geweldig

slaap heerlijk

• Communicatie

Alles was op tijd geleverd en geen verrassingen goed service

Een goede service ook qua afleveren Wij zouden iedereen dit aanraden we zijn goed geholpen en goed geadviseerd

prima ervaring

vriendelijke service

Veel aandacht, meedenken en levering in eigen beheer

Veel aandacht, meedenken en levering in eigen beheer

• Communicatie

Vakkundige klantgerichte en klantvriendelijk behandeling

Opgemerkt zij dat de twee bezorgers/monteurs uiterst correct en netjes hun werk denken en rekening hielden met de wensen van de klant. Tevens ruimden zij alle verpakkingsmaterialen op.

Uitstekend!

Wij zijn uitermate goed en naar tevredenheid geholpen! Dank.

prima service

zie boven

Snelle levering conform afspraken

Na 3 jaar op een te harde Pullman geslapen te hebben en ' s morgens dus niet uitgerust op te staan, zijn we nu gegaan voor een Auping matras. We slapen er nu ruim een maand op en ik twijfel erg of deze hardheid beter geschikt is voor mij. Ik denk zelf aan een zachter maar op advies van Droomvlucht wil ik het nog een paar weekjes aankijken. Je kunt bij Auping namelijk maar 1x van hardheid switchen.

Deskundig advies

En ook zeker meedenken bij persoonlijke situaties. Kosteloos gebruik maken van een leenbed ivm een lekkage in de slaapkamer waarbij het bestaande bed niet meer bruikbaar was.

Erg goed

Alles heel goed afgeleverd.

Opnieuw prima ervaring bij Droomvlucht

Snelle, correcte levering, goede communicatie en plezierige medewerkers. Zowel in de winkel als bij de aflevering. Dit was al onze derde order bij Droomvlucht en zeker niet de laatste.

• Communicatie

Prima advies en keurig thuis geleverd

Goed advies en matrassen naar wens. Bezorging zeer netjes. Heel tevreden.

goed geholpen,goed advies.

Erg prettig en klantgericht

Uitgebreid advies met als resultaat een fantastisch bed. Communicatie en levering allemaal erg soepel. Aanrader!

• Communicatie

Prettige ontvangst en voorlichting.

De verkoper nam ruim de tijd om het artikel ( matras ) toe te lichten en met andere matrassen te vergelijken.

Tevreden.

De installatie van het bed is snel en naar tevredenheid.

Perfect geholpen

Fijne zaak met mensen met kennis.

uitstekende service

Zeer prettig geholpen en bezorgd.

Topper

Heerlijk Avek bed. Wij zijn zeer tevreden.

Prettig

Wisselend. Sommige medewerkers uiterst vriendelijk en meedenkend. Andere weer kort en soms afwijzend. Dat geeft verwarring. Misschien wat meer werken aan de bedrijf image. Hie wil jedat de klant je ervaart en dan aan medewerkers meegeven

Fijne winkel

Mooie zaak, vriendelijke ontvangst, goed advies. We hebben direct een bed besteld en deze is na enkele weken geleverd. We zijn er blij mee.

• Communicatie

De hele koopervaring vond ik erg goed.

Goede info van mevrouw locatie Krimpen aan den Ijssel .Veel aandacht en tijd. Goed gespecificeerde rekening. Prettige benadering. Mevrouw was heel kundig en als ze een antwoord niet wist zocht ze dat op. De bezorging verliep als besproken. Ook met uitleg van e.e.a. Prima bedrijf.

• Communicatie

Fantastisch geholpen en klasse materialen

Zijn door Rini zeer goed geholpen. Goede adviezen en de klant is koning. Na de aankoop en betaling ben je nog steeds klant en zo word je ook behandeld door DroomVlucht. Niets is deze mensen teveel. Dus ga altijd langs DroomVlucht als u een nieuw bed nodig heeft. Prima communicatie vanuit DroomVlucht. Net personeel in de winkel en ook bij de bezorgafdeling.

• Communicatie

Goede service, snelle levering en prima kwaliteit!

10 weken voor de geplande vakantie besloot ik ons matras te vervangen. Het moest een maatwerk matras zijn. Ik werd uiterst vriendelijk geholpen en kreeg prima advies. Na zelf gemeten te hebben heeft Droomvlucht Slaapcomfort ervoor gezorgd dat het bestelde matras ruim op tijd werd geleverd. We staan nu met de caravan in Griekenland en slapen heerlijk!

• Communicatie

Altijd meedenkend en uitstekende service!

Altijd meedenkend en uitstekende en nette service. nieuwe boxspring werd keurig in de slaapkamer gemonteerd en verpakkingsmaterialen weer meegenomen. Indien nodig kom ik graag weer terug!

Rotterdamseweg 60-64

2921 AP Krimpen aan den IJssel

Over Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.