Zeer prettig geholpen en bezorgd.
Beste Willem Spierings, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u onze service zo uitstekend vindt en het advies en de bezorging zo prettig zijn bevallen. We hebben u graag geholpen en vertrouwen er op dat u nog lang zult genieten van uw aankoop. Met uitgeruste groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Heerlijk Avek bed. Wij zijn zeer tevreden.
Geachte A.G. Versluijs, Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij te lezen dat uw AVEK bed zo goed bevalt. Uw nachtrust is voor ons heel belangrijk en het is mooi om te horen dat u zeer tevreden bent. Bedankt! Met vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Wisselend. Sommige medewerkers uiterst vriendelijk en meedenkend. Andere weer kort en soms afwijzend. Dat geeft verwarring. Misschien wat meer werken aan de bedrijf image. Hie wil jedat de klant je ervaart en dan aan medewerkers meegeven
Geachte A.P. Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. We zijn blij te horen dat u uw bezoek aan onze winkel als prettig heeft ervaren. Het valt ons op dat u met name in de communicatie nog verbeterpunten zien en uw feedback nemen we dan ook ter harte. Bedankt. We streven altijd naar de hoogst mogelijke service, duidelijk advies en persoonlijke benadering. Mochten wij u in de toekomst nogmaals kunnen helpen dan vertrouwen we er op dat uw ervaring wederom prettig en wellicht nog beter zal zijn. Met vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Mooie zaak, vriendelijke ontvangst, goed advies. We hebben direct een bed besteld en deze is na enkele weken geleverd. We zijn er blij mee.
Beste Marco, Bedankt voor uw mooie beoordeling. We hebben u graag geholpen en vinden het mooi om te lezen dat u onze winkel, van ontvangst tot advies, zo prettig heeft ervaren. Nóg prettiger is het te lezen dat u er zo blij mee bent. Mochten wij u in de toekomst nogmaals kunnen helpen dan zullen we ons best doen de 10 te verdienen. Voor nu nog een goede nachtrust gewenst, Vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Goede info van mevrouw locatie Krimpen aan den Ijssel .Veel aandacht en tijd. Goed gespecificeerde rekening. Prettige benadering. Mevrouw was heel kundig en als ze een antwoord niet wist zocht ze dat op. De bezorging verliep als besproken. Ook met uitleg van e.e.a. Prima bedrijf.
Beste H. Bedankt voor uw mooie beoordeling en het mooie compliment. We hebben graag de tijd voor u genomen en geholpen en geadviseerd. Fijn om te horen dat u met name de benadering, uitleg en communicatie zo waardeert. We zullen de complementen ook zeker doorgeven aan onze collega in Krimpen. Nogmaals bedankt voor uw review en nog vele goede nachten gewenst. Met vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort.
Zijn door Rini zeer goed geholpen. Goede adviezen en de klant is koning. Na de aankoop en betaling ben je nog steeds klant en zo word je ook behandeld door DroomVlucht. Niets is deze mensen teveel. Dus ga altijd langs DroomVlucht als u een nieuw bed nodig heeft. Prima communicatie vanuit DroomVlucht. Net personeel in de winkel en ook bij de bezorgafdeling.
Beste Gert, Vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling en fantastische aanbeveling. We hebben u graag geholpen en geadviseerd. Ook namens onze collega Rini, bedankt! We vertrouwen er op dat u nog lang van uw bed zult genieten en mocht u ooit in de buurt zijn, komt u gerust binnen voor een kopje koffie. Met vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
10 weken voor de geplande vakantie besloot ik ons matras te vervangen. Het moest een maatwerk matras zijn. Ik werd uiterst vriendelijk geholpen en kreeg prima advies. Na zelf gemeten te hebben heeft Droomvlucht Slaapcomfort ervoor gezorgd dat het bestelde matras ruim op tijd werd geleverd. We staan nu met de caravan in Griekenland en slapen heerlijk!
Beste Kees, Bedankt voor deze mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat u van uw nieuwe matras heeft kunnen genieten in Griekenland. We hebben u graag geholpen en vertrouwen er op dat dit matras nog vele vakanties comfortabel zal slapen! Nogmaals dank voor de review. Met vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Altijd meedenkend en uitstekende en nette service. nieuwe boxspring werd keurig in de slaapkamer gemonteerd en verpakkingsmaterialen weer meegenomen. Indien nodig kom ik graag weer terug!
Geachte Jack, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u het meedenken zo heeft gewaardeerd. We hechten veel waarde aan service en bezorging. Het is dan ook mooi om te lezen dat u dit zo prettig heeft ervaren en zo waardeert. Bedankt! Nog veel plezier van uw nieuwe boxspring en u bent uiteraard altijd welkom terug, al is het voor een lekker kopje koffie. Met uitgeruste groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Dit was mn tweede ervaring met droomvlucht. Weer uitstekend en vakkundig geholpen.
Geachte Greetje Elsinga, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat wij u wederom goed hebben kunnen helpen! We hebben u graag geadviseerd en zijn blij te horen dat dit zo goed bevallen is. Ook voor de tweede ervaring! Mocht u ons nogmaals nodig hebben dan weet u ons te vinden ;) Nogmaals bedankt voor de review! Daar zijn we erg blij mee! Met uitgeruste groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Op zoek naar een nieuwe boxspring en bij diverse speciaalzaken geweest. Niet overal lekker geholpen, maar kwamen uit bij het betaalbare merk Caresse. Na enig zoeken bij Droomvlucht in Zevenhuizen terecht gekomen. Aldaar geholpen door een zeer vriendelijke en ervaren verkoopster. Had alle tijd voor ons en gaf uitstekende adviezen. De boxspring gekocht en deze kon snel worden geleverd. Exact volgens de afspraak geleverd en geplaatst door vriendelijke monteurs/bezorgers. Niets dan lof voor dit bedrijf.
Geachte Paul, Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij te hoen dat u na uw zoektocht goed heeft kunnen slagen in onze beddenwinkel. We hebben u graag geadviseerd en zo te lezen bevalt het resultaat. Fijn om te horen! Nogmaals dank voor de review en mocht u in de buurt zijn bent u uiteraard van harte uitgenodigd voor een kopje koffie. Met uitgeruste groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Zowel in showroom als per mail wordt je snel en adequaat geholpen. Bij aflevering en montage hebben de monteurs alles netjes en keurig in elkaar gezet, niks op aan te merken. Na afloop is niet te zien dat ze geweest zijn, zo netjes. Wij bevelen Droomvlucht Slaapcomfort bij iedereen aan met deze uitstekende service.
Beste Fred, Bedankt voor dit mooie eindcijfer! We hebben u graag geholpen en zijn blij te horen dat zo goed is bevallen. Met name het compliment naar onze monteurs vinden we erg fijn om te horen. Hier besteden we veel tijd en aandacht aan en, aan uw beoordeling te zien, met succes! Bedankt voor de warme aanbeveling en nog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Hoewel wij normaal gesproken pas iets kopen na weken onderzoek hier direct een bed gekocht bij eerste afspraak Assortiment / merk aanbod is uitgebreid waardoor het gevoel ontstaat dat als je hier niet kan slagen dat nergens zou lukken. Uitgebreid de tijd voor ons, ongedwongen sfeer en setting, adhv de wensen die wij hadden bleven er uiteindelijk twee bedden over en na wat proefliggen een keuze gemaakt. Duidelijk een vakman met veel kennis die achter zijn assortiment/aanbod staat. Niet naar ons budget gevraagd maar dat knap aangevoeld. Gingen weg met het gevoel goed en eerlijk te zijn geadviseerd. Levering was zeer snel (4 weken) door vriendelijke jongens
Beste J, Wat een complete en uitgebreide beoordeling! Bedankt! We zijn blij te horen dat u het advies zo prettig heeft ervaren en dat u de beddenwinkel en het assortiment zo waardeert. We hebben graag de tijd voor u genomen en u van advies voorzien. We vertrouwen er op dat u nog vele goede nachten zult slapen op uw nieuwe bed. U bent altijd welkom in de winkel voor vragen of een gezellige kop koffie. Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
We stonden zo snel weer buiten dat ik even twijfelde of we wel voldoende bedden hadden geprobeerd maar de opgestelde Pullman combinatie vonden we gelijk mooi en het matras was ook snel gekozen. Mijn man tevreden en ik ook toen het bed geleverd werd. Maatwerk bij levering om de boxspring waterpas te maken. We slapen nu ruim 7 maanden heerlijk op de nieuwe Pullman boxspring.
Geachte Aad, Wat een mooie beoordeling, dank u wel! We zijn blij te horen dat u het winkelbezoek zo prettig heeft ervaren en dat u zo snel heeft kunnen slagen bij ons. Mooi dat u de extra aandacht bij levering zo heeft gewaardeerd en dat u nu al ruim 7 maanden heerlijk slaapt. Fantastisch nieuws. Uiteraard wensen wij u nog vele goede nachten op uw Pullman boxspring en wellicht tot ziens in een van onze winkels, Met uitgeruste groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Prettig geholpen in Krimpen aan den IJssel, bestelling op tijd geleverd.
Beste Eveline Nieuwhof, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u uw winkelbezoek zo prettig heeft ervaren en dat we alle bestelde spullen op tijd bij u hebben kunnen leveren. We hebben u graag geholpen en wensen u nog vele goede nachten toe, Met vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Ze nemen goed de tijd voor je en helpen goed bij de zoektocht naar de juiste producten. Super!
Beste Joyce, Wat fijn om te horen dat uw bezoek zo goed is bevallen! We hebben u graag geholpen in uw zoektocht en zijn blij dat u hier zo enthousiast over bent dat wij van u een 10 verdienen! Dank u wel. Nog vele goede nachten gewenst, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Geachte Ger, Vriendelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. We zijn blij te horen dat de service en levering zo bevallen is! We vertrouwen er op u nog vele nachten goed zult slapen, en wellicht tot ziens in onze winkel. Met uitgeruste groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Er werd ruim de tijd genomen om naar onze wensen te luisteren waardoor wij een op maat gemaakt advies hebben gekregen. Wij zijn reuze tevreden en kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.
Beste L. Bedankt voor deze hartelijke aanbeveling en mooie beoordeling. We zijn blij te horen dat het advies en de manier waarop wij u hebben kunnen helpen, zo bevallen zijn. We hebben u graag geholpen en vertrouwen er op dat u nog lang van uw nieuwe bed zult genieten. Vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Wij waren heel goed geholpen in de winkel en de leveringsdatum was na ons wens ingepland. Heel vriendelijk klantenservice en top bed.
Geachte DC, Bedankt voor deze mooie beoordeling. We zijn blij te horen dat u ons advies, flexibiliteit en de klantenservice zo goed heeft ervaren en met zo'n mooi eindcijfer waardeert! We hebben u graag geholpen en vertrouwen er op dat u nog vele goede nachten zult slapen op uw nieuwe bed. Welterusten! Vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
In de winkel voor wen Auping maar weg met een Pullman bed. Het was vrij vlot en duidelijk, waardoor we gelijk wisten waar we naar zochten. Nu is bed gebracht en geniet ik volledig.
Geachte J. Bedankt voor uw mooie eindcijfer! We hebben u graag geholpen en geadviseerd. We vinden het belangrijk dat u alle merken kunt vergelijken. Soms met verrassend resultaat. Fijn om te horen dat u nu volledig geniet van uw nieuwe bed. We vertrouwen er op dat u dit nog jaren zult doen. Nogmaals dank voor de beoordeling. Met uitgeruste groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Het wachten heeft lang geduurd door externe factoren, maar toen het bed er was, ging de zon schijnen. Nog een compliment naar de 2 jongemannen die het bed in elkaar hebben gezeten, harde werkers en een visitekaartje voor het bedrijf.
Beste Hans Stolk, Bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij te horen dat uw bed het wachten waard is geweest! Een mooi compliment ook naar onze bezorgers/monteurs. Dit zullen we zeker naar ze doorsturen. Bedankt! Met vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
De ontvangst was heel vriendelijk, door deskundige medewerker een rondleiding gedaan en uiteindelijk tot een keuze gekomen. Ik zou uw winkel zeker aanbevelen.
Geachte R.J., Bedankt voor deze TOP review! Fijn om te horen dat u uw winkelbezoek en het advies zo heeft gewaardeerd! We zijn blij met de warme aanbeveling, Bedankt! Met uitgeruste groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Snel en goed geholpen met mijn probleem van de bedbodem die het begaf, een nieuwe besteld op advies van een heel vriendelijke verkoper. Die is nu geplaatst door 2 keurige monteurs. Ik ben heel tevreden en ook verbaasd dat er nog zulke fijne mensen bestaan. Dank u wel.
Beste Tineke, Bedankt voor deze mooie review, We doen altijd ons best om zo goed mogelijk mee te denken met het oplossen van problemen. We vinden het dan ook heel fijn terug te lezen dat u dit zo fijn heeft ervaren en ook het persoonlijke compliment voor hoe u geholpen bent door onze monteurs is erg gewaardeerd! We zijn blij dat we u in positieve zin hebben weten te verbazen en vertrouwen er op dat u nog vele nachten heerlijk zult slapen. Nogmaals bedankt voor de beoordeling! Met uitgeruste groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
dus eigenlijk gewoon zoals het hoort maar je treft het nog maar zelden aan! bijna overal wordt gewerkt op een 6-. jullie mogen die 10 (tien) noteren
Beste Klara Bijdevaate, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat een mooi compliment om te ontvangen nadat we u hebben kunnen helpen. Het doet ons goed te horen dat we de 10 ook écht van u verdienen. Daar doen we ons best voor en uw waardering is ook door ons zeer gewaardeerd! Nog vele goede nachten gewenst en mocht u in de buurt zijn bent u altijd welkom voor een kopje koffie, Met vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Goede voorlichting, komen gemaakte afspraken na.
Beste Herma Hollander, Bedankt voor uw review! We zijn blij te horen dat de producten en service u zo goed bevallen! We hebben u graag geadviseerd en vertrouwen er op dat u nog lang zult genieten van uw aankoop! Nogmaals bedankt voor de beoordeling en wellicht tot ziens in een van onze winkels. Met uitgeruste groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Wij zijn vol verwachting gestart na een miskoop bij Beter Bed en waren aanvankelijk tevreden over de begeleiding van onze aankoop bij Droomvlucht. Sympathieke ontvangst, geduldige uitleg en de tijd genomen om een nieuwe matras uit te zoeken. Op advies gingen wij voor de Pullman Silverline. Echter, na korte periode constateerden wij een blijvende ligvorm in de matras. Een fabrieksfout? In elk geval onze matrassen werden verbeterd, maar ook deze vertoonden na enige tijd een deuk en waren de pocketveren voelbaar. Ook ditmaal geen punt en na een nieuwe bezoek aan Droomvlucht en enige bijbetaling gingen wij voor de Goldline. Inmiddels gebruiken wij deze enige tijd en we ervaren het als een prettige matras. Pluim voor service van zowel Pullman als Droomvlucht.
Geachte heer Aleman, Beste Sijmen, Vriendelijk bedankt voor uw uitgebreide verslag en het mooie eindcijfer. We zijn blij met uw vertrouwen in onze winkel en het is fijn om te horen dat u uiteindelijk van uw nieuwe matrassen kunt genieten. Een mooie test voor onze service én voor uw geduld. Goed om terug te lezen hoe u dit heeft ervaren. Het is jammer dat wij u, na uw minder goede ervaring bij onze conculega, niet in één keer goed hebben kunnen helpen. Maar we begrijpen uit uw bericht dat na de verleende service er uiteindelijk van goed slaapcomfort kan worden genoten. Dat horen we graag! Nogmaals dank voor uw review en we vertrouwen er op dat u nog vele nachten goed zult slapen! Met uitgeruste groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Rotterdamseweg 60-64
2921 AP Krimpen aan den IJssel
Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.