Fantastisch

Ben in de zaak goed geholpen. Luisterde goed naar wat je wensen waren. Namen alle tijd. Begrepen dat je niet gelijk een beslissing nam. En ook bij het tweede bezoek aan de winkel namen ze weer alle tijd. Zijn ook goed telefonisch te bereiken. Doen geen loze beloften vwb. de levertijd. Dus de levering was zo als afgesproken. De levering wordt gedaan door een gespecialiseerd bedrijf. Die vriendelijk waren, en het ook netje afhandelden. Kortom, zeer tevreden.

prettige winkel

Groot assortiment deskundige en vriendelijke medewerkers

Uitstekend geholpen

Wij komen hier met veel plezier al jaren. Ditmaal hebben wij een nieuwe topper gekocht. Wederom uitstekend geholpen en de levering was ook zeer netjes.

• Communicatie

Goede service en goede kennis van het product.

Prettige zaak, ben goed geholpen, goede uitleg, verkoper heeft diverse matrassen uit laten testen en uitgelegd, verkoper neemt ook echt de tijd om eea uit te leggen. Vriendelijke service en bijzonder klantvriendelijk. Uiteindelijk keuze kunnen maken en ben er zeer tevreden mee.

Uitstekende service

Een hele fijne winkel met hele vriendelijje en kundige mensen. Er wordt ruim de tijd genomen om het juiste bed, matras en accessoires uit te zoeken. Ook de levering was keurig op tijd en alles wordt netjes afgeleverd en achtergelaten. Het bed ligt heerlijk, dus dat was zeker de juiste keuze. Ik zou in de toekomst zeker teruggaan.

Tevreden

Zeer prettig en fijn geholpen in de winkel tijdens het uitzoeken van ons nieuwe bed en kussens, het leveren en plaatsen van ons bed is ook buitengewoon netjes uitgevoerd dus zijn er tevreden.

• Communicatie

Fantastische service en een prachtig bed!

We zijn van begin tot eind heel fijn geholpen. Er werd goed met ons meegedacht en dankzij het deskundige advies hebben we nu een prachtig bed dat echt perfect bij ons past. De levering verliep soepel en professioneel, en vanaf de eerste nacht slapen we heerlijk. We zijn er ontzettend blij mee — echt een aanrader!

Super mensen

Had zelf een grote fout gemaakt maar deze mensen hebben mijn fout super en snel opgelost

• Communicatie

goed geholpen, kennis van zaken. heel fijn

Zie bovenstaande

Super!

We zochten een mooie boxspring, kregen bij Droomvlucht uitgebreide info. We konden alle matrassen "voelen" door er op te liggen. Men nam heel fijn de tijd voor ons. Het is ook een beetje het "ond kent ons" gevoel. De levering ging ook prima. Fijne winkel met fijne mensen!

Perfekt!

Wij zijn prima geholpen in Krimpen a/d IJssel. Vriendelijke mensen met verstand van de produkten. Alles naar wens ontvangen.

wij zijn super geholpen

het juiste adres voor kwaliteit bedden

• Communicatie

Super goed, dikke aanrader!

Erg goed geholpen door het team bij Droomvlucht en we zijn mega blij met het bed wat sinds kort in onze slaapkamer staat.

Uitstekend advies

Naar alle tevredenheid een boxspring aangeschaft. Keurig afgeleverd en gemonteerd.

Hier kom ik graag terug

Vriendelijk en deskundig personeel. Een keurige winkel met een ruim aanbod bedden. Alles top in orde. Maar.... de uitstekende service van dit bedrijf zorgt ervoor dat ze een "10"verdienen!

Goede service en klantvriendelijkheid

Levering verliep volgens afspraak .Er wordt netjes gewerkt en daarbij is men ook nog beleefd. Een klein mankement buiten de schuld van Droomvlucht werd door hen bijzonder snel verholpen vandaar goede service.

Prima en deskundig geholpen

Wij zijn prima geholpen. Er was voldoende tijd om de voorkeuren door te spreken en verschillende matrassen te proberen. De uiteindelijke keuze is zeer goed gevallen.

Een gespreid bedje

Geweldige ervaring met Droomvlucht. Geweldig geholpen in de winkel waar de klant nog 100% koning is. Zeer professioneel advies en alle vragen werden zeer goed beantwoord. Ze nemen ruim de tijd voor je en in de winkel is een groot aanbod om uit te proberen en te bekijken. Uiteindelijk een geweldig bed gekozen met heerlijke matrassen. Slaapt geweldig.

Fijn geholpen

Netjes bezorgd

• Communicatie

Wij zijn vriendelijk geholpen en bij een kop koffie geluisterd naar onze wensen waarbij wij ook goed advies kregen bij het uit kiezen van een goed matras. Die uitstekend bevalt.

• Communicatie

Onze ervaring is geweldig bij Droomvlucht.

Prima uitleg en testen van verschillende matrassen, toppers en kussens. Wij zijn zeer tevreden met onze elektrisch verstelbare boxspring van Serta. Ook de bezorging en het in elkaar zetten was top.

Prima geholpen

Deskundige en vriendelijke verkoper

• Communicatie

Bij binnenkomst in de winkel gelijk goed geholpen en wilden oriënteren op een bed Uur later bed gekocht. Heel fijn

Kennis en Behulpzaamheid in 1 net pakket

Of het gaat om een volledige slaapkamer herinrichting of simpelweg een kussensloop: Droomvlucht is voor ons de plek om al onze benodigdheden te halen. Het is niet voor niets dat wij hier vanuit Alkmaar terecht zijn gekomen. Vakkundig personeel, geen onzinnige verkooppraatjes maar werkelijk gericht op wat het beste is voor de klant in plaats van wat het duurste is. Gezien matrassen en dergelijke jaren meegaan kan je het maar beter meteen goed doen, dus wij raden zeker aan om hier naartoe te gaan.

Uitstekend geholpen

Onze 2 pullman matrassen bevallen prima. Ook na ruim een maand zeer tevreden. Goede informatie en zeer vriendelijk behulpzaam personeel.

Rotterdamseweg 60-64

2921 AP Krimpen aan den IJssel

Over Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.