Expertise en klantvriendelijkheid op hoog niveau

Totaal blanco naar binnen gestapt als nieuwe klant en goed geholpen. Medewerkers met kennis van zaken en daardoor een bed kunnen kopen zonder verkoopdruk wat (best onverwacht) precies aan onze eisen voldeed. Heel snelle levering door keurige jongens die het bed zonder problemen naar boven brachten en in elkaar zetten. Nu slapen we al enige tijd op ons mooie bed. Ook het aangekochte dekbed bevalt goed. En na wisselen van een hoofdkussen slapen we nu fantastisch zonder rug- en nekklachten. We zijn zo fijn geholpen dat we het bedrijf ook bij onze ouders en oma hebben aanbevolen waarna zij ook een bed en matras hebben gekocht.

Vriendelijke en goede service

Goed advies en de pullman matrassen liggen voortreffelijk

• Communicatie

Goed advies en prima service

Aanrader!

• Communicatie

Bijzonder inlevend, deskundige en behulpzaam

Goede service, voorlichting creatieve oplossingen vanuit een breed aanbod van diverse l

• Communicatie

Geweldige service en heerlijk bed

Super geholpen in de winkel , en keurige nette jongens die bed hebben geleverd . En nog nooit zo lekker geslapen, kan eindelijk weer een nacht doorslapen zonder rugpijn

Vakmanschap

Prima ervaringen, ervaren mensen, prettige sfeer, goed advies.

Geweldige service!

Helaas heb ik gebruik moeten maken van de omruilgarantie. Voor de medewerkers in Krimpen aan den IJssel was dit geen enkel probleem. Wat een geweldige service hebben zij gegeven. Alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd en netjes op tijd! Hele vriendelijke medewerkers!

geweldig

slaap heerlijk

• Communicatie

Alles was op tijd geleverd en geen verrassingen goed service

Een goede service ook qua afleveren Wij zouden iedereen dit aanraden we zijn goed geholpen en goed geadviseerd

prima ervaring

vriendelijke service

Veel aandacht, meedenken en levering in eigen beheer

Veel aandacht, meedenken en levering in eigen beheer

• Communicatie

Vakkundige klantgerichte en klantvriendelijk behandeling

Opgemerkt zij dat de twee bezorgers/monteurs uiterst correct en netjes hun werk denken en rekening hielden met de wensen van de klant. Tevens ruimden zij alle verpakkingsmaterialen op.

Uitstekend!

Wij zijn uitermate goed en naar tevredenheid geholpen! Dank.

prima service

zie boven

Snelle levering conform afspraken

Na 3 jaar op een te harde Pullman geslapen te hebben en ' s morgens dus niet uitgerust op te staan, zijn we nu gegaan voor een Auping matras. We slapen er nu ruim een maand op en ik twijfel erg of deze hardheid beter geschikt is voor mij. Ik denk zelf aan een zachter maar op advies van Droomvlucht wil ik het nog een paar weekjes aankijken. Je kunt bij Auping namelijk maar 1x van hardheid switchen.

Deskundig advies

En ook zeker meedenken bij persoonlijke situaties. Kosteloos gebruik maken van een leenbed ivm een lekkage in de slaapkamer waarbij het bestaande bed niet meer bruikbaar was.

Erg goed

Alles heel goed afgeleverd.

Opnieuw prima ervaring bij Droomvlucht

Snelle, correcte levering, goede communicatie en plezierige medewerkers. Zowel in de winkel als bij de aflevering. Dit was al onze derde order bij Droomvlucht en zeker niet de laatste.

• Communicatie

Prima advies en keurig thuis geleverd

Goed advies en matrassen naar wens. Bezorging zeer netjes. Heel tevreden.

goed geholpen,goed advies.

Erg prettig en klantgericht

Uitgebreid advies met als resultaat een fantastisch bed. Communicatie en levering allemaal erg soepel. Aanrader!

• Communicatie

Prettige ontvangst en voorlichting.

De verkoper nam ruim de tijd om het artikel ( matras ) toe te lichten en met andere matrassen te vergelijken.

Tevreden.

De installatie van het bed is snel en naar tevredenheid.

Perfect geholpen

Fijne zaak met mensen met kennis.

uitstekende service

Zeer prettig geholpen en bezorgd.

Rotterdamseweg 60-64

2921 AP Krimpen aan den IJssel

Over Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.