Filters

10

top advocaten

Ik ben heel goed geholpen vanaf het begin alles was heel soepel en snel opgelost/afgehandeld super aardige mensen heel goed bereikbaar en alles is glas helder en duidelijk,,

 • Aanbevelen? Ja
10

Kundige en doortastende opstelling

Direct bij het intake gesprek was duidelijk dat ik zeker aan het goede adres was om mijn casus efficiënt en doortastend te laten afhandelen. Gedurende het hele traject heb ik nimmer de indruk gehad dat niet mijn belang bovenaan stond. De uiteindelijke afwikkeling van de casus was naar alle tevredenheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!!

Snelle afhandeling, eerlijk advies!.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top kantoor! En advocaten!

Mijn advocaat Susanne de fijen heeft mij heel erg goed geholpen! Ben heel tevreden over haar dienstverlening. Ze communiceert erg goed en afspraak is afspraak. Nooit problemen gehad bij dit kantoor. Voorheen zat ik bij een andere letselschade bureau waar ik nooit meer heen zou willen. Voor iedereen is dit kantoor echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Door goed meedenken, werk uit handen nemen en goede, persoonlijke communicatie tot een goed eindresu

Een aantal jaren geleden heb ik door een verkeersongeval (door een scooter van mijn fiets gereden) blijvend letsel aan mijn schouder opgelopen. De hulp van mijn rechtsbijstandsverzekeraar was weinig voortvarend, niet communicatief en afwachtend; ik moest zelf met ideeën en voorstellen komen voor mijn schade. Na enkele jaren SAP ingeschakeld. Die pakten het voortvarend op. Ik ben uitstekend geholpen door Peter Vrijmoed. Hij kwam met de voorstellen van aanpak en wat er geclaimd kon worden (soort schades en hoogte van de bedragen). Hierover steeds goed overleg gehad per email, telefonisch en soms op kantoor. Dit heb ik als heel prettig, betrokken en persoonlijk ervaren. Blij dat ik de overstap gedaan heb.

 • Aanbevelen? Ja
7

Vooral zakelijke aanpak

Als klant was ik kwetsbaar na een ernstig ongeluk met hersentrauma. Ik had geen vermogen en energie om met de schadezaak bezig te zijn. Dit vroeg om helderheid en geduld van de advocate en dat had ze. Om dat in mijn zaak geen conflict van belangen was, de andere partij was ook getraumatiseerd en erkende aansprakelijkheid; denk ik dat het empathischer, en ook effectiever en efficiënter was geweest om in ons geval gewoon om de tafel te gaan . Misschien had de uitkomst inhoudelijk niet veel anders geweest maar dan was er veel eerder resultaat geweest, dat had mij (ons) veel stress en zorgen gescheeld. Uiteindelijk heb ik besloten te schikken omdat ik de stress van procederen zonder winstgarantie teveel vond. Ik ben tevreden met de schikking die de advocaat heeft gesloten.

 • Aanbevelen? Nee
10

Uitstekend

Super fijn geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede kennis van het letselschade proces en -recht

Na inschakeling van SAP dmv een referentie heeft SAP het proces van claimen van de schade bij de verzekeraar van de tegenpartij uitstekend begeleid. Bij elke stap steeds samen kunnen besluiten voor het vervolg. Uiteindelijke resultaat zeer naar tevredenheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Alles echt top! Tot in de de puntjes!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn zaak is met groot inlevingsvermogen en uiterst effectief tot een goed einde gebracht!!!

Mijn zaak is vol begrip en inlevingsvermogen, zeer effectief en doelgericht door mevrouw mr N.M Jansen tot een goed einde gebracht !!! Zonder haar expertise was dit zeker niet gelukt !!! Frank L. Groningen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, ter zake kundig en plezierig heeft Chantal van der Roest mij bijgestaan.

Door toedoen van een hond had ik een zware kniebreuk opgelopen. Chantal heeft mij professioneel en menselijk begeleid. Waar de eigenaren van de hond in eerste instantie het ongeval hadden gemeld bij hun verzekeraar, trokken ze zich een dag later terug. Dit gaf een mentale klap, echter na met name de vasthoudendheid van Chantal is er toch schadeloosstelling vanuit de verzekeraar gekomen. Chantal dacht mee en gezamenlijk zijn we in staat geweest om recht te doen aan het feit dat de hond de veroorzaker was en ben ik in staat om door een schadeloosstelling mijn blijvende blessure te verzachten door hulp die ik kan inschakelen. Ik beveel SAP advocaten, en in mijn geval Chantal, van harte aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Als je een goede Letselschade advocaat zoekt, dan moet je bij Jasper Keizer zijn. Jarenlang was hij onze rots in de branding. Zijn kennis is groot, zijn uitleg altijd helder; we hebben de communicatie als zeer prettig ervaren. Onze zaak was erg ingewikkeld maar deze man bleef altijd rustig. Mede daardoor hield hij grip op de zaak en heeft hij het tot een goed einde weten te brengen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn ervaring met Rianne was heel prettig: professioneel, pragmatisch maar ook inlevend

Rianne is professioneel maar ook meelevend. Waar ik een 'niet klagen, het valt wel mee' standpunt innam, vroeg Rianne door en was ze kritischer over hoeveel problemen ik over heb gehouden aan mijn ongeluk (nu en in de toekomst). Dat heeft mij geholpen in het goed vertellen van mijn verhaal aan de verzekeraar.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

Zeer goed alles gaat in over leg en alles is te bespreken ook al heb je een vraag wat ze niet weten komen ze er later op trug Ik ben zeer te vreden met jullie Mvg Richard den tek

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige en kundige mensen

Ik heb de samenwerking als erg prettig ervaren. Er was altijd tijd als ik vragen had en het was duidelijk dat de advocaat wist waar ze het over had. De advocaat gaf mij ook het gevoel dat ze niet alleen zakelijk bezig was, maar dat ze ook begreep wat de situatie voor mij als persoon betekende. Ik ben ook tevreden over het uiteindelijke resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zijn echt heel tevreden van begin af aan

Wij tij echt altijd goed geholfen worden vragen zijn altijd beantworten geworden en heel vriendelijk meneer hek mevr de Groot en mevr kok en op het laats kort voor de uitbetaling Susanne fijen ook wij zijn met alles geheel tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Niets dan lof

Over een persoonlijke en zeer pijnlijke kwestie rondom donorconceptie hebben we juridische stappen moeten ondernemen en uiteindelijk een proces moeten aanspannen Mark de Hek heeft deze zaak voor zijn rekening genomen en ik kan daar alleen maar positief over zijn. Vooral omdat dit over zo’n delicaat probleem ging, was het fijn dat Mark precies de goede toon wist te treffen, met de juiste balans tussen zakelijk en persoonlijk. We konden altijd rekenen zijn professionaliteit en doordachte handelen, maar ook op empathie en medeleven als de situatie daarom vroeg. Mark reageerde altijd snel en uitgebreid op vragen, informeerde ons uitvoerig over alle mogelijkheden en gaf advies, maar liet de daadwerkelijke keuzes altijd bij ons, wat zeker bij zo’n persoonlijk onderwerp erg fijn was. En uiteindelijk hebben we, grotendeels dankzij Mark, deze zaak op de best denkbare manier kunnen afsluiten. Als ik deze rechtszaak opnieuw moest voeren, zou ik zonder twijfel weer bij Mark aankloppen.

 • Aanbevelen? Ja
10

TOP

Ik ben goed geholpen geweest. Zij luisteren en doen alles om cliënt te helpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed geholpen

Perfect

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Goede ervaring. Bieden professionele hulp en denken goed mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

We werden gezien en gehoord

In 2018 klopten we voor het eerst aan bij SAP Letselschade Advocaten. Het betrof een schrijnende en delicate kwestie met een ziekenhuis, op een jong gebied waar nog nauwelijks jurisprudentie te vinden was. Meteen wisten we ons bij SAP gezien en gehoord, vanaf het eerste telefoongesprek met secretaresse Fennanda Vliek en de verkennende gesprekken met (toen nog) advocaat Martin de Witte en zijn jonge collega Mark de Hek. Dat gevoel is gebleven. Na het vertrek van Martin de Witte nam Mark de Hek in 2019 onze zaak over, daarbij gesteund door collega Saskia de Groot. Niet alleen stortte Mark zich met hart en ziel op de grondige bestudering van ons probleem, ook bleef hij steeds benaderbaar. Mails beantwoordde hij doorgaans binnen 24 uur, in − niet onbelangrijk! − helder geformuleerde en overzichtelijk gestructureerde teksten. Zowel in juridisch als sociaal-emotioneel opzicht heeft hij ons voortreffelijk bijgestaan. In juli 2022 konden we dit enerverende traject afronden met een schadevergoeding van het ziekenhuis. Ook in de nazorg hebben Mark en Saskia voorzien met uitgebreid, persoonlijk evaluatiegesprek. We bewaren goede herinneringen aan deze vijf jaar durende samenwerking en willen SAP dan ook van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed geholpen

Fijne mensen goed afgehandeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel professioneel.

Ze doen wat ze moeten doen en gaan tot t uiterst. Ze reageren heel snel terug en je hebt echt het gevoel dat je centraal staat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed, zeer persoonlijk!

De ervaring die ik heb gehad met SAP letselschadeadvocaten is een zeer goede ervaring geweest. Ik heb vanaf het eerste moment het idee gehad dat ik werd gehoord en dat er zeer goed naar mijn persoonlijke omstandigheden is gekeken. Ik denk dat SAP ook op professioneel gebied zeer goed heeft gehandeld. Altijd goed en netjes is geweest in de gesprekken met zowel mij als wederpartij en al met al mij een hele fijne ervaring heeft gegeven ter afsluiting van een vervelende situatie.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed

Jasper is een goede advocaat die zijn werk ook goed heeft gedaan en verder is hij prettig in omgang!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd