Beste Simon, Wat een mooie beoordeling en uitleg van uw ervaring met onze winkel. We hebben u graag geholpen en zijn blij te horen dat u zo goed geslaagd bent. Bedankt ook voor de warme aanbeveling. We vertrouwen er op dat u nog lang lekker zult slapen op uw Avek boxspring. Mocht u in de buurt zijn dan bent u altijd welkom voor een kopje koffie. Met vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Beste Leo, Bedankt voor deze mooie review. We hebben u graag van service voorzien en zijn blij dat u nu weer met volle teugen van uw verstelbare bed kunt genieten. Nogmaals dank en welterusten, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Beste Sylvia Verburg, Fijn om van u een beoordeling te ontvangen. En met zo'n mooi eindcijfer zijn wij natuurlijk heel gelukkig. We vertrouwen er op dat u nog heel wat weken heerlijk zult slapen op uw matrassen. Bedankt voor de beoordeling, Het hele team van Droomvlucht Slaapcomfort.
Beste Anita, bedankt voor deze mooie beoordeling! We hebben graag de tijd voor u genomen in de winkel en zijn blij te horen dat u uw nieuwe Pullman boxspring zo prettig ervaart! We vertrouwen er op dat u nog lang uitgerust en klachtenvrij uit bed zult stappen! Nogmaals bedankt voor uw mooie review, Vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Beste Jerry, Vriendelijk bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat u het advies en het mee denken zo goed heeft ervaren. Bedankt voor de beoordeling en nog vele goede nachten! Met uitgeruste groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Beste Andreas, Bedankt voor deze mooie beoordeling! We hebben u graag geadviseerd en zijn blij te horen dat we alles naar wens hebben kunnen oplossen voor u. Dat u voor de derde keer bent geslaagd bij ons is voor ons misschien wel het grootste compliment. Uiteraard bent u altijd welkom terug in de winkel, de koffie staat klaar ;) Nogmaals bedankt voor deze mooie review en het vernieuwde vertrouwen. Vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Beste D. van Buuren, Aller eerste bedankt voor deze uitgebreide en gedetailleerde ervaring met onze winkel. We streven er altijd naar om onze klant zo goed en compleet mogelijk te helpen. Dit vraagt soms om extra service en deze heeft u mogen ervaren. Uiteindelijk zijn we dan ook blij te horen dat wij alles naar wenst hebben kunnen oplossen en leveren bij u. We vertrouwen er op dat u nog lang zult genieten van uw nieuwe bed en alle gemakken die dit bed zullen geven. Mochten er ooit vragen zijn dan houden we uiteraard graag contact. Voor nu willen we u nogmaals bedanken voor uw (aangepaste) beoordeling en het vertrouwen in onze winkel. Mocht u in de buurt zijn dan bent u altijd welkom voor een kopje thee of koffie! Met vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Originele beoordeling
Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel met twee locaties in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 6 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is zowel onze beddenwinkel in Zevenhuizen als onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel is uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.