Mooi product

Boxspring slaapt heerlijk

Prima voorlichting

De behandeling in de winkel perfect, evenals de levering. Heel correct

Geweldig matras

Op zoek naar een zacht matras voor mijn dochter in een lastige maat 1.20x2.00 maar hij is gewoon op maat gemaakt. Snelle levering en uitstekend matras. Vriendelijke bezorgers en het matras is netjes boven op z'n plek bezorgd

perfect

nvt

• Communicatie

Top levering ,goed geregeld ,netjes gewerkt. Levering konden wij zelf bepalen.

Heel fijn.

Goede keuze geadviseerd met comfortabel slaapresultaat

Goede keuze geadviseerd met comfortabel slaapresultaat

• Communicatie

goede service en zeer goed geholpen.

Heel goede ervaring

We werden heel persoonlijk en vakkundig door het proces van een nieuw bed uitzoeken begeleid. Er werd alle tijd voor ons genomen, en later op de hoogte gehouden over de levertijd. We slapen er nu 3 weken op en het is iedere avond weer heerlijk om naar bed te gaan. We hoefden niet aan de matrassen te wennen, wel aan de nieuwe hoogte... De bezorgers waren vriendelijk en netjes.

• Communicatie

Al jaren lang zijn wij zeer tevreden over onze matrassen en de service!

Jaren geleden kochten wij bij Droomvlucht elektrische lattenbodems en onze matrassen. Wij waren gelijk enthousiast over de vriendelijke service en daarom kochten wij een paar jaar later bij Droomvlucht weer nieuwe matrassen. Vorige maand gingen wij kijken voor een Boxspring. Wij zijn weer heel erg fijn geholpen en het bed ligt heerlijk!

Jammergenoeg miskoop

Vriendelijk personeel. Na lang dubben keuze gemaakt. Helaas miskoop

Goed bedrijf

Goede informatie bij het kopen van een nieuw matras. Bijzonder vriendelijke medewerker. Levering zoals aangegeven na 6 weken. Alles verliep soepel.

• Communicatie

Goede service en nakoming afspraken

Bed gekocht wat precies geleverd werd op het afgesproken tijdstip. Mooie winkel met vriendelijke bediening.

• Communicatie

Vanaf de winkel tot het moment dat het bed boven staat een super goede klantvriendelijke behandeling. Onwijs open en eerlijk in een ingedrongen sfeer geholpen in de winkel. Zo ook toen het bed werd geleverd personeel dat echt meedenkt en hun werk super uitvoeren.

• Communicatie

Zeer fijne aankoop ervaring en goede communicatie

Bij binnenkomst was de verkoper zeer attent en vooral heel behulpzaam en geduldig. We mochten en konden alles proberen om tot een goed eindresultaat te komen (ons droombed). De levering was uiteindelijk een stuk sneller dan vooraf aangegeven wat natuurlijk zeer prettig is. De installatie van het bed is zeer netjes uitgevoerd en voor de eind controle werd echt even de tijd genomen incl. Uitleg.

• Communicatie

Prima zaak, hier droom je van

Ondanks de corona tijd met zijn beperkingen zijn we prima geholpen.

Persoonlijke benadering

Fijn bedrijf met veel kennis van zaken. Goede service ook na garantietermijn

Geweldig!

Alle tijd bij de aankoop en zeer snelle levering!

koop verliep prima

We kregen uitgebreid uitleg over de aankoop, en daar werd niet op een minuutje meer gekeken. Ook de aflevering ging soepel

Prima geholpen

Prettige ontvangst, meedenkend en welwillend

• Communicatie

Goed geholpen in de winkel Prima levering

• Communicatie

Uitstekend. Goed en vriendelijk personeel en goede service

Vriendelijk geholpen en alles is netjes op zijn plek in elkaar gezet

• Communicatie

Zeer vriendelijk en net personeel doorgaan zo

Netjes en vriendelijk

Nette en vriendelijke bezorgers , topper slaapt heerlijk

• Communicatie

Heerlijk bed, vriendelijk en deskundig personeel.

Na een paar beddenwinkels te hebben bezocht uiteindelijk bij Droomvlucht terecht gekomen. Een bed uit het duurdere segment uitgekozen en geweldig goed geadviseerd. Levering van het bed was redelijk snel en de monteurs hebben het bed deskundig en netjes gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal en andere rommel werd opgeruimd en meegenomen.

Rotterdamseweg 60-64

2921 AP Krimpen aan den IJssel

Over Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.