Filters

10

Professioneel en netjes

Mijn woning en schuur hadden nogal wat scheuren in het metselwerk. Na uitvoerige opname volgde een herstelplan waarin precies stond aangegeven wat er waar zou gebeuren. Het werk was binnen de verwachte planning uitgevoerd, ondanks enkele verrassingen die tevoorschijn kwamen. Daarbij werd telkens overlegd om de beste oplossing te kiezen. Nu zijn de reparaties alleen nog te zien als je weet waar je moet kijken, ik ben erg tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, ervaren en deskundig

Funderings herstel en muur versteviging door Target Fixings laten uitvoeren in Juli 2022. Het hele proces van advies tot uitvoering is echt bijzonder goed en prettig verlopen. De mannen werken schoon, nagenoeg geen last van stof gehad, en ook de tuin werd weer prima achter gelaten. Tijdens het werk werd ontdekt dat er toch wel een extra funderings paal nodig was, en dat word dan ook in goed overleg en heldere communicatie gedaan en besloten.

 • Aanbevelen? Ja
9

perfecte oplossing

werkzaamheden worden duidelijk uitgelegd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Serieus aangepakte situatie

Vakkundig en zonder flauwekul reparaties uitgevoerd. Alles in goed overleg

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en goede uitvoering van de werkzaamheden

Alles is naar tevredenheid verlopen. Het werk is netjes uitgevoerd en ook weer netjes achtergelaten. Tussendoor wat tekst en uitleg gekregen over de werkzaamheden en ook het probleem van de riolering besproken waar ze wel wat tips voor hadden. Ze konden eerder komen, vanwege urgentie van problemen met de riolering die ook mee verzakt was met de uitbouw. Heel tevreden dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

deskundig en betrouwbaar

Wij zijn zeer tevreden met het herstel van de scheuren in onze binnen en buiten muren. Veel deskundigheid en duidelijk plan van werkzaamheden. Werk netjes en snel uitgevoerd. Herstelde voegen netjes afgewerkt, bijna geen verschil te zien met originele voegen

 • Aanbevelen? Ja
9

Dé oplossing voor een goed herstel van de fundering

Dankzij Target Fixings Hebben we letterlijk een nieuwe stevige en veilige basis voor ons huis waar we op verder kunnen bouwen. Degelijk, realistisch en goede afstemming en de uitvoering van de werkzaamheden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig

Doen, met plezier, wat afgesproken was. Vakwerk, zwaar werk. Leuke mensen, die mij, als leek, ook konden uitleggen wat ze deden en waarom. Harde werkers. Niet te beroerd om extra vraagje op te lossen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Op Target Fixings kun je bouwen

Target Fixings heeft op uiterst professionele wijze de fundering van onze woning gecorrigeerd door het plaatsen van drie metalen draaipalen en 5 vloerstrips. Het voorafgaand overlegtraject verliep prettig en ontspannen, de geleverde voorinformatie was duidelijk en compleet, de factuur zou bij een ander bedrijf zeker hoger zijn geweest. Wij verwachten niet nogmaals gebruik te hoeven maken van Target Fixings, maar beveel het bedrijf bij iedereen aan die om welke reden dan ook funderings- of verzakkingsproblemen heeft.

 • Aanbevelen? Ja
9

degelijk; op tijd; betrouwbaar

Belangrijk voor ons waren dat de afspraken zijn nagekomen. Er was ruimte voor overleg en vragen van onze zijde, Voor zover wij kunnen beoordelen is het werk zorgvuldig en met kennis van zaken uitgevoerd. Wij hebben het instrumentarium in de auto's bewonderd. De houten vloer is schadevrij opgebroken en weer hersteld.

 • Aanbevelen? Ja
9

Kundig, zeer geduldig en snel gefixt

Met een offerte en plan van aanpak, van meer dan 5 jaar geleden, konden we snel tot zaken komen. Meneer Rijpma is zeer deskundig en kent vele oplossingen. Personeel is zeer vriendelijk, vlot en ook deskundig in hun werk. Het was zeer vermakelijk dat een van hen dacht dat hij vanuit het beloofde land naar Groningen was gekomen. Wij weten wel beter. Kortom zeer aan te raden

 • Aanbevelen? Ja
9

In voorbereiding en uitvoering prima

Goede informatie en een duidelijke offerte. Bij de de uitvoering wordt netjes gewerkt en overlegd als dat nodig is. Prettige mensen om over de vloer te hebben

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima, vakkundig werk en goede service.

De werkzaamheden (muurwapeningen aanbrengen) werden op een goede, prettige en vakkundige manier uitgevoerd. Prima werk geheel volgens afspraak. Het resultaat zal zich de komende jaren moeten bewijzen, maar de goede service en het zorgvuldig uitgevoerde werk geven voldoende vertrouwen daarin.

 • Aanbevelen? Ja
10

Target Fixings, beter hadden wij het niet kunnen treffen!

De heer Rijpma kwam zelf om de oorzaak en schade aan onze woning op te nemen. Een wel zeer heldere en informatieve uitleg over de Heli Pile methode. Dit sprak ons meteen aan! Snelle transparante en goed uitgewerkte offerte. 2 monteurs 3 dagen over de vloer gehad. Wat mij meteen opviel, geordend en schoon werken in teamverband, zeer correct en beleefd. Ben zelf 3 dagen bij de werkzaamheden aanwezig geweest. Puur uit interesse. Kreeg duidelijke uitleg over hetgeen er werd verricht. Inmiddels de factuur ontvangen. Exact hetgeen wat geoffreerd was. Wat ons betreft is Target Fixings dus een regelrechte aanrader! Ronald Vrauwdeunt GEESBRUG

 • Aanbevelen? Ja
9

Netjes opgelost en schoon afgewerkt

Prima gewerkt en netjes afgewerkt en achtergelaten

 • Aanbevelen? Ja
9

Duidelijk, professioneel en snel

Target Fixings is een professioneel bedrijf, met veel ervaring. Wij hebben een duidelijk advies gekregen. De uitvoering liep soepel en snel. Alles zoals je als klant zou willen.

 • Aanbevelen? Ja
1

Buitenproportionele rekening voor een klein klusje

Bij het inventariseren van het probleem wordt voorgesteld dat de scheur in de gevel specialistisch hersteld moet worden. De uitvoering blijkt niet meer te zijn dan het uitfrezen van enkele voegen, het inbrengen van draadeinden (wokkels) die vastgezet worden met rubbercement. Drie uur werk voor 1150 euro is dan wel heel makkelijk verdiend. En de reactie luidt: waarom tekent u de offerte dan. Dit getuigt niet van klantgericht problemen oplossen. Zeer teleurstellend proces.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Wat jammer dat u dit zo ervaart. U was tevreden over de inventarisatie, de oplossing, het geleverde werk en akkoord met de offerte, tekening en de afgesproken prijs. Toen u de factuur ontving is plotseling alles veranderd. Erg jammer.

10

goede overleg en denkt mee

goed vooroverleg en denkt mee aan probleem oplossen en voert geen onnodige werkzaamheden uit ,vriendelijk staan je altijd te woord en weinig overlast door deze techniek van versterken fundering

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, vakkundig en prettig

In oktober 2020 heeft TargetFixings herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan de achtergevel van mijn bijna 100 jaar oude woonboerderij en de fundering daaronder. Na een helder en duidelijk gesprek is er een Plan van Aanpak en offerte aangeleverd die een overzichtelijk beeld gaven van de werkzaamheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Na ons akkoord zijn de werkzaamheden ingepland. Het team is uitermate professioneel, vakkundig en communicatief en daarmee erg prettig om over de vloer te hebben. Ook als de situatie net iets anders is dan verwacht, dan denken ze in oplossingen. Het team redt zichzelf en als opdrachtgever heb je er geen omkijken naar. De werkzaamheden zijn binnen de planning en binnen het budget, naar volle tevredenheid, uitgevoerd. Dit alles voor een eerlijke prijs. Mijn complimenten voor het team en ik zou TargetFixings ook aan anderen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

goede intake, efficiente prettige werkers, afspraak is afspraak

na een terzakekundig advies is er besloten om een offerte uit tebrengen inzake funderingspalen en bedrading in de muren. Alles op tijd en volgens afspraken in offerte netjes opgeleverd. Een heel prettige werksfeer en prettige mensen om mee te werken. hartelijk dank!!

 • Aanbevelen? Ja
6

medewerker,is hardewerker met hoge inzet

ondanks het harde werken en inzet van Jelmer,is het toch niet gelukt om de juiste kleur bij het voegwerk te vinden. ondergetekende besluit om dit zelf te doen of een voegbedrijf in te huren. Hendrik Woudstra . Tollebeek.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima werk geleverd

De scheur in onze muur is vakkundig hersteld. Het is zo netjes gedaan dat het bijna niet meer zichtbaar is. Aardige werknemer, die alles goed overlegde en die toen het klaar was alles keurig opruimde. Ik hoop Target Fixing niet meer nodig te hebben, maar in voorkomende gevallen zullen wij het bedrijf zeker weer inschakelen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Prettige en deskundige mensen, weten waar ze het over hebben.

Het was een enorme klus maar de mannen van Target Fixings hebben het netjes opgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk door eerlijke vaklieden

Recent hebben wij door Target-fixings uitgebreide werkzaamheden laten uitvoeren aan de gevel van ons ruim 100 jaar oude huis. Ze hebben op verschillende plekken bewapening aangebracht, een heli-pile geplaatst en bij twee grote scheuren de stenen opnieuw in verband gemetseld. We waren al bij het opmaken van de offerte zeer te spreken over de kennis en kunde van Bouke Rijpma. In de daarop volgende weken zijn we samen tot een plan gekomen en daarin toonde ze zich eerlijk en betrouwbaar. De werkzaamheden zijn volgens afspraak begonnen op het beoogde moment. Ze hebben 9 dagen keihard gewerkt om de klus binnen de geplande tijd af te krijgen. De communicatie was helder tijdens het gehele project en we werden actief betrokken bij de keuze momenten (kleur voegmateriaal, kleur van de te vervangen stenen etc.). Het eindresultaat is geheel naar verwachting en tevredenheid. Zeker een aanrader om met dit bedrijf in zee te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

vakkundig personeel

Werkzaamheden werden deskundig uitgevoerd,

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd