Filters

10

Top bedrijf.

Van de 6 bedrijven die reageerden op onze aanvraag was Compleet Duurzaam het meest klantvriendelijk. Zij, Judith, gaf ons op een professionele wijze en zonder drang alle ins en outs. Ze komen alle afspraken na en alles netjes afgeleverd. De monteurs zijn zeer vriendelijk en kundig. Kortom, een fijn en betrouwbaar bedrijf. 9-9-2021 Paul Maarssen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede informatie en uitstekende werkzaamheden

Zeer prettige ervaring, werkzaamheden waren netjes,schoon en zelfs de dakgoot werd geleegd en kapotte pan vervangen. kortom absoluut een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles snel en duidelijk geregeld!

Duidelijke informatie, goed voorstel, snel geïnstalleerd. Kortom heel tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ze doen wat ze beloven, echt geweldig.

Ze komen langs volgens afspraak. Leggen alles duidelijk uit en weten waar ze over praten. Vervolgens leggen ze de zonnepanelen volgens afspraak en op tijd. Denken mee, zeggen ook als iets niet kan of niet nodig is en zijn prijstechnisch zeer concurrerend. We hebben geen negatieve punten kunnen vinden. Een hele goed erfstelling en samenwerking met ons als klant. Echt top.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed geregeld van eerste gesprek tot en met laatst geplaatste paneel

Uiterst tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed geregeld

Enorm tevreden, elk telefoontjes is serieus genomen en direct opgelost. Goede communicatie en alles is netjes geregeld, van het plaatsten tot de afwikkeling zoals linkjes in de mails voor de BTW teruggave, berichtgeving terugleveren stroom en de app. Tevreden klant!

 • Aanbevelen? Ja
9

prima service

Na dat Marcel bij ons alles heeft bekeken een mooie offerte gekregen , Vervolgens na goedkeuring offerte zijn de panelen professioneel geplaats door Robert en Willem ,erg bekwame mensen die ook goed meedenken. Ben erg tevreden over de gehele gang van zaken,

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede ervaring met enige vertraging

Na aanvankelijke snelle reactie van mijn kant, duurde het enige tijd voordat Compleet Duurzaam mijn konkrete vragen beantwoordde. Er waren enige telefoontjes voor nodig om de antwoorden te krijgen. De dakinspektie had ook wel wat grondiger gekund. Het lijkt alsof de opdracht over teveel verschillende schijven loopt. Na de konkrete bestelling is het goed en vlot verlopen. De installatie werd snel en vakkundig gedaan, een later optredende correctie werd ook snel en goed uitgevoerd. In het algemeen kan de informatievoorziening beter, ook de instructies om te bevestigen en de verschillende stappen uit te voerden door de klant kunnen duidelijker. Maar in het algemeen zijn wij zeer tevreden met het geleverde werk. George Siemensma/Marcia Rooker

 • Aanbevelen? Ja
7

alles is netjes volgens afspraak uitgevoerd

keurig en netjes volgens de gemaakte afspraken uitgevoerd .

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles keurig aangelegd

Prima service. Alles werkt perfect

 • Aanbevelen? Ja
9

Klantgerichte en grondige dienstverlening

Ik heb na een uitvoerig onderzoek aan het dak een maatwerk oplossing gekregen die uitstekend bevalt. Zou iedereen CD aanbevelen! Paul, dank voor je klantgerichte aanpak!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en correct werk

De afspraak was snel gemaakt en de panelen zijn netjes en snel geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima in t hele traject

Goed om ook voor offerte iemand over de vloer te hebben. Vervolgens nog expert om situatie goed te beoordelen, en prima ervaring met de installatie!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede organisatie van het geheel.

Ik blijf het jammer vinden dat men,ook als men de cliënt niet kent, niet de beleefdheidsvorm in acht neemt. Mijn kinderen en kleinkinderen zeggen u tegen mij,ik mag dat dan toch zeker verwachten van iemand die ik niet ken. Heeft men een persoon aan de lijn die daar geen prijs op stelt zal men het zeker laten weten en zeggen dat men mag jijjen en jouwen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Twee sympathieke vaklui

Zie hierboven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Beloftes waar gemaakt

Alles werd vlot en netjes gemonteerd en de ( weinige) rommel netjes opgeruimd

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk

Installatie werk.prima opbrengst klopt met opgave bij de offerte, we zijn erg tevreden met installatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Voldoet volledig aan de verwachting

Alle gemaakte afspraken werden uitstekend nagekomen. De installatie had voldoende ruimte voor persoonlijke inbreng en aanvullende technische informatie.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima service, voor tijdens en na installatie

Goed geholpen bij vragen, prettige medewerkers. Bij aanmelding bij energieleveren.nl bleek dat de getallen op de specificatie niet 1 op 1 overeen kwamen, maar ook hierbij na telefonisch contact goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geholpen!

Ik was op zoek naar een lokale partij voor de montage van een zestal extra zonnepanelen. Keurig advies gehad van Paul Joost, ook met betrekking tot aansluiting op bestaande omvormer en positie van de panelen. Offerte erg duidelijk evenals de snelle en vakkundige montage. Er bleek achteraf een klein probleempje te zijn inzake de teruggave van de btw (uitzonderlijke situatie). Hier hebben beide partijen van geleerd maar Compleet Duurzaam heeft zonder aarzelen verantwoordelijkheid genomen en een keurige oplossing aangedragen. Dus eigenlijk alles zoals je het vooraf zou wensen, prima!

 • Aanbevelen? Ja
9

Een betrouwbare professionele club met vriendelijk personeel.

Vanaf de intake en prijsopgave tot en met de plaatsing van de installatie heb ik me goed en vakkundig geholpen gevoeld.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ging lekker vlot

Er was ruimte voor overleg wat ik prettig vond Alleen de omvormer hangt te hoog nu heb ik een opstap nodig om er goed bij te kunnen

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig afgewerkt en vriendelijke mensen

De werkzaamheden zijn goed uitgelegd en alles in overleg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Zeer tevreden van a tot z, van digitaal ondertekenen tot het plaatsten van de pv panelenen. Complimenten voor Hoang Nguyen en de heren die de pv panelen hebben geplaatst! Vriendelijk en vakbekwaam.

 • Aanbevelen? Ja
10

Precies zoals afgesproken

Fijn contact, goede uitleg en fantastische en meedenkende monteurs die de panelen hebben geplaatst. Niets anders dan lof!

 • Aanbevelen? Ja

Over Compleet Duurzaam

Compleet Duurzaam wil als betrokken bedrijf ondernemen op een wijze die bijdraagt aan een betrouwbare, toekomstbestendige en klimaatneutrale maatschappij. Wij hebben de overtuiging dat zonne-energie een belangrijke rol gaat spelen in de overgang naar verduurzaming van onze energievoorziening. ‘’Uit diverse scenario’s blijkt dat de klimaatdoelstellingen haalbaar zijn met een energiemix waarin verscheidene duurzame-technieken een substantiële bijdrage zal leveren’’ Duurzaamheid is een steeds belangrijker en groter thema in onze samenleving en in een steeds veranderende maatschappij verander je mee. Met Compleet Duurzaam maak je de ‘groene’ stap naar de toekomst!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd