Filters

10

Helder offerte/opdrachttraject en goede installatie

Compleet duurzaam heeft een helder en goed offert opdrachttraject. We zijn ook tijdens dat traject goed geholpen. Je moet je zelf inlezen en kritisch zijn. Dat moet je altijd, maar bij compleet duurzaam staan ze er voor open en kom je dan tot een meest optimaal leg plan/oplossing voor jou.

 • Aanbevelen? Ja
1

Ontzettend slechte service

Panelen zouden in december geplaatst worden. Het werd maart. Keurig de app gekregen om de opbrengst te monitoren. Ben nu al twee maanden bezig om de app weer operationeel te krijgen. Wordt continu aan het lijntje gehouden. Zelf neemt het bedrijf geen contact op. Communicatie is dus erg slecht. Service dus nog beroerder.

 • Aanbevelen? Nee
10

vriendelijk personeel en duidelijke communicatie

Zowel de verkoper als de installateurs waren uiterst vriendelijk, kundig en helder in hun communicatie en uitvoering

 • Aanbevelen? Ja
10

Top.

Goede communicatie en een nette installatie. Kortom: zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Keurige snelle en vakkundige service

Na ontvangst en goedkeuring offerte, Levering en montage in 8 weken. Dit is een mooie prestatie in de huidige overspannen markt. Hartelijk dank "compleet duurzaam"

 • Aanbevelen? Ja
3

7 installatie afspraken waren er nodig om 14 zonnepanelen te plaatsen

Eerste oriënterende gesprekken voor opdracht verliepen goed. Opdracht verstrekt en ingepland. Bij het eerste installatiebezoek blijkt er verkeerd te zijn ingemeten waardoor het afgesproken legplan niet kan worden gerealiseerd. Installatie kon op dat moment niet verder. Nieuw legplan gemaakt. Installatie afspraak 2 en 3 worden een half uur voordat de installatie zou plaatsvinden zonder goede reden afgezegd. Daarna zijn er nog diverse bezoeken nodig om uiteindelijk de installatie volledig af te ronden. Stroeve communicatie. Magere compensatie voor alle rompslomp die Compleet Duurzaam heeft veroorzaakt.

 • Aanbevelen? Nee
10

Bijzonder goed adviesgesprek

Vandaag een adviesgesprek gehad over warmtepompen. We kregen duidelijke en uitgebreide uitleg met een objectieve en enigszins onverwachte conclusie: dat in ons huis en situatie (goed geïsoleerd en laag verbruik) het beste een ventilatiewarmtepomp past. Die is nog niet in het assortiment maar komt er hopelijk snel. Daarnaast kregen we veel goede tips om nog meer te verduurzamen. Kortom, goed gesprek waarvoor alle tijd werd genomen. Dank daarvoor!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel tevreden!

Het hele proces van aankoop tot installatie van onze zonnepanelen is perfect verlopen. Allemaal keurige en prettige mensen die de afspraken nakomen. Wij bevelen Compleet Duurzaam van harte aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn en duidelijk 1ste overleg, uitvoering in praktijk top! Vriendelijk en zeer professioneel!

In het eerste overleg met Mark werd alles duidelijk en vriendelijk uitgelegd. En bij onduidelijkheden werd het nog een keer op een andere manier uitgelegd. De mannen die de zonnepanelen hebben aangebracht waren ook zeer vriendelijk en zeer professioneel. Zelfs in huis hebben ze nog geholpen om ruimte te maken omdat er een kast in de slaapkamer in de weg stond voor de bedrading van zolder naar de meterkast. Super blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
9

Een goed bedrijf om zaken mee te doen.

Vanaf het begin een goed contact met Tim Appelman, een goede adviseur. Ook de monteurs ( Groningers ) zeer vakbekwaam en mee denkend, harde werkers in vergelijk met monteurs die bij de buren waren. ( Een ander bedrijf ) Wij zijn zeer te vreden over Compleet Duurzaan, en bevelen ze aan!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede communicatie en overleg met dit bedrijf

Persoonlijke benadering door Paul Jooste was erg prettig en niet opdringerig. Uiteindelijk kon er 1 paneel minder op het dak, dat is in overleg goed opgelost. De installatie ging vlot en het systeem en de app. werken goed.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik ben tevreden met gang van zake met Compleet Duurzaam

Voorlichting was goed en duidelijk, zoals het uitgelegd was is het grotendeels ook gegaan. Zonnepanelen aanbrengen en meterkast aanpassen is snel en goed gegaan, lijken deskundige mensen. Wacht nog op btw-teruggave, formulieren invullen en mailverkeer via internet is wat mij betreft goed gegaan, maar voor mensen die geen ervaring hebben en computers en e-mails is het lastig communiceren. Over het algemeen prima zaken gedaan met Compleet Duurzaam.

 • Aanbevelen? Ja
9

snel en netjes afgewerkt

Het plaatsen duurde wat langer dan gepland door slecht weer en fout meegeleverde steunen maar de monteurs hebben uiteindelijk alles keurig afgewerkt en netjes achtergelaten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend!

Vanaf het intake gesprek voelde het meteen goed om met Compleet Duurzaam in zee te gaan voor het plaatsen van 11 panelen met micro-omvormers. Goede schouw waarbij alles tot in detail werd doorgenomen zodat er bij de installatie geen verrassingen waren. Het maken van een installatie afspraak duurde wel wat langer dan normaal vanwege de drukte. Installatie netjes gedaan, goede communicatie in het algemeen, alles naar tevredenheid.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima!

Prettig contact met Compleet Duurzaam. Vlotte service. Plezierig contact met medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Komen afspraken na

Alles volgens planning. Montage verliep snel

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmensen en vakwerk !

Zeer tevreden, goede communicatie, op afspraak geleverd en door professionele vakmensen geplaatst en aangesloten. Installatie werkte direct.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service, advies op maat!

Allereerst goed advies gehad. De adviseur kwam met een mooi plan en legt alles goed uit. Na de offerte te hebben getekend vrij snel een afspraak gemaakt voor het plaatsen van de warmtepomp. Echter kreeg ik een paar weken van te voren te horen dat de warmtepomp pas weer leverbaar was eind mei( bijna 5 maanden later). Gelukkig werd ik vorige week(begin november) gebeld met het nieuws dat er toch een aantal warmtepompen geleverd konden worden en dat ze deze binnen een week al konden plaatsen. Top service van Compleet Duurzaam. Ook het plaatsen werd door vaklui gedaan. Zij kwamen heel beleefd en bekwaam over. Kortom, een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima verlopen.

Zowel de voorbereiding als de uitvoering verliepen perfect.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ben zeer tevreden over compleet duurzaam

Van begin van het oriëntatie gesprek met Paul Joost tot en met installatie van de panelen. Alles was prima geregeld. Ik kan dit iedereen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend

prima werk afgeleverd. als ik toch een klein puntje van kritiek moet leveren: we hadden achteraf wellicht 2 of 3 panelen meer kunnen plaatsen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een keurige installatie met oog voor oplossingen bij installatie.

Installatieteam kwam op tijd en heeft goed en netjes afgewerkt de installatie van de zonnepanelen gedaan. Het verbinden van de regelunit met de meterkast werd ter plekke goed opgelost door een buiten verbinding te maken. Anders moest er teveel door muren geboord en kabels getrokken te worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke behulpzame mensen

Meedenkend , hardwerkend prima ervaring met hen ben erg blij

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en betrouwbaar

Van offerte tot plaatsen binnen een maand. Dat is wel een compliment waard. Reageren op verzoeken kan wat adequater. Wel altijd netjes en beleefd te woord gestaan! Monteurs ook netjes en behulpzaam.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geregeld

Vooraf een duidelijke en prettige uitleg voor de beste installatie. Dan is het wachten op de plaatsing, heel Nederland wil aan de zonnepanelen. De vooraf afgesproken datum werd gehaald en de mannen stonden keurig op tijd voor de deur. Tijdens het plaatsen werd, in overleg met de monteurs, het e.e.a. aangepast op mijn wensen. Omdat het er nu precies zo ligt als ik wilde kan ik niet anders dan zeer tevreden zijn. Klasse bedrijf dat ook nog eens goed bereikbaar is per telefoon/mail.

 • Aanbevelen? Ja

Over Compleet Duurzaam

Compleet Duurzaam wil als betrokken bedrijf ondernemen op een wijze die bijdraagt aan een betrouwbare, toekomstbestendige en klimaatneutrale maatschappij. Wij hebben de overtuiging dat zonne-energie een belangrijke rol gaat spelen in de overgang naar verduurzaming van onze energievoorziening. ‘’Uit diverse scenario’s blijkt dat de klimaatdoelstellingen haalbaar zijn met een energiemix waarin verscheidene duurzame-technieken een substantiële bijdrage zal leveren’’ Duurzaamheid is een steeds belangrijker en groter thema in onze samenleving en in een steeds veranderende maatschappij verander je mee. Met Compleet Duurzaam maak je de ‘groene’ stap naar de toekomst!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.