Heeft een totaal van 335 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Positief sentiment98%
Samengevat geven de reviews een zeer positieve indruk van SAP Advocaten. De professionals worden gewaardeerd om deskundigheid, duidelijke communicatie en betrokkenheid. De samenwerking wordt als prettig en effectief beschreven, met aandacht voor het individu. De resultaten worden als zorgvuldig en bevredigend ervaren.
Sterke punten
Professionalisme en deskundigheid
Duidelijke en empathische communicatie
Betrouwbare en betrokken begeleiding
Gebaseerd op 34 reviews
Uitstekend!
Susanne Fijen heeft ons begeleid gedurende 2 jaar. We hebben ons ontzettend gesteund gevoeld. Ze denkt mee en geeft tips/adviezen waar nodig. Reageert altijd snel op vragen en is erg bekwaam in haar vak.
21 October 2025
Volkan
Enschede
Geweldig, wat een geduld en begrip!
We hebben de hulp als enorm begripvol ervaren.
20 October 2025
Jolanda
Almere
Zeer goede ervaring met SAP letselschade advocaten.
Mijn zaak liep voorheen bij de rechtsbijstand, deze partij was slecht bereikbaar, zeer onprofessioneel en na jaren nog geen steek verder.
Na een lange zoektocht bij SAP terecht gekomen en de communicatie alsmede de afhandeling was top.
SAP is altijd bereikbaar en heeft mijn zaak binnen enkele maanden met hoge tevredenheid afgehandeld.
Ik zou iedereen dan ook ten zeerste aanraden om zijn zaak te laten behandelen door deze partij.
16 October 2025
M
Noord-Brabant
Persoonlijk en efficiënt.
Ik was heel blij met de aandacht die werd gegeven aan mijn zaak en hoe de advocaat altijd duidelijk en helder was over het vervolg, zeker omdat ik als leek niet bekend ben met de gang van zaken. Er was vertrouwen en een zeer integere behandeling. Verschrikkelijk fijn!
13 October 2025
Catharina
Utrecht
Uitzonderlijk tevreden over June van Oers van SAP Advocaten.
Ik ben uitzonderlijk tevreden over de dienstverlening van June van Oers.
Haar deskundigheid en kundigheid zijn van een zeer hoog niveau. Vanaf het begin van de zaak heb ik blind op haar advies vertrouwd. Haar heldere en strategische inzichten hebben het proces voor mij een stuk overzichtelijk gemaakt.
Ik zou June van Oers dan ook ten zeerste aanbevelen.
9 October 2025
Amina
Ijsselstein
Denken met je mee
Mijn behandelaar was June van Oers
Kan niet anders zeggen dat het een topper was en je advies op maat geeft
Robin
Rotterdam
Prettig contact, komen afspraken na, duidelijke uitleg
I
Hilversum
Zeer uitstekend
Ze geven goede advies en reageren snel en weten wat ze doen
Jamal
Zaanstad
Fijn om gehoord te worden!
Mijn ervaring is dat er in alle rust naar je verhaal en de daar bij behorende emoties wordt geluisterd en goed mee om gegaan. Er wordt steeds een terugkoppeling gegeven en naar je mening gevraagd. Dit geeft een fijn en rustig gevoel.
Dank hiervoor!
10 September 2025
Carola
Harderwijk
Goede ervaring
Goede ervaring en uiteindelijk een betere uitslag als verwacht.
25 August 2025
Hans
Bergeijk
Vetrouwenwekkend, professioneel en resultaatgericht
In juni 2023 heb ik dhr. John Roth van SAP Lestelschade advocaten benaderd. De prettige kennismaking gaf meteen het gevoel dat mijn zaak nu werd behartigd door een persoon die het klappen van de zweep kent, niet opgeeft en desnoods naar de rechter stapt. Ook de tegenpartij merkte dat en toonde daardoor meer bereidheid om de zaak af te ronden.
De communicatie en samenwerking verliepen vlot. Informatie werd snel verwerkt en vragen altijd deskundig beantwoord. Zelfs toen ik mijn frustratie uitte over de gang van zaken werd dat constructief opgepakt.
Vanwege de deskundigheid, ervaring en vasthoudendheid van dhr. John Roth is mijn zaak in juni 2025 op passende wijze afgerond. Dit voelde als bevrijding.
Hartelijk dank John, voor je inzet en professionele support!
28 July 2025
drs. Anna Schröder
Heelsum
Fantastisch behulpzaam
Zeer duidelijk in communicatie, en zeer goed geholpen door dhr. Vrijmoed.
27 July 2025
Sebastiaan
Ermelo
Uitstekend geholpen!
Wij zijn bij SAP terecht gekomen via een vriendin, zij had goede ervaring met dit kantoor.
En wij nu ook!
Advocate Saskia en haar assistente Margot hebben ons erg goed geholpen.
Wij zouden, zonder nadenken, wederom voor dit team kiezen.
24 July 2025
Andy Bischoff
Utrecht
Het had niet beter gekund echte toppers luisterende oor en vecht voor je Peter Vrijmoedt een topper!
Wat een topper is Peter Vrijmoed! Een man met een groot hart, die écht voor je vecht, je bijstaat zoals het hoort en altijd voor je klaarstaat. Peter is een advocaat met een luisterend oor en denkt op alle fronten met je mee. Hij gaat door het vuur voor je en laat je nooit alleen staan.
Hij is niet alleen professioneel en enorm slim, maar ook strijdlustig en betrokken. Zowel in het contact met de verzekering als met mij persoonlijk, heeft hij zich tot het uiterste ingezet. Dankzij zijn inzet voelde ik me gehoord, begrepen en beschermd.
Peter, u bent een onmisbaar onderdeel geweest van mijn herstel. Ik zal uw steun en toewijding nooit vergeten. Hartelijk dank voor alles!
Als je op zoek bent naar een advocaat die naast je staat en zich volledig inzet, dan raad ik Peter Vrijmoed voor 1000% aan!
22 July 2025
Nabil
Amersfoort
Vakkundig en reageren snel
Specialisten op divers letselschade vlak. Reageren snel en zijn zeer vakkundig.
22 July 2025
Michel
Vleuten
Grandioos
Luisterend, betrokken, meelevend en meedenkend.
22 June 2025
Esther
Baarn
Fantastische mensen
Eerlijk en menselijk deze mensen verstaan hun vak en leven met je mee
20 May 2025
Geert
Putten
Top!
Ik ben ontzettend dankbaar voor de hulp na mijn auto-ongeluk! De advocaat(mvr.Susanne Fijen)regelde alles van A tot Z – van de schadevergoeding tot de behandeling in een privékliniek. Ik voelde me gehoord en goed begeleid. Professionaliteit, empathie en doeltreffendheid in één. Een absolute aanrader!
8 April 2025
Aneta
Rotterdam
Ik ben erg tevreden.
Ik wil mijn diepe dankbaarheid uiten voor uw geweldige ondersteuning en professionele aanpak bij het afhandelen van mijn zaken. U was uitstekend in het verduidelijken van zaken en het geven van nauwkeurig en effectief advies. Hartelijk dank voor alles wat u heeft gedaan, ik waardeer uw inspanningen echt."
31 March 2025
Fitah
Amersfoort
Super service
Mijn ervaring met Peter was heel positief, heel erg tevreden.
30 March 2025
Fatih
Utrecht
Tot een goede afwikkeling gekomen
Na een langdurig proces ben ik tot een goede afwikkeling van de casus gekomen. SAP heeft mij hierin goed begeleid en de wisselwerking tussen mij en de advocaat was goed.
27 March 2025
A.
Ochten
Heel er betrokken bij proces van de klant
Heel betrokken alles op tijd adequaat handelen
Goed bereikbaar hoge inzet
Laat de klant zich gehoord gezien en begrepen voelen
Van mij alle complimenten die je maar bedenken kunt chapoo
25 March 2025
Tanja
Hilvarenbeek
Super fijn hoe het contact heeft gelopen
Ik heb een super goede ervaring gehad met sap advocaten
25 February 2025
Lasisa
Leusde.
Geweldig !
Ik ben geholpen door mevrouw l. Roelofs.
Zei is de beste advocaat die ik ken. Het is meer dan een advocaat. Een luisterende oor, meedenkend en leeft het met je mee.
Linda nogmaals : ik ben je heel erg dankbaar dat je mij hebt geholpen in de afgelopen periode.
20 February 2025
Erhan
Leusden
Heel erg blij met hoe SAP Letselschade Advocaten mij heeft bijgestaan.
Mijn ervaring met SAP Letselschade Advocaten is zeer goed. Er wordt doelgericht met je meegedacht. Daarbij kon ik merken dat Sander erg veel ervaring heeft, en dat hij goed heeft ingeschat wat er nodig was in mijn situatie.
3 February 2025
Neele
Curacao
Review overzicht
Positief sentiment98%
Heeft een totaal van 335 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Advocaatscore
Over SAP Letselschade Advocaten
Door een ongeval kan je leven in een paar seconden volledig op zijn kop staan. Zo’n situatie levert veel vragen op, zoals: ‘Hoe krijg ik mijn leven weer op de rit?’, ‘Is er iemand verantwoordelijk voor het ongeval?’ en ‘Wat kan ik claimen en hoe doe ik dat?’.
Een letselschade advocaat van SAP begeleidt je bij deze vragen en schept orde in de chaos.
De voordelen van SAP: • 100% gratis advies • gespecialiseerd in letselschade zaken • werkzaam binnen heel Nederland • >30 jaar ervaring • bekend van toonaangevende dossiers