Voor de tweede keer fantastisch geadviseerd!

Zomaar even naar binnen gegaan om alleen maar te gaan kijken voor een bed. Maar na heel erg leuk door Marcel geholpen en geadviseerd te zijn stonden wij na 1,5 uur weer buiten en hadden een bed gekocht. Precies op de afgesproken week geleverd, keurig en snel in elkaar gezet en de jongens hebben alle rommel weer meegenomen. Het bed is wederom geweldig en ik ben blij dat wij ook voor de tweede keer weer voor Droomvlucht hebben gekozen.

• Communicatie

Fijn geholpen in de winkel door Marith, Ook de jongens die t bed kwamen plaatsen , waren super!

• Communicatie

Netjes en correct afgewikkeld.

Heel netjes geholpen en afspraken nagekomen. Heel vriendelijke monteurs die netjes en snel gewerkt hebben en ons oude bed gedemonteerd en afgevoerd hebben.

Goede kwaliteit!

Goed advies gekregen in de winkel en daardoor goed geslaagd! Heel fijn bed gekocht waar we enorm blij mee zijn!

• Communicatie

Prima zaak met ruime sortering en goede adviezen

Vriendelijk geholpen in winkel nu alleen n bed met toppers , t slaapt goed qua ligcomfort)maar topper schuift wat weg en ik ( pijnlijke gewrichten) mis kracht om terug te trekken , en dat heb ik nog gevraagd !! Teruggeweest en heel goed geholpen met t oplossen van de klacht ! En matras veranderd ! Opgelucht en fijn dat de service zo goed is!!!goede bedden maar veel om te kiezen dus advies is belangrijk !

• Communicatie

prettig contact en prima service

In de winkel goed geholpen en de levering van het bedspiraal was ook prima service verzorgd.

• Communicatie

Men neemt de tijd voor je

Wij zijn uitstekend ontvangen. En goede uitleg gekregen. Verschillende matrassen uitgeprobeerd en er uitleg bij gekregen.

• Communicatie

Uitstekend geholpen bij mijn zoektocht naar een comfortabel bed

Mooi en ruim assortiment van alles wat nodig is om je ideale slaapplek te creëren. Vriendelijk personeel dat tijd noch moeite spaart om te luisteren naar je wensen en informatie te geven over de verschillende mogelijkheden. Grote showroom waar je van alles kan proberen. Ik ben hier goed geslaagd en heel tevreden met mijn aankoop.

Geweldige winkel

Winkel in Zevenhuizen geweest. Zeer professioneel geholpen en Joeri nam alle tijd voor ons om de matrassen uit te leggen.

• Communicatie

Op tijd volgens afspraak. Vakkundig en beleefd. Namen de tijd om dingen uit te leggen.

Goed product

Topper

Het duurde even ,maar het was een prima keus. Ik slaap prima en geen rugklachten meer, zoals de oude topper. Dus mijn slaapcomfort is prima, alleen mis ik de droomvlucht. Iedere morgen wordt ik wakker, weer niet gedroomd. Ofwel een prima aankoop

Adequaat en professioneel

Op de service is niets op aan t e merken

• Communicatie

Bijtijds geleverd en goed in gebruik

top

Deze winkel kunnen wij iedereen aanbevelen!!!!!!

• Communicatie

Wat een ervaring! Persoonlijke service op het hoogste niveau

Eind december zijn we op zoek gegaan naar een elektrisch bed. Jori gaf ons uitgebreid advies en we hadden de tijd om het perfecte bed uit te kiezen. Daarnaast werd er meegedacht in een oplossing voor de tussenliggende periode tot aan levering. Levering was snel en zeer professioneel. Nette heren die tijd namen om te vragen hoe je dingen wilt en uitleg te geven hoe alles werkt. En dan is het bed ook nog perfect! Ik heb werkelijk alleen maar positieve dingen te zeggen over Droomvlucht. Absoluut service op het hoogste niveau. Bedankt Droomvlucht gr Floor vd Burg

• Communicatie

Winkel is prettig dichtbij. Op afspraak en in alle rust geadviseerd. Alle relevante opties doorgenomen en uiteindelijk een keus kunnen maken. Levertijd viel eigenlijk mee. Het hoofdbord kwam een weekje later, jammer maar helaas. Was snel geplaatst door vriendelijke medewerkers.

GEWOON DE BESTE KEUZE

Martijn Robbemond nam de tijd voor een duidelijke uitleg over het assortiment aan boxsprings en gaf een goed advies. Inmiddels is onze boxspring volgens planning geleverd en zijn we zeer tevreden. Onze droom is werkelijkheid geworden met Droomvlucht Slaapcomfort.

Goed advies.

Er wordt goed aandacht gegeven om het juiste matras te kopen. Zeer tevreden over Droomvlucht.

• Communicatie

Nacht jasje wipt en voor de rest is het perfect

• Advies N.v.t.
  • Service N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Heerlijk slapen

Vriendelijke medewerker, alle tijd,kennis van zaken. Gevolg lekker slapen

• Communicatie

Er wordt goed geluisterd, meegedacht en heel goede service gegeven.

• Communicatie

Geweldige service in Winkel, ervaring met levering wat minder.

Wij waren al heel lang op zoek naar een bed, op verschillende plekken geweest, maar toch steeds lastig de knoop door te hakken. In Zevenhuizen spraken we met Marco, de eigenaar van de vestiging. Hij nam (heel) uitgebreid tijd van ons, heeft alles uitgelegd, en is prettige persoonlijkheid om mee te praten. Deze expertise heeft ervoor gezorgd hij voor ons de 'gunfactor' had en wij ons bed hier besteld hebben. Iets meer als een week geleden is het geleverd. De bezorgers waren echter wat minder klantvriendelijk. Teksten zoals: 'Ik hoef alleen maar te weten waar het moet komen", 'we doen dit al wat langer dan vandaag' en 'daar ben je nu een beetje laat mee' hebben er wel voor gezorgd dat onze customer experience van 'geweldig' toch wat daalde. Al met al qua verkoop hele fijne winkel. Denk alleen dat ze er misschien aan moeten denken dat klantenservice verder gaat dan de winkel

Snel en vakkundig

We hadden een nieuwe topper nodig. Uitleg gegeven over onze wensen. We kwamen al snel bij een geschikte uit. Sinds die ligt is mijn rugpijn verdwenen. Heerlijk!

Prima bed.

Goed advies gekregen. Netjes volgens afspraak bezorgd en in elkaar gezet. Het bed slaapt uitstekend.

Rotterdamseweg 60-64

2921 AP Krimpen aan den IJssel

Over Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.