericht ook direct opgepikt en gecorrigeerd. Wij betreuren het gevoel dat is achtergebleven, dit omdat wij communicatie juist zo belangrijk vinden. We zijn blij te horen dat u na uw bezoek ook uw familie aan ons heeft doorverwezen. Uiteraard is een bed-dankje hiervoor op zijn plaats, en dit hebben we dan ook met plezier voor u verzorgt. Het spijt ons te horen dat de termijn waarop dit heeft plaatsgevonden bij u de indruk heeft gewekt dat wij dit liever niet doen. Dit is allerminst de intentie van het bed-dankje en we vinden het dan ook jammer te horen dat dit 'extraatje' voor een negatieve ervaring heeft gezorgd. Uiteraard staat het u vrij om ons te beoordelen zoals u ons heeft ervaren. Ook wanneer u dit onvoldoende vind. We kijken altijd kritisch naar onze verleende diensten en nemen uw ervaring en beoordeling dan ook zeer serieus. Dank hiervoor. We vertrouwen er op dat u nog lang zult genieten van uw nieuwe slaapcomfort. Ook hopen we dat wanneer u ons nog eens nodig heeft u ons de gelegenheid geeft te bewijzen dat wij die 10 waar we zo hard voor werken wél waar kunnen maken. Met vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Late levering van bed wordt niet pro actief gecommuniceerd . Aflevering bed gebeurd met slecht gereedschap en elektrische kabels worden niet weggewerkt, dus liggen alle kabels op de vloer.
Beste R.K. Bedankt dat u de tijd heeft genomen een beoordeling achter te laten. We zijn altijd kritisch op onze service en communicatie, en te zien aan uw beoordeling hebben wij helaas niet aan uw verwachting kunnen voldoen. Dit vinden wij uiteraard jammer om te horen. Ons streven is om u, naast goed advies, ook te helpen met (kosteloze) bezorging, montage en service. Onze vakmensen op de weg doen dit dan ook graag voor onze klanten en wanneer dit onvoldoende blijkt geeft dat voor ons weer reden om kritisch te kijken naar verbeterpunten. Waarvoor dank. We vertrouwen er op dat u nu wél heerlijk slaapt op uw nieuwe bed en mocht u in de buurt zijn of vragen hebben dan kunt u ons uiteraard altijd benaderen. U bent altijd welkom voor een kopje koffie. Met vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Mooie zaak met mooie bedden en kundig personeel! Wij slapen heerlijk in onze Serta boxspring!
Beste Tineke, Bedankt voor het schrijven van deze review! We hebben u graag geholpen en zijn blij dat u nu elke nacht kunt genieten van uw heerlijke Serta boxspring! Bedankt voor het mooie compliment en het fantastische eindcijfer. Uiteraard wensen we u nog vele goede nachten toe en wellicht tot ziens in onze winkel! Met vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Vanwege onze privé situatie was de noodzaak voor maatwerk groot. Hierop is perfect ingespeeld door Marco. Er werd mee gedacht en naar oplossingen gezocht. Dit maakte dat het hele aankoop traject zeer plezierig was. Ook de installatie van ons nieuwe bed ging zeer soepel. Aardige medewerkers en prima kwaliteit.
Beste Dave, Wat een mooie beoordeling om te mogen ontvangen! Het is voor ons altijd een streven de klant zo goed mogelijk te helpen, en het is fijn om te horen dat dit in uw geval zo goed gelukt en bevallen is. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven. Mocht u ooit in de buurt zijn bent u altijd welkom voor een kopje koffie! Met uitgeruste groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort.
In de showroom een bed uitgezocht en uitstekend advies gekregen. Het bed is prima op tijd geleverd
Beste Emiel, Wat fijn om van u deze mooie beoordeling te mogen ontvangen. Het is altijd ons streven om een klant goed te adviseren en uiteindelijk op een mooi en passend product uit te komen. We zijn blij te horen dat alles netjes op tijd is geleverd en dat u nu van uw prachtige bed geniet. Uiteraard wensen we u nog vele goede nachten toe en wellicht tot ziens in onze winkel, Vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Helder advies en erg blij met onze aankoop
Beste Richard de Jong, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. We streven altijd naar goed advies en zijn blij dat dit zo helder en goed is over gekomen en op dit moment zijn vruchten afwerpt! We zijn blij te horen dat u zo blij bent met uw aankoop en we willen u nogmaals bedanken voor uw vertrouwen in onze beddenwinkel. Mocht u in de buurt zijn dan weet u dat de koffie altijd klaar staat! Met uitgeruste groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Fijn dat er de tijd werd genomen om op de bedden te liggen en zo achter het perfecte bed te komen. We zijn super blij met ons bed, kussens en dekbedden. Er is ook een ruime keuze uit prachtige overtrekken.
Beste Marissa, Bedankt voor deze review! Daar worden wij net zo blij van als u van het nieuwe bed! We hebben u graag geadviseerd en zijn blij te horen dat dit zo goed is bevallen. Het valt ons wel op dat u ons niet zou aanbevelen bij uw vrienden of familie. Dit vinden we jammer om te horen! Mocht u hier toelichting op willen geven dan horen we het graag, we streven immers altijd naar een goede relatie met onze klant. Uiteraard wensen we u nog vele goede nachten toe en nogmaals bedankt voor de tijd om deze beoordeling achter te laten! Met vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Originele beoordeling
Fijn dat er de tijd werd genomen om op de bedden te liggen en zo achter het perfecte bed te komen. We zijn super blij met ons bed.
Goed advies en service zowl; bij aankoop als levering
Beste Richard, Bedankt voor deze beoordeling. We streven er altijd naar onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en te helpen. Het is dan ook prettig te horen dat u dit als goed heeft ervaren. Mochten wij u in de toekomst nogmaals welkom heten in onze winkel dan zullen we streven om van deze mooie 8 een 10 te maken! Nogmaals bedankt voor de review en een goede nachtrust gewenst! Vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Al jaren een prima service! Meerdere bedden gekocht ! Alles ok !
Beste Ineke, Wat fijn om te horen dat u na al deze jaren wederom goed bij ons geslaagd bent. We hebben u uiteraard graag geholpen en vertrouwen er op dat u ook zeker bij ons langs komt wanneer wij u nogmaals kunnen adviseren of helpen. Met uitgeruste groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Na eerdere aanschaf met goede ervaring was het deze keer weer een herhaling.Goed advies en service
Beste J, Wat mooi om te lezen dat wij u opnieuw hebben kunnen helpen. En wederom naar wens. Bedankt dat u de tijd heeft genomen deze review achter te laten en veel plezier van uw aankoop! Met uitgeslapen groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Goed geholpen in de winkel. geen enkel probleem om lekker lang te twijfelen tussen twee producten. prima afhandeling. schatten van mannen die de matras hebben bezorgd en neergelegd. dikke vette chapeau!
Beste Marjolein de Wit-Blok, Vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat u uw bezoek zo prettig heeft ervaren en ons uiteindelijke zo'n mooi eindcijfer geeft. Een nieuwe bed is geen gemakkelijke keuze en we hebben u dan ook graag geadviseerd! Fijn te horen dat ook onze vakmannen op de wagen zo goed zijn bevallen. Die complimenten geven we gelijk door! Uiteraard wensen we u nog veel plezier van uw aankoop en u bent altijd welkom voor een kopje koffie! Vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort.
De kundige verkoopster was een plus.
Beste L, Bedankt voor deze mooie beoordeling. We hebben u graag geholpen en zijn blij te horen dat onze collega u zo goed heeft kunnen helpen. We zien dat er met name betreft service nog verbetering in zin. Mochten wij u in de toekomst nogmaals mogen helpen dan zullen we alles in het werk stellen om van u die 10 te verdienen. Nogmaals bedankt voor uw review. Vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Keurig netjes geholpen. Bij latere levering word je netjes gebeld met nieuwe tijd. Goed geregeld
Beste E.K. Bedankt voor uw mooie beoordeling! We hebben u graag geholpen en vinden het belangrijk u op de hoogte te houden. Het is dan ook prettig terug te lezen dat dit bevallen is! Veel plezier van uw aankoop, we vertrouwen er op dat u voorlopig ook 'toppie' zult slapen! Vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht slaapcomfort
Rotterdamseweg 60-64
2921 AP Krimpen aan den IJssel
Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.