Goede Taxatie , vriendelijke Taxateur !

Goede Taxatie , afspraak goed geregeld ! Veel vragen , bezichtiging voertuig ! Goede afhandeling !

• Soort taxatie: Youngtimer taxatie

Afspraak voor hertaxatie was snel geregeld en rapport zag er keurig uit

Taxatie is bij mij thuis uitgevoerd. Prettig contact en wetenswaardigheden over de auto/merk uitgewisseld. Prima dus.

Vriendelijk bekwaam en correct

2 taxaties laten uitvoeren iedereen heeft kennis van zaken alle afspraken werden correct nagekomen. Vriendelijke dienstverlening voor een eerlijke prijs

• Soort taxatie: BPM-taxatie

goede ervaring met de uitgevoerde taxaties.

De taxatie van onze auto,s is nu voor de derde keer uitgevoerd door Waardetaxaties en zijn steeds positief over het resultaat en de mogelijk van overleg.

• Soort taxatie: Oldtimer taxatie

Mijn ervaring is zeer positief

Positief Snel Op locatie Vriendelijk

Efficiënt en vakkundige beoordeling

Taxateur Bart-Jan heeft een prima beoordeling van de jong-klassieke Jaguar XK 8 gemaakt, afgesloten met een uitgebreide rapportage, zowel op papier alsook digitaal. Dit was de tweede keer, dat hij deze taxatie uitvoerde en ben hierover, net als de eerste keer, zeer tevreden over.

Correcte werkwijze

Het is eenvoudig om een afspraak te maken. Je kunt op locatie laten taxeren. Rapport ziet er verzorgd uit.

• Soort taxatie: Oldtimer taxatie

Kleine miscommunicatie intern, maar geweldig en snel opgelost!! Super

Snelle oplossing van een intern probleempje. Zeer vriendelijk mensen. Eerlijke oordeel. Super snelle afhandeling. Een echte aanrader!

• Soort taxatie: Camper taxatie

Een gedegen en zorgvuldig uitgevoerde analyse met als resultaat een uitgebreid en duidelijk rapport.

Prettig ontvangen en goed voorgesprek gehad met de taxateur.

• Soort taxatie: Motor taxatie

Snel en correct

Snel en correct

• Soort taxatie: BPM-taxatie

prima zo als je werd behandeld, en ontvangen.

niets op aan te merken.

Super gedaan

Vlotte aan de beurt voor de taxatie

Enthousiaste taxateur Echte liefhebber van auto’s Snel Accuraat en vriendelijk

• Soort taxatie: Youngtimer taxatie

Professioneel, betrouwbaar en snel.

Wij zijn erg tevreden over de waardetaxaties die worden uitgevoerd. De taxateurs zijn vriendelijk, deskundig en nemen de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Het rapport is snel beschikbaar en zeer uitgebreid, met een heldere onderbouwing van de waarde. Prettige communicatie en een vlotte afhandeling. Zeker een aanrader voor iedereen die een betrouwbare taxatie nodig heeft.

• Soort taxatie: BPM-taxatie

Ontzettend goed geholpen, enthousiast met kennis!

Dit was mijn aller eerste keer dat ik een auto heb laten taxeren en ik zal iedereen aanbevelen hierheen te gaan. De kennis en enthousiasme is zeker in huis en de tijd wordt genomen om dingen uit te leggen als er iets onduidelijk is. Snelle reactie via de mail en telefoon. Ook dikke complimenten aan Chiem die mijn Japanner heeft getaxeerd. Ontzettend leuk en gezellig en nog complimenten gekregen. Mijn vriend was ook erg enthousiast en zal hier ook heen gaan voor zijn taxatie. Al met al qua ervaring een dikke 10!

Plezierig en deskundig.

De heer Smit was plezierig in de communicatie, had kijk op motoren en auto's en heeft m.i. een prima taxatie gemaakt.

• Flexibiliteit N.v.t.

Persoonlijk vakmanschap

Persoonlijk klantgericht contact. Snelle service. Grondige taxatie met toelichting ter plekke. Rapport kort daarna beschikbaar.

• Soort taxatie: WEV-taxatie

Top taxateur

Altijd netjes en een fijn duidelijk rapport. En natuurlijk een man die het snapt

• Soort taxatie: Oldtimer taxatie

Goede en vriendelijke service met de juiste kennis.

Erg goed en vriendelijk geholpen.

Snelle beoordeling

Type kennis kon wat beter zijn geweest

• Soort taxatie: Youngtimer taxatie

Heel goede partij die zich goed voorbereid en zich in leest in het te taxeren voertuig

Mooi uitgebreid raport met veel foto's 1 min puntje de lens van de camera was vies.

Toppers

Simon is een geweldige taxateur en heeft ruim voldoende kennis in huis voor een taxatie die STAAT !!!

• Soort taxatie: Youngtimer taxatie

Goede taxatie, duidelijk rapport en snel uitgevoerd en correct aangeleverd.

Goede taxatie, duidelijk rapport en snel uitgevoerd en correct aangeleverd. Zelfs toen RDW en Belastingdienst fouten maakten, heeft de taxateur geholpen met raad en daad.

• Soort taxatie: BPM-taxatie

Hele prettige, betrouwbare en adequate dienst

De taxateur was vriendelijk, betrokken en kundig. Zij komen gemaakte afspraken na.

• Soort taxatie: Caravan taxatie

Super, meedenken met de afspraak die op korte termijn gemaakt kan worden.

Vriendelijk, meedenken met de afspraak en deskundige taxateur die keurig op tijd was.

Parallelweg 4

7081DX Gendringen

0315 84 33 08

Over Waardetaxaties.nl

Waardetaxaties is één van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland. Wij taxeren ruim 18.000 voertuigen per jaar van Limburg tot Friesland en van Gelderland tot het uiterste puntje van Zeeland. Voor autobedrijven doen we veel BPM-taxaties en voor de meeste particulieren taxeren wij oldtimers, youngtimers, campers, caravans, motoren, custom cars en sinds 2019 ook tractoren, vrachtwagens en ander groot materieel. Toen Ruud Jansen in 2013 begon met Waardetaxaties bestond zijn team uit 3 taxateurs. Inmiddels zijn we doorgegroeid naar een team van ruim 26. Sinds onze oprichting ligt de focus op kanttevredenheid. Vandaar dat wij écht aandacht hebben voor de klant, snelle service verlenen en flexibiliteit toevoegen zodat klanten beter geholpen worden. Om de klanttevredenheid te meten, vragen wij ons te beoordelen. Natuurlijk zijn wij blij met elke goede beoordeling, want het is heel fijn om te horen dat wij het goed doen. Maar wij willen eveneens weten wat eventueel beter kan. Als klanten eerlijk vertellen wat zij van onze dienstverlening vinden, kunnen wij onszelf scherp houden. Afspraak plannen? Bel 0315 84 33 08