Fantastisch

Heel prettige ervaring. Goud eerlijk en duidelijk over wat je kan verwachten en over de te volgen stappen. Kan niet anders zeggen dan hele goede transparante service

Uitgevoerd conform afspraak

Prettige 1e kennismaking na minder goede ervaringen bij een andere taxateur.

• Soort taxatie: Youngtimer taxatie

• Soort taxatie: Motor taxatie

Zeer kundig en vriendelijk

Kon snel een afspraak maken. Kundige en zeer vrolijke taxateur. Binnen 3 werkdagen het rapport binnen. Top allemaal

Geweldige service

Wij hebben onze kever 1303s uit 1979 laten taxeren, dit kon allemaal op korte termijn en !! AAN HUIS. Wat een geweldige service van Waardetaxaties.nl

Reactie van het bedrijf

Beste heer, Fijn dat u tevreden bent over onze diensten. Bedankt voor het invullen van de review en de mooie foto. Graag tot de volgende keer! Wendy

prima geholpen, snel, en duidelijk

Reactie van het bedrijf

Beste mevrouw van Eerden, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze manier van werken. Graag tot de volgende keer! Wendy

Prima afgehandeld

Reactie van het bedrijf

Beste Tom, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze manier van werken. Graag tot de volgende keer! Wendy

Professioneel en snel

Erg prettig, vrijdag gebeld en maandag de taxatie en woensdag het rapport binnen. Resultaat was een realistische marktwaarde (ondanks dat ik zelf ietsjes hoger had ingeschat).

• Soort taxatie: Caravan taxatie

Reactie van het bedrijf

Beste Ron, Wat fijn dat u even de moeite nam om ons te beoordelen. En dan ook nog zo'n mooi cijfer. Daar zijn wij blij mee. Wendy

Zeer goed en vriendelijke contact.

Zeker goede ervaring , veel kennis en kunde in huis .

Reactie van het bedrijf

Beste Geurt, Leuk dat u er ook een foto bij hebt geplaatst. Fijn dat u tevreden bent en graag tot een volgende keer. Groetjes Wendy

Deskundige taxatie uitgevioerd voor een schappelijke prijs

• Soort taxatie: Youngtimer taxatie

Reactie van het bedrijf

Beste Freek, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te plaatsen. Een beter cijfer kunnen we ons natuurlijk niet wensen, fijn dat alles goed is verlopen. Wendy

Prijs en prestatie boven verwachting

Snelle reactie na eerste contact. De afspraak voor een taxatie was snel gemaakt. Controle grondig en rapport uitgebreid. Contact met taxateur was zeer prettig. De prijs voor de taxatie en het rapport lager dan mijn verwachtingen (uitstekend dus). Heb eerdere taxaties door andere bedrijven laten doen. Waardetaxaties.nl springt er met kop en schouders bovenuit.

Reactie van het bedrijf

Beste Henk, Dank u wel voor dit mooie cijfer. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze diensten, dit horen we natuurlijk graag. Wendy

Professionals die hun vak verstaan

Waardetaxaties zijn hun afspraken nagekomen. Hebben mij enorm geholpen met het taxeren van mijn nieuwe auto, welke bij invoer getaxeerd is voor bpm te bepalen. Heeft mij veel Euro’s voordeel gebracht. Goed bedrijf. Ga er een volgende keer weer naartoe!

Reactie van het bedrijf

Beste heer M. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze manier van werken. Graag tot de volgende keer Wendy

Reactie van het bedrijf

Beste heer de Knegt, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze diensten. Bedankt voor uw review. Wendy

Snel afspraak gemaakt. Keurige uitvoering taxatie.

Prima afhandeling, zowel taxatie als contact.

Reactie van het bedrijf

Beste Henk, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te plaatsen. Leuk dat u er ook een foto bij hebt geplaatst. Fijn dat u tevreden bent en graag tot een volgende keer. Groetjes Wendy

Top, volgende keer weer!

Snel en deskundig geholpen.

Reactie van het bedrijf

Beste Joost, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze manier van werken. Graag tot de volgende keer! Wendy

Heel vriendelijke ontvangst en goed geholpen

Niets op aan te merken

Beste Donald, Dank u wel voor dit mooie cijfer, fijn dat u tevreden bent. Wendy

Prima bedrijf, prettige ervaring en kennis van zaken.

Voor waardetaxatie van een eigenbouw camper t.b.v. de verzekering en de rest bpm berekening t.b.v. de belastingdienst dit bedrijf ingeschakeld. Goed gesprek en overleg en een uitgebreid rapport voor de verzekering en een overzicht voor de bpm afrekening. Kortom een prima bedrijf voor een goede prijs de zaken op orde.

Reactie van het bedrijf

Beste Rob, Dank u wel voor dit mooie cijfer, fijn dat u tevreden bent. Tot de volgende keer! Wendy

Fijne ervaring, snelle en goede afwikkeling

In contact gekomen met waardetaxatie.nl via collega. Snelle en professionele afhandeling. Zeer tevreden.

• Flexibiliteit N.v.t.

Reactie van het bedrijf

Beste heer Westerkamp, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent, dit horen we natuurlijk graag! Bedankt voor het invullen van de review. Wendy

Deskundige taxatie met expertise voor oldtimers

Deskundige taxatie met expertise voor oldtimers

Reactie van het bedrijf

Beste Ger, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze diensten. Bedankt voor uw review. Wendy

Prettige samenwerking en er wordt lekker vlot gehandeld!

Prettige samenwerking en er wordt lekker vlot gehandeld!

Reactie van het bedrijf

Beste Wessel, Dank u wel voor dit mooie cijfer, fijn dat u tevreden bent. Tot de volgende keer! Wendy

Snelle actie, prettig contact!

Snelle actie, prettig contact. Nu jullie naar ervaringen vragen wil ik alleen opmerken dat de voorrijkosten maar € 25,- zouden zijn i.v.m. ander(e) adres(sen) in de buurt. Op de factuur stond echter toch het volledige voorrijd bedrag. Daar heb ik verder niet over willen zeuren omdat we snel en prettig geholpen zijn.

snelle en goede taxatie

Prettig ontvangst, korte uitleg. Direct start taxatie. Duidelijk en overzichtelijk rapport, zowel digi als in hard kopie.

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, Fijn dat alles naar wens is verlopen. Super leuk dat u de moeite heeft genomen om er een foto bij te plaatsen van uw camper, graag tot de volgende keer! Wendy

Expert met Kennis en passie voor Oldtimers

De eerste expert die de Oldtimer kwam taxeren maakte veel Foto,s en stelde weinig vragen en had weinig kennis van oldtimers. Na een taxatie waar ik het niet eens was over de uitkomst,is er na een week een andere expert geweest die kennis van zaken had en ook de passie deelde voor oldtimers. De oldtimer is opnieuw bekeken en alles is na gelopen,de taxatie was ook realistisch en naar waarde. Mocht ik weer een auto getaxeerd willen hebben dan weet ik voortaan wie ik moet vragen. Groet Roman.

Reactie van het bedrijf

Beste heer Roma, Goed om te horen dat we u toch op de juiste wijze konden helpen! Leuk dat u er een foto bij hebt geplaatst, wij wensen u veel rijplezier. Wendy

Prettige en deskundige taxatie door een oldtimer taxatrur

Hele professionele taxatie van mijn oldtimer met een uitgebreid rapport!

Reactie van het bedrijf

Beste heer Crijns, Dank u wel voor dit mooie cijfer. Super leuk dat u de moeite heeft genomen om er een foto bij te plaatsen van uw mooie oldtimer, veel rijplezier! Wendy

Super service!

Ik ben super tevreden. Bartjan heeft mij uitstekend geholpen.

Reactie van het bedrijf

Beste Jurgen, Wat fijn dat u zo tevreden bent en de moeite nam ons te beoordelen. Hartelijk dank! Wendy

Over Waardetaxaties.nl

Waardetaxaties is één van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland. Wij taxeren ruim 18.000 voertuigen per jaar van Limburg tot Friesland en van Gelderland tot het uiterste puntje van Zeeland. Voor autobedrijven doen we veel BPM-taxaties en voor de meeste particulieren taxeren wij oldtimers, youngtimers, campers, caravans, motoren, custom cars en sinds 2019 ook tractoren, vrachtwagens en ander groot materieel. Toen Ruud Jansen in 2013 begon met Waardetaxaties bestond zijn team uit 3 taxateurs. Inmiddels zijn we doorgegroeid naar een team van ruim 26. Sinds onze oprichting ligt de focus op kanttevredenheid. Vandaar dat wij écht aandacht hebben voor de klant, snelle service verlenen en flexibiliteit toevoegen zodat klanten beter geholpen worden. Om de klanttevredenheid te meten, vragen wij ons te beoordelen. Natuurlijk zijn wij blij met elke goede beoordeling, want het is heel fijn om te horen dat wij het goed doen. Maar wij willen eveneens weten wat eventueel beter kan. Als klanten eerlijk vertellen wat zij van onze dienstverlening vinden, kunnen wij onszelf scherp houden. Afspraak plannen? Bel 0315 84 33 08