De training is heel gebruiksvriendelijk mijn dochter kon alles zelf aansluiten en na 2 keer wist ze precies wat ze moest doen als de wekker ging. Het duurde iets langer voor ze weer droge nachten had, maar eenmaal zover ging het gelijk goed. Heel fijn zijn de mails met tips en als je even vastloopt dat je gelijk deskundig advies kan inwinnen.
Beste Wendy, Wat fijn dat uw dochter met onze plaswekkertraining van het bedplassen af is gekomen en dat deze samen met de begeleiding zo goed is bevallen. Daar doen we het voor😃. Geniet van de droge nachten 🌙✨ Paula van Urifoon
Onze zoon (9 jaar) had al jaren last van bedplassen: (en wij ook een beetje) last van 's nachts wakker moeten worden en een bed verschonen, last van plasbroeken moeten dragen terwijl hij zich daar veel te groot voor voelde, last van schaamte en angst bij logeren en kamp. Nadat we van alles hadden geprobeerd (wakker maken, stickers uitdelen, luiers én een traject bij de plaspoli) zijn we eindelijk begonnen met de plaswekker. Onze zoon nam het vanaf het begin heel serieus en werd meteen ook al goed wakker van de misthoorn die afging (en wij ook allemaal) na een week of 10 was hij er echt helemaal vanaf. Hij wordt nu zelf wakker als hij moet plassen of slaapt droog door. Wat een verschil! Vanuit Urifoon kregen we mails met goede tips en konden we altijd bellen voor extra begeleiding. Heel fijn.
Beste Isil, Wat heerlijk dat uw zoon na zo'n lange tijd eindelijk verlost is van zijn schaamte en angst bij logeren en schoolkamp 🙏 Daar doen wij het voor! En dat u zo tevreden bent in ons aandeel hierin zien wij als een groot compliment 😃 Bedankt voor het delen van de ervaring en geniet van de droge nachten ✨🌙 Paula van Urifoon
Na telefonisch advies te hebben gekregen hebben wij gekozen voor het huren van een plaswekker met trilelement, en daar hebben wij een aantal broekjes bij gekocht. Prettig en eerlijk advies. Apparaat snel geleverd en gemakkelijk in gebruik. Effectiviteit waren wij positief verrast. Ik had niet verwacht dat ons kind van 7 jaar oud snel wakker zou worden van de wekker, maar dat lukte eigenlijk toch vrij snel vrij goed. Wij merkten binnen een week of twee dat ons kind zo snel wakker werd dat hij alleen maar een druppeltje geplast had. Kort daarna werd hij al enkele keren wakker zonder geplast te hebben. Broertjes werden niet of heel kort wakker van de wekker, dat leverden geen problemen op. Een van zijn broertjes slaapt zelfs op dezelfde kamer. Ons kind was wel gemotiveerd om hieraan te werken. Wij hebben de stickerkaart niet gebruikt, omdat ons kind vanuit zichzelf al gemotiveerd was. Wel hebben we de kaart gebruikt als een soort dagboekje zodat we wel inzicht hadden in de vooruitgang. Retour sturen van het apparaat was probleemloos en gemakkelijk. De borg ontvingen wij binnen een week retour, en ook de facturering van de huur is probleemloos verlopen. Het grote voordeel van huren/kopen bij Urifoon is de begeleiding. Vooral in het begin ontvingen wij met enige regelmaat e-mails met tips etc. Ook was er altijd de mogelijkheid even te bellen voor vragen. Deze ondersteuning vonden wij erg fijn.
Beste Marcel, Hartelijk dank voor het uitgebreid delen van jullie ervaring. Super fijn te horen dat onze aanpak met eerlijk advies en persoonlijke begeleiding zo goed is bevallen. Samen maken we het verschil om uw zoon van het bedplassen af te helpen 😃En door te kiezen voor het duurzame huren van de plaswekker, maakt u nog een beetje meer het verschil 💚 Geniet van de droge nachten 🌙✨ Paula van Urifoon
Na verschillende pogingen om haar van het nachtelijk plassen af te helpen en heel wat wasjes verder, is het met de plaswekker in combinatie met een beloning (volle spaarkaart = boterham met hagelslag) binnen enkele weken gelukt haar helemaal van het bedplassen af te krijgen. Ondanks dat het een erg vaste slaper is, hadden we de trilfunctie niet nodig en volstond het gewone (flinke) alarm om haar te wekken en het plassen direct te stoppen.
Beste Gijs, Wat goed dat jullie dochter binnen enkele weken is geslaagd voor onze plaswekkertraining 💪👏 Waar waar het combineren van de training en een beloning van een boterham hagelslag wel niet toe kan leiden 😃 Helemaal, omdat jullie al verschillende andere pogingen hadden geprobeerd. Geniet van de droge nachten ✨🌙 Paula van Urifoon
We hebben hiervoor een andere bekendere plaswekker geprobeerd maar die ging kapot. Toen dit geprobeerd omdat het huurconcept ons aansprak. We waren wat skeptisch want we hadden al van alles geprobeerd. Wakker maken bijvoorbeeld. Werkte niet… Onze dochter van 7 was vanaf de ontvangst van de plaswekker enthousiast. Het boekje hielp een plan te maken en ze kreeg het gevoel eigen regie te hebben dankzij instellen geluiden enzo. De eerste dag ging de wekker en had ze slechts een druppel geplast. Dat bleef zo tot ze na enkele weken helemaal droog was. We hielden de wekker nog even voor de vorm/een veilig gevoel maar nu kunnen we zonder en kan ze eindelijk logeren!!
Beste Chantal, Dank je wel voor het delen van jullie ervaring. Veel al geprobeerd, maar uiteindelijk met onze training en een gehuurde plaswekker het gewenste resultaat 💚💪. En dat in enkele weken tijd 😃. Dat heeft ze super goed gedaan! Geniet van de droge nachten en van de logeerpartijtjes 🌙✨ Paula van Urifoon
Supergemotiveerd kind maar ondanks alles lukte het niet om zindelijk te worden in de nacht. Uiteindelijk toch de urifoon gehuurd. De eerste week was rampzalig met iedere 2 uur alarm. Maar daarna ging het supersnel berg opwaarts; binnen 4 weken helemaal droog!
Beste Bianca, Bij de eerste nachten heb ik een beeld 😫. Gelukkig van korte duur, want de vooruitgang was daarna snel zichtbaar 😃. Lekker dat jullie de plaswekker hebben gehuurd 💚, want zo is het bedplassen heel voordelig opgelost. Bedankt voor het delen van jullie ervaring en geniet van de droge nachten ✨🌙 Paula van Urifoon
Onze zoon van 6 plaste echte elke nacht in ieder geval 2 keer in zijn bed en na 5 dagen met de wekker was het helemaal over. We hebben het toen nog 2 weken volgehouden, sindsdien is hij zindelijk en is het ook niet meer mis gegaan.
Beste Leontien, In enkele weken van dagelijks 2 keer plassen in de nacht naar een zindelijk kind 🤔. Weer een goed voorbeeld wat voor effect onze plaswekkertraining op het kind heeft. Super goed gedaan! 💪 Geniet van de droge nachten 🌙✨ Paula van Urifoon
Wij zijn nu 2 maanden bezig met de training. De mogelijkheid tot telefonisch overleg is voor mij van zéér toegevoegde waarde!! En de manier waarop we geholpen worden door de verschillende collega’s is ontzettend fijn. Eea wordt intern gecommuniceerd zodat ik niet steeds mijn hele verhaal opnieuw hoef te doen bij evaluaties. Zo fijn! En niet onbelangrijk… wij zijn resultaat aan het boeken!
Beste Marieke, Hou nog even vol 😉. Samen gaan we voor het gewenste resultaat! Paula van Urifoon
Binnen 3 maanden is onze zoon van bedplassen af. Op advies van het ziekenhuis met deze training begonnen en het heeft gewerkt. Heel fijn voor hem en voor ons.
Beste Dirk, Goed te horen dat het ziekenhuis onze plaswekkertraining heeft geadviseerd 😊. Maar bovenal, dat het ook bij jullie zoon heeft gewerkt en hij nu zorgeloos kan slapen. Geniet van de droge nachten ✨🌙 Paula van Urifoon
De eerste dagen werd onze zoon niet wakker ondanks het hoogste volume en het trilapparatuur onder zijn kussen. Toen heb ik met Urifoon gebeld en kreeg onder meer als tip er een wedstrijdje van te maken wie de wekker als eerste uitdrukte. Vervolgens was het binnen een paar dagen geregeld. Ik vind het nog steeds een klein wonder. Kortom, uiteindelijk was hij na ongeveer een week zindelijk.
Beste moeder, Bestaan wonderen? Geen idee. Maar wel geweldig dat wij met een hele gerichte oplossing het verschil hebben kunnen maken, waardoor uw zoon supersnel van het bedplassen af is 😃. Geniet van de droge nachten 🌙✨ Paula van Urifoon
Onze dochter van 5 was overdags al snel zindelijk, maar 's nachts bleef het (heel) vaak misgaan. Dat betekende midden in de nacht het bed verschonen, huilend kind onder de douche, iedereen wakker etc. En dit gebeurde bijna dagelijks, soms meerdere keren per nacht. We haalde haar er voor we zelf gingen slapen uit bed om te plassen, maar vaak hoefde ze dan niet te plassen. Op een gegeven moment zijn we terug gegaan naar luiers omdat het niet meer te doen was, wat voor onze dochter helemaal niet leuk was. Na wat onderzoek vond ik Urifoon, en hebben we de Urifoon gehuurd vooral omdat we niet wisten of het uberhaubt zou werken. Nou, ik kan vertellen dat de Urifoon geweldig goed werkt! Het is een mooi ontworpen ding, zeer degelijke kwaliteit, en erg eenvoudig te bedienen door zelfs een slaperig kind midden in nacht. De eerste 2 weken werd onze dochter in ieder geval wakker van het alarm (vooral het tril alarm dat onder het kussen ligt is moelijk te missen), maar had ze nog wel een nat broekje (wij hebben er 3 van aangeschaft, wat net genoeg was in het begin). Na een maand waren het niet meer dan een paar druppels maar ging het alarm nog wel vaak af, na 3 maanden werd ze ook zonder alarm wakker om te gaan plassen 's nachts, en was de Urifoon niet meer nodig! Het mooie aan de Urifoon is dat het echt een trainingshulpmiddel is. Omdat het alarm direct afgaat als het mis gaat leert het kind heel effectief om wakker te worden als hij/zij ook echt moet plassen. Dat is veel effectiever dan het kind om een vaste tijd 's avonds uit bed te halen, of te wachten tot het mis gaat. In het kort, Urifoon heeft onze dochter binnen 3 maanden ook 's nachts zindelijk leren worden, wat ons in de 2 a 3 jaar daarvoor niet is gelukt! En niet alleen wij zijn blij, maar ook onze dochter is helemaal blij dat ze niet meer in bed plast!
Beste Coen, Wat een verschil zeg in slechts enkele maanden tijd 😊. Met onze training leren wij echt het kind uit zichzelf en op tijd wakker te worden als het 's nachts moet plassen. De plaswekker zelf is slechts een hulpmiddel. De training maakt het verschil 😉. Slim dat jullie de plaswekker hebben gehuurd. Zo kan je inderdaad voordelig testen of het iets is, maar het is ook nog eens een hele duurzame oplossing 💚 Geniet van de blije dochter en van de droge nachten ✨🌙 Paula van Urifoon
Als je de Urifoon op een positieve manier , met discipline 2 maanden gebruikt (t is even doorzetten ) is je kind af van t bedplassen . Superfijn vooral voor zijn /haar zelf vertrouwen voor slaapfeestjes , schoolkampen etc . Wij zijn heel blij !
Beste Wouter, Goed te horen dat jullie blij zijn met onze plaswekkertraining 😃 en dat het het juiste effect heeft gehad om binnen 2 maanden van het bedplassen af te komen. Het gevolg is zó mooi: Een kind met extra zelfvertrouwen dat zich 's nachts geen zorgen meer hoeft te maken 🙏. Geniet van de droge nachten, slaapfeestjes, kamp etc 🌙✨ Paula van Urifoon
Mijn zoontje van 5 jaar heeft in ongeveer 4 weken de training voltooid, daarna hebben we nog zo'n twee weken voor de zekerheid ermee laten slapen. We maakten ook gebruik van het trilelement, wat een fijne toevoeging is voor een diepe slaper. We merkten bijna gelijk effect. Na zo'n 2 nachten waren zijn plasmomenten van 4 naar 2. Wel is het zo dat je moet rekenen op een langere periode bij huur van het apparaat, omdat ze vaak een 'terugval' hebben. Daarnaast hebben we 4 broekjes aangeschaft, maar 3 zijn voldoende. Ook hebben we hem met een luier over het broekje laten slapen, omdat het anders wel heel vermoeiend is als zijn bed ook meerdere per nacht verschoond moet worden. Dat scheelde heel veel gedoe 's nachts. De stickerkaart helpt wel, maar is wel ingewikkeld. Een overzichtelijkere kaart (grote vakjes voor de stickers bijv) zou helpend zijn. En van tevoren even samen oefenen vond hij leuk. Ook benadrukken dat het apparaatje hem 'helpt om te leren plassen in de wc' is heel belangrijk. Houd rekening dat het heel vermoeiend is, wat er vaak overdag uitkomt. Al met al een heel succes! Hij is er zelf zo blij mee! En wij zijn natuurlijk ook heel trots!
Beste Diane, Wat super knap dat jullie zoon na 4 weken trainen van het bedplassen af is 😃. Ook al is hij een diepe slaper.... Het draadloze trilelement is dan inderdaad een hele goede oplossing. Dank ook voor alle adviezen en tips richting ons en andere ouders 🙏 Geniet van de droge nachten ✨🌙 Paula van Urifoon
Had mijn twijfels over de plaswekker zou het wel gaan werken? We zijn al zolang bezig (zoontje 8 jaar) waarom zou dit nu wel gaan werken? Nou en of het werkt binnen 1 week ‘s nachts wakker door de wekker (waar hij voorheen met natte onderbroek gewoon doorsliep) na 2 weken al droog doorslapen (ook geen aandrang of een kleine druppel en dus wakker. Binnen 5 weken compleet droog en zindelijk ‘s nachts. Wat een geweldig iets!
Beste Jelske, Wij horen vaker twijfels over onze plaswekkertraining, maar nog veel vaker: "Hadden we dit maar eerder gedaan..." 😉. Super fijn dat wij jullie zoon hebben mogen helpen en dat hij op deze manier binnen 5 weken van het bedplassen af is 😊. Geniet van de droge nachten 🌙✨ Paula van Urifoon
Geweldig! Onze zoon sliep zo diep dat hij niet wakker werd als hij geplast had. S ochtends verdrietig als hij nat wakker werd. De urifoon aangeschaft en samen met hem een mooi plekje naast z'n bed gegeven. Dapper begon hij aan de training. De eerste weken waren erg zwaar. Vaak alarmen en dit was erg frustrerend, echter de begeleidende mailtjes en tips hielpen enorm en al gauw daarna ging het beter. Na 8 weken was onze droog! Trots dat hij was en blij ouders! Echt! Schaf het aan en je bent zo van de frustratie af die het bedplassen met zich mee brengt
Beste Myrthe, Super fijn dat jullie diepe slaper met onze hulp binnen 8 weken van het bedplassen af is 😃 Juist voor die diepe slapers is goede begeleiding belangrijk en dit maakt echt het verschil, dus top dat dit ook zo door jullie is ervaren. Met een troste zoon als resultaat 🙏 Geniet van de droge nachten ✨🌙 Paula van Urifoon
De tijd was aangebroken om te starten met de plaswekkertraining, heel spannend. De eerste nachten/weken waren echt pittig en frustrerend maar de aanhouder wint. De stimulatie met de stickerkaarten werkt echt heel goed en ook het boekje met uitleg is heel fijn. En als je dan steeds meer droge nachten hebt en uiteindelijk zonder plaswekker kunt slapen, wat een mijlpaal. Voor andere ouders; als het uitzichtloos lijkt, weet dat het echt goed komt als je volhoudt!
Linda, Wat een mooie afronding van dit jaar 🎉. De training is in het begin vaak pittig 😣. Met de scorekaarten en stickers wordt de vooruitgang goed duidelijk. Dit motiveert extra, waardoor het volhouden wordt beloond. Super goed gedaan 💪 Geniet van de droge nachten 🌙✨ Paula van Urifoon
Dankzij de plaswekker was onze zoon binnen 2 weken zindelijk
Beste Mark, Je hebt snel, sneller en jullie zoon 🏆. Zo snel van het bedplassen af komen is natuurlijk heel erg prettig 😃. Super goed gedaan. Geniet van de droge nachten ✨🌙 Paula van Urifoon
Het was gemakkelijk om de urifoon te bestellen en in gebruik. Heel makkelijk ook om geen plaswekker te hoeven kopen, maar om deze te kunnen huren. De ontvangen materialen waren volledig en de informatie was volledig en duidelijk. De plaswekker was gebruikersvriendelijk. Mijn zoon van 9 was er binnen een paar minuten al met bekend mee dan ik. Heb 1 met hulp nodig gehad en daarbij werd ik vriendelijk en goed geholpen. Al met al zou ik de urifoon aanraden, voor ons is het heel succesvol geweest. Onze zoon was binnen 3 weken zindelijk. Hij was er ook klaar voor, dus dat hielp ook.
Beste B., In 3 weken naar droge bedden en een zindelijk kind. Hoe fijn is dat 😃👍. Goed te horen dat de plaswekker en alle middelen die wij daarbij aanbieden goed zijn bevallen. Geniet van de droge nachten 🌙✨ Paula van Urifoon
Na ongeveer 3 maanden lukte het met behulp van de Urifoon om de nachten droog te blijven. De verschillende wekkergeluiden waaruit hij kon kiezen, bevorderden de motivatie. De wasmachine draait nu heel wat uurtjes minder, en het zelfvertrouwen van onze zoon is gegroeid.
Beste Lydia, Wat fijn dat wij jullie zoon hebben mogen helpen van het bedplassen af te komen en zo zijn zelfvertrouwen een boost te geven. Hoe mooi is dat! 😊 Geniet van de droge nachten ✨🌙 Paula van Urifoon
Fijn en duidelijke communicatie . De mails met tips werden gewaardeerd. De training is met succes afgerond. Dochter trots en blij.
Beste Joke, Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring en super fijn te horen dat onze unieke methode zo goed wordt gewaardeerd 😃. En bovenal, dat de plaswekkertraining ook bij uw dochter succes heeft gehad 🙏. Want daar doen wij het voor: Een trots en blij kind! Geniet van de droge nachten 🌙✨ Paula van Urifoon
De plaswekker werkt perfect, ook bij diepe slapers. Eenvoudig in gebruik. En een hele behulpzame en goed bereikbare klantenservice
Beste Ellemieke, Fijn dat onze plaswekker en persoonlijke begeleiding zo goed wordt ervaren 😃. Blijf er gebruik van maken zolang het nodig is. Paula van Urifoon
Wij hebben de plaswekker voor extra diepe slapers gebruikt voor onze zoon van bijna 7. Hij was overdag zindelijk vanaf 3 jaar, maar nog nooit een nacht droog geweest en lekte meerdere nachten per week ook door zijn luierbroekje heen. Zijn vader was pas 11 toen hij 's nachts zindelijk was, dus besloten wij met de wekker te starten na de plasklas gevolgd te hebben in het ziekenhuis. De eerste week was heftig, meerdere keren per nacht iedereen wakker door de wekker en zoon in tranen omdat hij zo erg schrok van het alarm. Maar vanaf de tweede week opeens droog! En nu al meer dan een maand droog. Veel goede tips via de mail ontvangen gedurende de training (zoals een onderbroek onder het sensorbroekje dragen, omdat onze zoon zoveel zweet en de wekker anders op zijn zweet reageerde).
Beste Romana, Dank voor het delen van jullie ervaring. Na jaren natte nachten binnen enkele weken met onze training elke nacht droog 😃. Wat een succesverhaal. Dat heeft jullie zoon super goed gedaan 💪 en heel fijn dat wij jullie hierbij hebben mogen helpen. Geniet van de droge nachten ✨🌙 Paula van Urifoon
Na bestelling op donderdag, duurde het tot dinsdag voor het pakket binnen was. Even opladen uit het werk, dus we konden op de woensdag beginnen. We hopen dat de huurperiode ook op dat moment pas ingaat. De training zelf begon pittig. We kochten 2 broekjes en die waren dus na 2x alarm al op. We eindigden de nacht met een luier. Door het afgaan van de wekker kregen we na een week door op welke tijden onze zoon plast. Daardoor hebben we hem vóór het eerste plasmoment op tijd wakker kunnen maken en hem naar de wc laten gaan. Nu, na een kleine 2 weken, merken we dat hij na 22.30u nog maar 1x plast en ook gemakkelijker góéd wakker wordt van de wekker en deze dan ook nu zelf uit gaat doen. We hebben na 10 dagen contact gehad met Urifoon en zijn goed te woord gestaan. Ik duim en ben hoopvol dat het gaat werken, de eerste verbeteringen zijn er immers al!
Beste Anke, Door Black Friday was de levertijd inderdaad wat later dan gebruikelijk, maar gelukkig zijn jullie nu lekker op weg. Ook tijdens het contact met 1 van onze experts zal zijn geadviseerd uw zoon niet meer zelf wakker te maken om te laten plassen, hoe verleidelijk dit misschien ook is 😉. Laat de plaswekker zijn werk doen en volg de adviezen over drinken en plassen op. Dan wordt het duimen beloond 😃. Succes met de laatste loodjes 👍 Paula van Urifoon
Nadat meerdere pogingen om ons zoontje ‘s nachts zindelijk te maken niet lukte ben ik via internet bij Urifoon terecht gekomen. Ik wilde wat meer informatie hebben en heb toen telefonisch contact met ze gehad. De reactie was super snel en aan de telefoon werd er mee gedacht en ben ik heel fijn geholpen. Het pakket was snel binnen en er zit een duidelijke beschrijving bij. De score lijst met stickers vond mijn zoontje geweldig en werkt stimulerend. De wekker heeft verschillende geluiden en het volume is aan te passen. Na ongeveer 6 weken ging het heel goed en sliep mijn zoontje droog door of werd zelf wakker, ik heb om telefonisch contact gevraagd om te vragen wat de beste vervolgstappen zijn. Wederom heel fijn te woord gestaan en fijne tips gekregen. Na ongeveer 9 weken was mijn zoontje in de nacht zindelijk en gaat het nu nog steeds goed en wordt hij uit zichzelf wakker als hij moet plassen. Kortom ik zou iedereen de plaswekker adviseren want het werkt echt.
Beste Kim, Bedankt voor het delen van jullie ervaring 😃. En fijn te lezen dat deze zo positief is bevallen 🙏. Met onze persoonlijke en deskundige aanpak willen wij ouders én kind gedurende het gehele traject zo goed mogelijk bij staan. Van een eerlijk advies tijdens het oriëntatieproces tot de goede afronding aan het einde van de plaswekkertraining om de kans op een terugval zo klein mogelijk te maken. Zo ook bij jullie 😊 Geniet van de droge nachten 🌙✨ Paula van Urifoon
Oei de eerste 1,5/2 weken waren even afzien voor onze zoon en ons. Wij hadden ook het trilelement genomen, omdat onze zoon zo diep slaapt. Maar hij schrok daar zo erg van dat we daar zijn gestopt. Het trilelement trilt namelijk erg hard. Je hebt verschillende geluiden op de plaswerker die je kan kiezen ook deze vond ik vrij luid. We hebben onze zoon zelf laten kiezen en uiteindelijk eentje gekozen die wat zachter was. Eerst sliep onze zoon oo zijn eigen kamer. Maar uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om onze zoon eerst bij ons te laten slapen tijdens de plaswekkertraining, omdat hij het heel lastig vond als hij wakker werd door de wekker en het gevoel had dat het niet gelukt was. De tweede week zagen we al verbetering en met de vierde week heeft hij nog maar één momentje gehad dat er een druppeltje in z’n onderbroek kwam. We zijn nog twee weken verder gegaan voor de zekerheid maar onze zoon van bijna zes is met vier à vijf weken ‘s nachts ook zindelijk. Hij wilde dit overigens zelf want hij wilde geen luier meer aan maar omdat hij zo diep sliep konden wij hem ook niet wakker krijgen om ‘s nachts te plassen en uiteindelijk helpt dat ook niet. Ik vond ook de mailtjes heel fijn die we kregen van Urifoon. Wat ons ook hielp om de angst voor het geluid van de wekker weg te nemen was een tip van Urifoon te gebruiken en overdag een spelletje ervan te maken wie het snelst het geluid uit kon doen. Onze zoon slaapt weer op zijn eigen kamer en gaat snachts gewoon naar het toilet of meteen de volgende ochtend. Top!
Beste P., In 4-5 weken van dagelijks een nat bed naar zindelijkheid 😃. Dat heeft jullie zoon fantastisch goed gedaan 🏆. Ja, de eerste 1-2 weken zijn even wennen en kunnen als pittig worden ervaren. Even volhouden, want het resultaat mag er zijn. Zo ook bij jullie! 🙏 Bedankt voor het delen en geniet van de droge nachten🌙✨ Paula van Urifoon PS: Mochten jullie de Liberty ook voor een ander kind gaan gebruiken, het volume is instelbaar 😉
Mennonietenbuurt 29
1427AX Amstelhoek
Bedplassen is een vervelend probleem. En gelukkig is het relatief eenvoudig te verhelpen. Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek leert dat de plaswekker training de beste methode tegen bedplassen is. In een aantal maanden is men zindelijk! Daarom adviseren veel artsen een plaswekker van Urifoon. Los van de wetenschap is het natuurlijk veel belangrijker te weten wat de gebruikers van nu er van vinden. Werkt de Urifoon plaswekkertraining echt? Word je goed geholpen tijdens de training? Is de kwaliteit goed? Praktisch in gebruik? Hoe vermoeiend is de training? Wat doet het met je kind? Zomaar wat vragen die andere ouders heel prettig vinden om over te lezen, want zij staan nog aan het begin en oriënteren zich of de plaswekker voor hun kind een geschikte oplossing is. Wij waarderen het zeer als er even de tijd wordt genomen om de 4 vragen te beantwoorden en kort de ervaringen te delen. Het Urifoon team