Beste Han, Bedankt voor de mooie beoordeling. Ontzettend fijn om te horen dat u tevreden bent. Graag tot de volgende keer1
Beste heer Nicky, Bedankt voor uw mooie woorden daar doen we het eindelijk voor! Graag tot de volgende keer. Wendy
Beste Gwen, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent, dit horen we natuurlijk graag! Bedankt voor het invullen van de review. Wendy
Beste Leo, Bedankt voor het invullen van onze review. Mooi om te lezen dat u tevreden bent over de BPM taxatie. Wendy
Beste Reinier, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te plaatsten. Een mooier cijfer kunnen we ons niet wensen. Graag tot de volgende keer! Wendy
Beste Rick, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat we aan u wensen hebben voldaan, graag tot de volgende keer! Wendy
Beste Co, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze diensten. Bedankt voor uw review. Wendy
Beste Henk, Bedankt voor de moeite om ons een mooi review te geven! Wendy
Beste heer de Jager, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te plaatsten. Vervelend dat er kleine mis communicatie is geweest omtrent de betaling. Wij wensen u veel kampeer plezier met uw camper. Wendy
Beste Jan, Mooi om te lezen dat u tevreden bent over de taxatie en het uitgewerkte rapport. Veel rijplezier Wendy
Beste heer Sonneveld, Fijn om te lezen dat u tevreden bent.. Bedankt voor het invullen van de review. Wendy
Beste heer Fleuren, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te plaatsten. Een mooier cijfer kunnen we ons niet wensen. Graag tot de volgende keer! Wendy
Beste Kasper, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent, dit horen we natuurlijk graag! Bedankt voor het invullen van de review. Wendy
Beste Toby, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze diensten. Bedankt voor uw review. Wendy
Beste Max, Bedankt voor het invullen van onze review. Mooi om te lezen dat u tevreden bent over de BPM taxatie. Wendy
Beste heer Rensink, Wat fijn dat u zo tevreden bent en de moeite nam ons te beoordelen. Veel rijplezier met uw oldtimer. Hartelijk dank!
Beste heer van Wageningen, Het doet ons goed als we horen dat alles perfect is verlopen en de taxatie goed is bevallen. Bedankt voor uw review. Wendy
Beste heer van der Ploeg, Dank u wel voor dit mooie cijfer, fijn dat u tevreden bent. Veel rijplezier met uw oldtimer. Wendy
Beste Henk, Wat fijn dat u zo tevreden bent en de moeite nam ons te beoordelen. Hartelijk dank! Wendy
Waardetaxaties taxeert ruim 10.000 voertuigen per jaar door heel Nederland. We taxeren oldtimers, youngtimers, campers, motoren, custom cars en sinds 2019 ook tractoren. En we doen bpm taxaties. Toen Ruud Jansen in 2013 begon met Waardetaxaties bestond zijn team uit 3 taxateurs. Inmiddels zijn we doorgegroeid naar een team van ruim 20. Sinds onze oprichting hebben we maar één doel; tevreden klanten. Dat is de reden waarom we na elke taxatie een beoordeling vragen. Want dat is dé manier om onszelf scherp te houden.