Originele beoordeling
Beste Coby en Frans, Wat fijn om van u deze review te mogen ontvangen. Leuk om zo terug te lezen dat u het advies door onze collega zo prettig heeft ervaren. Daar worden we blij van! Ook het complimentje naar de bezorgers zullen we doorgeven. We vertrouwen er op dat u nog vele nachten uitgerust op zult staan! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Beste Cjg Schep, Vriendelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen voor deze beoordeling. Nog vele goede nachten toegewenst en een prettig nieuwjaar! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Beste Peter, Vriendelijk bedankt voor deze beoordeling. Fijn om terug te horen dat uw nieuwe topdek matras heerlijk slaapt. Wel vervelend om uw minder positieve ervaring met het bedtextiel te lezen. Wellicht dat dit probleem zichzelf na gebruik hersteld, maar mochten deze irritaties aanhouden bent u uiteraard van harte uitgenodigd in onze winkel zodat we mee kunnen denken aan een oplossing. Voor nu een prettig jaareinde en Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Beste Sandra, Het is altijd fijn om in zo'n uitgebreide omschrijving de ervaringen terug te lezen. Uiteraard hebben wij u graag rondgeleid en zijn we blij te horen dat u zo goed geslaagd bent voor uw nieuwe Serta boxspring. We zullen ook de complimenten aan onze bezorgers/monteurs doorgeven. Bedankt voor de warme aanbeveling en mooie beoordeling. We vertrouwen er op dat u nog lang zult genieten van uw nieuwe boxspring en u bent altijd welkom terug voor een kopje koffie! Vriendelijke groet en nog vele goede nachten gewenst, Droomvlucht Slaapcomfort ^ Martijn (ook namens Marco)
Beste M.M.M., Hoe fijn is het om een review te ontvangen als deze! Fijn om te horen dat u alle onderdelen van aankoop tot bezorging/montage zo goed heeft ervaren. We hebben u graag geadviseerd en geholpen en vertrouwen er op dat u nog lang zult genieten van uw nieuwe bed. Vriendelijke groet en alvast fijne dagen, Droomvlucht Slaapcomfort ^ Martijn
Beste P.D. Berkhout, Wat fijn om van u zo'n uitgebreide omschrijving over uw ervaring te mogen ontvangen. We streven altijd naar de beste service, advies en communicatie. Deze extra uitdaging nemen we dan ook erg serieus en het is prettig te horen dat dit goed is bevallen. Bedankt dat u de tijd heeft genomen uw beoordeling te geven en nog veel plezier van uw aankoop! Vriendelijke groet, Droomvlucht Slaapcomfort ^ Martijn
Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel met twee locaties in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 6 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is zowel onze beddenwinkel in Zevenhuizen als onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel is uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.