Filters

8

Goede kennis van het letselschade proces en -recht

Na inschakeling van SAP dmv een referentie heeft SAP het proces van claimen van de schade bij de verzekeraar van de tegenpartij uitstekend begeleid. Bij elke stap steeds samen kunnen besluiten voor het vervolg. Uiteindelijke resultaat zeer naar tevredenheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Alles echt top! Tot in de de puntjes!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn zaak is met groot inlevingsvermogen en uiterst effectief tot een goed einde gebracht!!!

Mijn zaak is vol begrip en inlevingsvermogen, zeer effectief en doelgericht door mevrouw mr N.M Jansen tot een goed einde gebracht !!! Zonder haar expertise was dit zeker niet gelukt !!! Frank L. Groningen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, ter zake kundig en plezierig heeft Chantal van der Roest mij bijgestaan.

Door toedoen van een hond had ik een zware kniebreuk opgelopen. Chantal heeft mij professioneel en menselijk begeleid. Waar de eigenaren van de hond in eerste instantie het ongeval hadden gemeld bij hun verzekeraar, trokken ze zich een dag later terug. Dit gaf een mentale klap, echter na met name de vasthoudendheid van Chantal is er toch schadeloosstelling vanuit de verzekeraar gekomen. Chantal dacht mee en gezamenlijk zijn we in staat geweest om recht te doen aan het feit dat de hond de veroorzaker was en ben ik in staat om door een schadeloosstelling mijn blijvende blessure te verzachten door hulp die ik kan inschakelen. Ik beveel SAP advocaten, en in mijn geval Chantal, van harte aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Als je een goede Letselschade advocaat zoekt, dan moet je bij Jasper Keizer zijn. Jarenlang was hij onze rots in de branding. Zijn kennis is groot, zijn uitleg altijd helder; we hebben de communicatie als zeer prettig ervaren. Onze zaak was erg ingewikkeld maar deze man bleef altijd rustig. Mede daardoor hield hij grip op de zaak en heeft hij het tot een goed einde weten te brengen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn ervaring met Rianne was heel prettig: professioneel, pragmatisch maar ook inlevend

Rianne is professioneel maar ook meelevend. Waar ik een 'niet klagen, het valt wel mee' standpunt innam, vroeg Rianne door en was ze kritischer over hoeveel problemen ik over heb gehouden aan mijn ongeluk (nu en in de toekomst). Dat heeft mij geholpen in het goed vertellen van mijn verhaal aan de verzekeraar.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

Zeer goed alles gaat in over leg en alles is te bespreken ook al heb je een vraag wat ze niet weten komen ze er later op trug Ik ben zeer te vreden met jullie Mvg Richard den tek

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige en kundige mensen

Ik heb de samenwerking als erg prettig ervaren. Er was altijd tijd als ik vragen had en het was duidelijk dat de advocaat wist waar ze het over had. De advocaat gaf mij ook het gevoel dat ze niet alleen zakelijk bezig was, maar dat ze ook begreep wat de situatie voor mij als persoon betekende. Ik ben ook tevreden over het uiteindelijke resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zijn echt heel tevreden van begin af aan

Wij tij echt altijd goed geholfen worden vragen zijn altijd beantworten geworden en heel vriendelijk meneer hek mevr de Groot en mevr kok en op het laats kort voor de uitbetaling Susanne fijen ook wij zijn met alles geheel tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Niets dan lof

Over een persoonlijke en zeer pijnlijke kwestie rondom donorconceptie hebben we juridische stappen moeten ondernemen en uiteindelijk een proces moeten aanspannen Mark de Hek heeft deze zaak voor zijn rekening genomen en ik kan daar alleen maar positief over zijn. Vooral omdat dit over zo’n delicaat probleem ging, was het fijn dat Mark precies de goede toon wist te treffen, met de juiste balans tussen zakelijk en persoonlijk. We konden altijd rekenen zijn professionaliteit en doordachte handelen, maar ook op empathie en medeleven als de situatie daarom vroeg. Mark reageerde altijd snel en uitgebreid op vragen, informeerde ons uitvoerig over alle mogelijkheden en gaf advies, maar liet de daadwerkelijke keuzes altijd bij ons, wat zeker bij zo’n persoonlijk onderwerp erg fijn was. En uiteindelijk hebben we, grotendeels dankzij Mark, deze zaak op de best denkbare manier kunnen afsluiten. Als ik deze rechtszaak opnieuw moest voeren, zou ik zonder twijfel weer bij Mark aankloppen.

 • Aanbevelen? Ja
10

TOP

Ik ben goed geholpen geweest. Zij luisteren en doen alles om cliënt te helpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed geholpen

Perfect

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Goede ervaring. Bieden professionele hulp en denken goed mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

We werden gezien en gehoord

In 2018 klopten we voor het eerst aan bij SAP Letselschade Advocaten. Het betrof een schrijnende en delicate kwestie met een ziekenhuis, op een jong gebied waar nog nauwelijks jurisprudentie te vinden was. Meteen wisten we ons bij SAP gezien en gehoord, vanaf het eerste telefoongesprek met secretaresse Fennanda Vliek en de verkennende gesprekken met (toen nog) advocaat Martin de Witte en zijn jonge collega Mark de Hek. Dat gevoel is gebleven. Na het vertrek van Martin de Witte nam Mark de Hek in 2019 onze zaak over, daarbij gesteund door collega Saskia de Groot. Niet alleen stortte Mark zich met hart en ziel op de grondige bestudering van ons probleem, ook bleef hij steeds benaderbaar. Mails beantwoordde hij doorgaans binnen 24 uur, in − niet onbelangrijk! − helder geformuleerde en overzichtelijk gestructureerde teksten. Zowel in juridisch als sociaal-emotioneel opzicht heeft hij ons voortreffelijk bijgestaan. In juli 2022 konden we dit enerverende traject afronden met een schadevergoeding van het ziekenhuis. Ook in de nazorg hebben Mark en Saskia voorzien met uitgebreid, persoonlijk evaluatiegesprek. We bewaren goede herinneringen aan deze vijf jaar durende samenwerking en willen SAP dan ook van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed geholpen

Fijne mensen goed afgehandeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel professioneel.

Ze doen wat ze moeten doen en gaan tot t uiterst. Ze reageren heel snel terug en je hebt echt het gevoel dat je centraal staat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed, zeer persoonlijk!

De ervaring die ik heb gehad met SAP letselschadeadvocaten is een zeer goede ervaring geweest. Ik heb vanaf het eerste moment het idee gehad dat ik werd gehoord en dat er zeer goed naar mijn persoonlijke omstandigheden is gekeken. Ik denk dat SAP ook op professioneel gebied zeer goed heeft gehandeld. Altijd goed en netjes is geweest in de gesprekken met zowel mij als wederpartij en al met al mij een hele fijne ervaring heeft gegeven ter afsluiting van een vervelende situatie.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed

Jasper is een goede advocaat die zijn werk ook goed heeft gedaan en verder is hij prettig in omgang!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!!!!!

Gewoon perfect kan niet beter!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goed en professioneel geholpen

Kon altijd bellen als ik een vraag had en als ze er niet was werd ik snel teruggebeld. Nam altijd de tijd voor mij en was heel deskundig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel erg behulpzaam ze reageren snel

Ik ben door jullie heel goed geholpen. Alles was heel duidelijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig, vasthoudend en zeer betrokken.

In een erg gecompliceerde letselschadeprocedure die zeer vele jaren duurde, heeft Sap advocaten, te weten Mr J. Keizer, met veel deskundigheid, inzet én betrokkenheid mijn belangen behartigt. Hulde dat dit ook, met de nodige aanpassingen, onverminderd in de Corona-periode heeft kunnen plaatsvinden. Ik (en mijn partner) zijn uiterst tevreden. Recent is het tot een bevredigende afronding gekomen met de schadeverzekeraar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mw Susanne Fijen mede haar secretaresse Mw Loes Brand hebben mij uitstekend geholpen.

In 2018 heb ik bij een ongeval blijvend letsel opgelopen. Dit letsel in de vorm van een whiplash heeft mijn leven en dat van ons gezin enorm verstoord. Het is fijn als het afhandelen van de letselschade dan door een deskundige wordt opgepakt. Voor mij heeft Susanne Fijen van SAP Letselschade Advocaten dit naar volle tevredenheid gedaan. Hierdoor kon ik mij volledig op mijn revalidatie richten. Mevrouw Fijen heb ik leren kennen als een luisterend oor, eerlijk, gedreven, deskundig en vasthoudend. Ik geef haar een dikke 10.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn contact en zeer deskundig!

Fijn en informeel contact. Zijn zeer deskundig en dat geeft een erg goed gevoel. Mijn zaak is in zeer goede handen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top advocaat!!

Ik ben overgestapt naar Sap Advocaten toen bleek dat het een puinhoop bij de Letselschadejurist bij een ander bedrijf was. En dat is de beste keuze ooit geweest. Wat een fijn bedrijf wat een fijne advocaat heb ik bij Sap getroffen. Heb het contact met mevr Roelofs als zeer prettig ervaren.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd