Filters

9

Goed geadviseerd, en prima geplaatst conform afspraak.

Prima

 • Aanbevelen? Ja
10

We zijn meer dan tevreden over de leverantie en plaatsing van de zonnepanelen.

Een vlotte en goed op de klant afgestemde organisatie. Afspraken maken prima in orde. Aardige behandeling, prettige contacten. De mensen van het bedrijf die de zonnepanelen plaatsten hebben we als heel correct en vriendelijk ervaren. Na afloop was alles netjes opgeruimd en achtergelaten. Niets dan lof.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima service!

Het contact met Compleet Duurzaam is heel goed. Fijne begeleiding, en snel terug gebeld na een vraag over de BTW teruggave. Blij verrast dat ik 2 dagen na installatie werd gebeld of alles naar wens was. Kortom, prima service!

 • Aanbevelen? Ja
8

op tijd, snel en accuraat uitgevoerd

het huis is meer dan een eeuw oud. de aanleg van zonnepanelen en verdere installatie werden zo uitgevoerd, dat er goed in het huis paste, geen storende gevolgen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel en goed!

Me zonnepanelen binnen een maand geplaatst. Leuk om via de app te zien hoeveel euro’s ik bespaar. Deskundige Installatieteam en een perfecte installatie

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zijn zeer vakkundig begeleid, vanaf het advies tot en met de installatie!

Wij waren op aanraden van vrienden bij Compleet Duurzaam terecht gekomen. Anders dan bij een eerdere leverancier kwamen ze binnen een heel korte tijd bij ons thuis alles doorpraten. Heel plezierig en deskundig. We kregen bij het gesprek met Michael Poeteray een goede indruk van het bedrijf. Uiteindelijk ook de opdracht gegeven voor het leggen van de 12 panelen. Wij zijn heel tevreden over de monteurs (Bert Kremer en zijn team), de panelen zijn keurig gelegd. Daarnaast is het werk in de meterkast en garage vakkundig en zeer netjes uitgevoerd. De vaklui namen alle tijd om het goed en rustig aan te leggen en daarna ook het systeem uit te leggen. Kortom wij zijn zeer tevreden klanten en raden dit bedrijf zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Samen goed kunnen overleggen wat de beste mogelijkhedenzijn voor plaatsen van de installatie

Ik heb mij aangemeld bij Solvari. Zij zoeken 3 bedrijven welke contact op kunnen nemen. Ik werd gebeld door Compleet Duurzaam of er iemand langs mocht komen om de situatie te bekijken. Dit was al een prettig gesprek en had een goed gevoel bij dit bedrijf. De afspraak werd gemaakt en Judith kwam bij ons op bezoek. Gewoon van voren af aan , uitleg over verschillende panelen en mogelijkheden. Zelfs het dak werd beklommen! Uiteindelijk alles goed doorgenomen en Judith deed een offerte. Ik gaf aan geen haast te hebben en zou nog meer offertes aanvragen. Dit was allemaal oké! Ik heb idd meerdere offertes ontvangen, alleen telefonisch contact, situatie werd bekeken via Google Earth. Kan ook maar persoonlijke benadering en ter plaatse beoordelen hou ik van, voor mij was dit doorslaggevend. Alles rondgemaakt en plaatsing afgesproken! Op de dag van plaatsen 2 mannen voor de werkzaamheden. Ook nu gelijk een goeie indruk en mensen met kennis van zaken. Perfect verlopen met dank aan Willem en Robert! Ik ben zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie en netjes opgeleverd

Heb sinds een week zonnenpanelen van compleet duurzaam. De communicatie verliep prettig en soepel alles was netjes uitgelegd tijdens het bespreken van de offerte. Ook het plaatsen van de panelen verliep goed Monteurs waren er keurig op de afgesproken tijd En aan het einde van de dag was alles weer zo schoon als voor dat ze begonnen en werkte alles naar behoren.

 • Aanbevelen? Ja
7

snelle en goede montage, snelle reactie op veranderingen

Na een soepele opstart zijn ze aan de slag gegaan, opgemerkt werd dat de panelen die dag nog geleverd en dus nog gehaald moesten worden. Na een kort overleg hoe het kabeltracé zou worden, is hier aan begonnen. Helaas kwam ik er achter dat men een 1-fase systeem aan het plaatsen was, terwijl ik een 3-fase systeem had aangeschaft. Dit werd direct verholpen door even met het kantoor te bellen voor opheldering. Nu zit ik alleen nog te wachten op de app ten behoeve van het uitlezen van het systeem. Dit zou uiterlijk binnen 5 werkdagen verstuurd worden, inmiddels is dat vandaag (28-07-2020) nog steeds niet gebeurd. De service is goed, dat is ook iets wat ik anderen zou aanbevelen, ik denk alleen dat de communicatie tussen "kantoor en uitvoering" iets beter kan.

 • Aanbevelen? Ja
10

snelle adequate service

Probleem met de groepen in de meterkast, waarbij ik dacht dat dit ontstaan was na installatie van extra groep voor de zonnepanelen. Monteur van Compleet Duurzaam kwam gelijk de volgende dag, waarbij bleek dat de oorzaak niet bij de extra groep lag. Maar heeft toch voor mij wijzigingen doorgevoerd aan de indeling van de groepen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ook de nazorg is perfect

Twee maanden na oplevering viel de monitoring op Shinephone uit als gevolg van een langdurige internet storing bij Ziggo. Opnieuw dezelfde prettige ervaring; met veel geduld samen naar een oplossing gezocht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vanaf de uitleg tot en met de plaatsing een plezierige ervaring

De kennis van zaken en het eindeloos geduld bij het bepalen van de juiste keuzes, gevolgd door een offerte terplekke is al een zeldzaam fijne ervaring, Als dan het plaatsen en de afhandeling erna met hetzelfde vakmanschap, ordelijkheid en goed overleg gebeurt, dan kan ik niet anders dan zeer tevreden zijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

snel, degelijk, betrouwbaar en een duidelijke offerte

De hele afwikkeling van afspraak op locatie via offerte naar oplevering is geruisloos verlopen. Het meest in het oog springend aspect vind ik de duidelijkheid en openheid waar mee de zaak afgehandeld is

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed.

Ze zijn bij ons thuis geweest voor een gesprek. We konden kiezen uit verschillende opties. We hebben het als zeer goed ervaren. En zijn tevreden met de zonnepanelen. Alles is goed verlopen naar wens.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk, snel & vakkundig. Top bedrijf.

Mijn ervaring is zeer goed. Prima uitleg tijdens de verkoop. Uitstekende communicatie. De monteurs Daan, Jim en Mike hebben zeer professioneel de 10 zonnepanelen op het dak gelegd, en de omvormer netjes in de meterkast geplaatst. Ook de Coronavoorschriften prima gehandhaafd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Compleet volgens afspraak binnen een dag alle panelen vakkundig geplaatst.

Wij hebben voor compleet duurzaam gekozen omdat deze partij in tegenstelling tot helaas vele anderen hun afspraken gewoon na komt. Een vertegenwoordiger kwam (op tijd) langs om de opties te bespreken en uitleg te geven. Na akkoord snel een afspraak kunnen plannen voor de installatie welke vervolgens ook weer op tijd en vakkundig uitgevoerd werd. Ook de aansluiting bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie heeft voor ons meegewogen voor de keuze voor Compleet duurzaam.

 • Aanbevelen? Ja
10

super en top service

dikke week geleden super mooie glas glas zonnepanelen op dak laten instaleren door Compleet duurzaam bv. Naast het geweldige uitleg en advies van Dennis ook nog super goed gemonteerd door de installateurs. Alles wordt geregeld (BTW terug gave en installatie van de app). Kort om TOP!

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk en eerlijk advies, goede prijs en goede installatie.

De adviseur komt aan huis om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een voorstel op maat te doen. Zeer vriendelijk en duidelijk. De communicatie in het vervolg traject verliep ook soepel en helder. De installatie was ook top, alles keurig geïnstalleerd, alle bekabeling uit het zicht en zlefs de dakgoot werd schoongemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede service, en alle tijd genomen voor uitleg.

Na diverse offertes van verschillende bedrijven komt Compleet Duurzaam bij ons als beste uit de bus, duidelijke uitleg en demonstratie van te leveren materiaal en na een vlotte en secure installatie netjes werk geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
5

Mooie zonnepanelen

Installatie van onze zonnepanelen is vlekkeloos verlopen, wij hopen dat de resterende, afsluitende verzoeken ook top zal verlopen. Op naar een duurzame toekomst met zonne energie

 • Aanbevelen? Ja
9

Correct en volgens afspraak

Goed advies door Michael Poeteray Installatie is naar wens verlopen, er is vlot, schoon en netjes gewerkt. Blij met de Solarwatt panelen, laat de zon maar schijnen !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

goed geadviseerd en mee gedacht voor de juiste oplossing welke panelen voor ons het beste waren Door de montageteam erg zorgvuldig geïnstalleerd netjes en schoon gewerkt. Ook de Coronavoorschriften goed gehandhaafd. Dus Top

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend bedrijf.

Er word een goede voorlichting gegeven en de mannen op de werkvloer leveren top werk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van vertegenwoordiger tot en met installatie prima verlopen!!!

Uitstekende ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
8

Nette snelle service

Samen met de buren zonnepanelen laten leggen door compleet duurzaam, vriendelijke en duidelijke service vooraf. Snelle levering door nette vakmannen installatie liep vlot en werd naderhand toegelicht wat er was gedaan en hoe het systeem werkt.

 • Aanbevelen? Ja

Over Compleet Duurzaam

Compleet Duurzaam wil als betrokken bedrijf ondernemen op een wijze die bijdraagt aan een betrouwbare, toekomstbestendige en klimaatneutrale maatschappij. Wij hebben de overtuiging dat zonne-energie een belangrijke rol gaat spelen in de overgang naar verduurzaming van onze energievoorziening. ‘’Uit diverse scenario’s blijkt dat de klimaatdoelstellingen haalbaar zijn met een energiemix waarin verscheidene duurzame-technieken een substantiële bijdrage zal leveren’’ Duurzaamheid is een steeds belangrijker en groter thema in onze samenleving en in een steeds veranderende maatschappij verander je mee. Met Compleet Duurzaam maak je de ‘groene’ stap naar de toekomst!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd