Een plaswekker die werkt
Eindelijk was onze zoon van 10 jaar, er zelf aan toe, om snachts ook droogt te willen blijven. Want ik denk dat dat een must is bij de training om droog te blijven. Na verschillende plaswekkers, uitgekomen bij Urifoon. Omdat hier een tril element bij zit, waar onze zoon wel wakker van werd. Je krijgt per mail wekelijk tips, om te motiveren, passend bij hoever je in het proces zit. Ik heb 2 maal telefonisch contact opgezocht met Urifoon, omdat ik vragen had. Ze zijn goed te bereiken, er word goed naar je geluisterd en daarna hielpen ze me verder. Wij huurde de Urifoon, hij komt binnen, of het een nieuwe is, heel fijn. We zijn nu over gegaan op een huur/koop overeenkomst, zodat we hem, er bij een eventuele terugval, gelijk weer bij kunnen pakken. Je zou hem ook weer opnieuw kunnen huren, 2 dagen later heb je hem dan weer in huis. Alles bij elkaar zijn wij dus zeer tevreden, ik ga het lucht alarm snachts niet missen, maar het was het zeker waard. Een kind wat straks blij (zonder luier) op kamp en te logeren kan.
Begeleiding bij de training
Debbie
Wognum
Reactie van Urifoon
Beste Debbie,
Super fijn te lezen dat - na eerdere pogingen met andere plaswekkers - met onze plaswekker Γ©n begeleiding jullie zoon wel van het bedplassen af is en onbezorgd kan genieten van kamp en logeren π. Een goede plaswekker Γ©n persoonlijke gerichte begeleiding bij de training maken Γ©cht het verschil.
Geniet van de droge nachten β¨π
Paula van Urifoon