Zorgvuldig geplaatst en meedenkend met verschillende situaties
Op de afgesproken tijd was Comfortfloors bij ons om te starten. Zij stuitten daar op een probleem waardoor er geen vloerverwarming gelegd kon worden. Oplossing was snel gevonden, maar vergde wat tegelwerk en tijd. De complete dekvloer moest er uit, er werden 2 dagen later netten met vloerverwarming gelegd en een dag of 2 later de dekvloer opnieuw gestort.
Hierdoor raakte onze planning niet in de soep en konden we de eerstvolgende werkdag de stukadoors ontvangen.
Super oplossing, alles werd tot in de puntjes verzorgd en geregeld, we hoefden hier niet voor te doen (alleen vloer eruit halen).
Voor vragen nemen ze de tijd voor je en telefonisch bijna altijd meteen antwoord (of je word vrijwel direct teruggebeld).
1 tip: Toen de dekvloer gestort werd, was er 1 iemand aanwezig (normaal doen ze dat met 2 mensen). Mijn advies is om dan te wachten tot het met 2 mensen kan. In onze vloer zit op 2 plekken namelijk een lichte kuil waardoor er onder onze plint een kier zit. De beste man in z’n eentje was waarschijnlijk compleet gesloopt na een hele dag alleen storten, dat ging helaas ten koste van de laatste loodjes.