Filters

9

Wij zijn zeer tevreden met het geleverde werk.

Er is hard en zorgvuldig gewerkt. De kwaliteit van het geleverde werk is zeer goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geregeld en zeer netjes gemonteerd

De panelen volgens offerte (365kw panelen) niet meer leverbaar. Netjes opgelost door een extra paneel te plaatsen zonder extra kosten (355kw panelen). De monteurs zeer netjes te werk, vriendelijk, meedenkend en nadat ze klaar waren alles schoon achtergelaten. Kortom, zeer tevreden!!

 • Aanbevelen? Ja
6

Moeizame installatie tgv onbekendheid met omvormer

Installateurs waren niet bekend met eigenschappen vd omvormer. Installatie heeft daardoor meerdere weken geduurd. Compleet duurzaam bleef wel eraan werken eea in orde te krijgen. Hoewel Compleet duurzaam probeerde de communicatie goed te doen verlopen heb ik toch een middag voor niets zitten wachten op aangekondigde installateurs en moest ik zelf contact op nemen om te horen te krijgen waarom de installateurs die dag niet zouden komen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Netjes gewerkt!

Jammer dat er een verkeerd serienummer was ingevuld anders was het 5 sterren geweest.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima advies en montage

Snel een afspraak kunnen inplannen. Goed advies en duidelijke offerte. Snelle en nette montage. Hoekdakpannen in nabestelling komen ze binnenkort vervangen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles prima geregeld tegen goeie prijs

Offerte was netjes - in vergelijking met andere aanbiedingen gewoon een goeie prijs kwaliteit verhouding. Montage afspraak en communicatie was allemaal prima. Daadwerkelijke installatie door uitstekende monteurs, heel communicatief. Achteraf nog gratis extra service voor BTW teruggave. Erg tevreden. Nu wachten tot de zon gaat schijnen....

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden.

Snelle levering en plaatsing van de panelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en goed op elkaar ingewerkt personeel

De mannen waren snel vriendelijk en gaven goede uitleg over alles!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Super bedrijf dat de tijd nog neemt om langs te komen voor een offerte! Zeer fijn en vriendelijk geholpen. Ook het plaatsen was in 1 dat gebeurt, alles netjes achtergelaten en heel vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend advies, maatwerk en bezoek aan huis voordat een offerte is getekend.

Op 7 februari door dhr. Tim Appelman thuis voorlichting, advies ontvangen. Hiervoor is door hem alle tijd genomen en is in goed overleg een offerte opgemaakt. Opvallend is de manier waarop ik als mogelijk klant ben geinformeerd en t.a.v. mogelijke opties ben voorgelicht. Ik heb meerdere bedrijven aangeschreven. Slechts bij Compleet Duurzaam wilde men Voordat er een offerte moest worden getekend op lokatie (thuis) een bezoek brengen voor uitleg, legplan en mogelijkheden. Dit heeft mij doen beslissen om de voorkeur aan dit bedrijf te geven! Chapeau voor de heer Appelman die een goed ambassadeur van dit bedrijf genoemd mag worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele medewerkers. Super behulpzaam en fijn in de omgang

Van begin tot het eind bijzonder goed geholpen. Duidelijk en overzichtelijk. Alles in een halve dag geïnstalleerd en werkend opgeleverd, ondanks de regen en de wind.

 • Aanbevelen? Ja
10

Compleet Tevreden over zonnepanelen!

Zowel de voorlichting over de mogelijkheden, het legplan, de duidelijke offerte als het plaatsen van de zonnepanelen zelf; een dikke 10! De lijntjes zijn kort; ze zijn makkelijk bereikbaar voor vragen of overleg. Er wordt je niets 'aangesmeerd'. Als een optie niet rendabel is, zijn ze daar eerlijk over. De monteurs die kwamen plaatsen zijn zeer kundig en vriendelijk. Ze werken netjes. Ze hebben 1 dag 19 panelen geplaatst. De bedrading is keurig netjes binnenshuis weggewerkt. Ze overleggen goed met jou als klant over wat er kan en wat je wil. Ik dan dit bedrijf aan een ieder aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een 10.

Het geheel verliep vlekkeloos. Vanaf het eerste gesprek, de offerte, de adviezen, aanpassing van de meterkast en de installatie. Alles conform afspraak en op tijd. Iedereen zeer vriendelijk en correct. Een zeer positieve ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Snelle en perfecte insallatie

 • Aanbevelen? Ja
7

van A tot Z een goede ervaring, zeker een aanrader.

eengoed en helder adviesvan een terzake kundige adviseur. direct een offerte. De installatie volgde 2 weken na opdracht, er is netjes gewerkt en de installatie voldoet aan de verwachting al moeten de echte zonnige dagen nog komen;)

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect geregeld

Zeer goed geregeld, vriendelijk personeel en goede kwaliteit prijs verhouding.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima!

Het systeem van 9 zonnepanelen dat begin oktober 2021 op ons dak is aangebracht werkt uitstekend en is vakkundig geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt top

Leveren top werk! Komen afspreken goed na. Heel vriendelijk en goed meedenkend. Ik ben erg tevreden over het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
8

snel en goed en vriendelijk personeel

er werd voor het plaatsen van de 8 zonnepanelen toch nog een verandering door het personeel aangedragen. Door ze anders te plaatsen. Anders lagen ze te dicht tegen de dakkapel van onze naaste buren. En bij het schilderen is er dan te weinig ruimte! Wij waren blij dat opgemerkt werd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Ik kreeg goed advies. Ik heb de panelen nu 3 maanden en ook de opbrengst komt overeen met de berekeningen. Geen mooie verhalen dus. Prijs was markt conform, maar het ging mij ook om de service verlening. BTW terug krijgen was makkelijk. Klein minpuntje dat het iets minder was als was voorgeschoteld. Er viel iets tegen bij het plaatsen van de zonnepanelen, daar kon Compleet Duurzaam niets aan doen. Het werd keurig afgehandeld. Daarna ben ik nog gebeld om te checken of alles goed was afgehandeld. Top geregeld!

 • Aanbevelen? Ja
9

Een Compleet en Betrouwbare leverancier

Het is al even geleden, maar begin juni 2021 zijn de zonnepanelen gelegd. Betrouwbare en veilig werkende vaklui, namen de tijd om het werk goed en vooral ook veilig uit te voeren.

 • Aanbevelen? Ja
8

Accuraat

Er was steeds een goed en vriendelijk contact met het bedrijf. Zowel in persoon als telefonisch. De gemaakte afspraken werden nageleefd. De mogelijkheid de kabel in zijn geheel achter de regenpijp weg te werken, bleek in de praktijk echter niet mogelijk. Het plaatsen van de panelen (door een ander bedrijf) gebeurde vakkundig, maar ruw. Het gebeurde met een routinematige vanzelfsprekendheid en snelheid die op mij niet altijd netjes over kwam. Er ontstond hierbij schade aan de dakgoot èn heeft het mij 13 (dertien) dakpannen gekost. De schade aan de dakgoot is overigens door wéér een ander bedrijf gerepareerd. Tot op heden houdt deze reparatie nog steeds. Aangezien het plaatsingsteam later arriveerde dan afgesproken (ondanks tijdig bellen), ontstond er enige tijdsdruk. Hierdoor werd er een tweede team bijgehaald en ging de snelheid van werken nog verder onhoog dan al het geval was. Dit gaf een rommelige indruk. Er was echter wèl steeds overleg met mij. Noot: de panelen werden geplaatst op een vrijdagmiddag. Aanname: wilde men op tijd thuis zijn? Kortom: Over Compleet Duurzaam ben ik tevreden. De werkwijze van het plaatsingsteam straalt af op Compleet Duurzaam, ondanks dat ik weet dat het twee gescheiden bedrijven zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Beter als het nu gedaan is gaat het nooit meer worden.

Ik had hier een topteam aan het werk, met wat overleg ben ik helemaal tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

prettig en meedenkend, snel en goed werkend

Zie boven

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel, vakkundig en sociaal

Vertegenwoordiger kwam tot tweemaal toe thuis. Snel een offerte en afspraak. Snel en vakkundig gelegd door Martin. Misschien iets betere communicatie op de mail, verder zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja

Over Compleet Duurzaam

Compleet Duurzaam wil als betrokken bedrijf ondernemen op een wijze die bijdraagt aan een betrouwbare, toekomstbestendige en klimaatneutrale maatschappij. Wij hebben de overtuiging dat zonne-energie een belangrijke rol gaat spelen in de overgang naar verduurzaming van onze energievoorziening. ‘’Uit diverse scenario’s blijkt dat de klimaatdoelstellingen haalbaar zijn met een energiemix waarin verscheidene duurzame-technieken een substantiële bijdrage zal leveren’’ Duurzaamheid is een steeds belangrijker en groter thema in onze samenleving en in een steeds veranderende maatschappij verander je mee. Met Compleet Duurzaam maak je de ‘groene’ stap naar de toekomst!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd