Een bedrijf die weten waar ze mee bezig zijn. Zeer klantvriendelijk en denken echt met je mee. Zeker aan te bevelen

Aardige deskundige taxateur

Een fijne ervaring. Taxateur was was goed op de hoogte van het te taxateurs object. Taxatie komt goed overeen met de werkelijkheid. Al met al zeer tevreden

Duidelijk en eerlijk

Deskundig en betrokken

• Soort taxatie: Motor taxatie

reageren snel en deskundig op taxatie aanvraag

Na aanmelding voor de taxatie van mijn youngtimer werd ik snel teruggebeld voor het maken van een afspraak op locatie. De afspraak kon op korte termijn bij ons thuis plaats vinden. Op de afgesproken datum en tijdstip werd de taxatie deskundig uitgevoerd en had ik een paar dagen later het taxatie rapport in mijn mailbox. Top service! conform afspraak en snel.

• Soort taxatie: Youngtimer taxatie

Prima taxatie, ontvangst en afhandeling

Zeer prettige ontvangst gehad met daaropvolgend de taxatie van de auto en een gedegen en goed rapport

• Soort taxatie: Oldtimer taxatie

Snelle reactie en zeer kundig getaxeerd

Na slechts een paar dagen wachttijd de taxateur op locatie gehad. Deze was goed voorbereid en zeer ter zake kundig. Hij deelt ook mijn enthousiasme voor oude auto's en dat is voor mij als liefhebber erg belangrijk. Voor de taxatie van mijn MGB zal ik ook zeker weer bellen.

• Soort taxatie: Oldtimer taxatie

Zeer professioneel en deskundig.

Alles wordt deskundig bekeken en later op kantoor de complete historie uitgezocht . Je Krijgt een mooie rapport met veel foto,s en data . Zeer fijne samenwerking met taxateur

Alles volgens afspraak

vriendelijk en professioneel uitgevoerd

Goed en duidelijk

Duidelijke afspraken en snel geholpen

Ervaren taxateur

Alles wordt grondig bekeken en later op kantoor de complete historie uitgezocht . Krijgt mooi rapport met veel foto,s en data . Zeer fijne samenwerking met taxateur

• Soort taxatie: Motor taxatie

Deskundig advies en klantgerichte benadering

Deskundig advies en vlotte benadering. Ook achteraf een goede toelichting op de totstandkoming van de taxaties.

Snel en klantgericht

Klantgericht

• Soort taxatie: Camper taxatie

Eerste contact; volgende contacten; waardetaxatie, nazorg: uitstekend!

Via site van FEHAC terechtgekomen bij Waardetaxaties.nl Bij het eerste (oriënterende) contact in februari 2020 ben ik bijzonder goed te woord gestaan en heb ik alle gevraagde informatie gekregen. Daarom in juli 2020 opnieuw contact gezocht om de daadwerkelijk taxatie te laten uitvoeren. Ik kan niet anders zeggen, dat het 'geheel van A tot Z' bijzonder vlot en prima is verlopen. TOP!

goede snelle service.

Snel een afspraak kunnen maken voor een taxatie. Daarna de camper kunnen verzekeren. Bedankt.

super!

snel, adequaat, meedenkend, kwaliteit, de moeite waard

• Soort taxatie: Auto van zakelijk naar privé of andersom

• Soort taxatie: Youngtimer taxatie

De taxatie van onze camper verliep naar tevredenheid. Het contact met het bedrijf verliep plezierig en het rapport zag er keurig en verzorgd uit.

Zeer netjes

Gewoon goed

• Soort taxatie: Camper taxatie

Op een prettige manier naar een goed resultaat.

De afspraak is snel gemaakt. De omgang is correct en toch persoonlijk. De taxateur komt zeer deskundig en integer over. Kortom, niet de goedkoopste maar wel een hele goede keuze voor dit bedrijf geweest.

• Soort taxatie: Oldtimer taxatie

Goede service en duidelijkheid.

• Soort taxatie: Auto van zakelijk naar privé of andersom

Stipt en netjes!

Mooi op tijd, kundig rapport, meegedacht ook over optimale BPM bepaling!

• Soort taxatie: BPM taxatie

Uitstekend aan de opdracht voor waardering auto ivm invoer buitenland verzorgd.

Keurig bedrijf, correct en vriendelijk ontvangen en direct geholpen. Afspraken worden ook correct nagekomen. De kosten van de taxatie zijn een fractie van de kosten die je kunt besparen door de professionele waardering van Waardetaxaties.nl PS de onderstaande 5 sterren is Waardetaxaties.nl zeker waard!

prettig en correct

punctueel en deskundig

Professioneel en effectief

Duidelijke afspraak, goed bereikbaae, snelle service en goede rapportage

• Flexibiliteit N.v.t.

Behulpzaam, snel en correct

Maarten heeft ons snel, kundig en behulpzaam geholpen met de taxatie van onze camper welke we uit duistland hebben gehaald.

Parallelweg 4

7081DX Gendringen

0315 84 33 08

Over Waardetaxaties.nl

Waardetaxaties is één van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland. Wij taxeren ruim 18.000 voertuigen per jaar van Limburg tot Friesland en van Gelderland tot het uiterste puntje van Zeeland. Voor autobedrijven doen we veel BPM-taxaties en voor de meeste particulieren taxeren wij oldtimers, youngtimers, campers, caravans, motoren, custom cars en sinds 2019 ook tractoren, vrachtwagens en ander groot materieel. Toen Ruud Jansen in 2013 begon met Waardetaxaties bestond zijn team uit 3 taxateurs. Inmiddels zijn we doorgegroeid naar een team van ruim 26. Sinds onze oprichting ligt de focus op kanttevredenheid. Vandaar dat wij écht aandacht hebben voor de klant, snelle service verlenen en flexibiliteit toevoegen zodat klanten beter geholpen worden. Om de klanttevredenheid te meten, vragen wij ons te beoordelen. Natuurlijk zijn wij blij met elke goede beoordeling, want het is heel fijn om te horen dat wij het goed doen. Maar wij willen eveneens weten wat eventueel beter kan. Als klanten eerlijk vertellen wat zij van onze dienstverlening vinden, kunnen wij onszelf scherp houden. Afspraak plannen? Bel 0315 84 33 08