Heeft een totaal van 362 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,8
Review overzicht
Positief sentiment99%
De beoordelingen benadrukken snelle reacties, duidelijke uitleg en betrokken begeleiding. Klanten waarderen het proactieve meedenken en advies op maat. De service wordt als betrouwbaar, vriendelijk en efficiënt ervaren, waardoor het proces soepel verloopt.
Sterke punten
Snelle communicatie
Deskundig advies
Persoonlijke benadering
Gebaseerd op 24 reviews
Enthousiaste mee denkende adviseur
Mark is een vrolijke enthousiaste adviseur die echt met je mee denkt en voor je tot het uiterste gaat bij de bank. Zit bovenop je zaak en doet er alles aan om je aanvraag tot een goed einde te brengen!
Ook als het in eerste instantie niet lijkt te lukken, gaat hij op zoek naar een mogelijkheid.
Deze topper regelt al heel wat jaren onze hypotheekzaken en ik wil geen andere adviseur meer!!!!!
11 October 2025
Rene
Almere
Het hele proces is van begin tot eind goed en fijn verlopen
Ik heb het idee dat Mark uitgebreid de tijd voor je neemt. Hij is goed/altijd beschikbaar voor overleg. Alle zaken waren goed op orde, uiteindelijk hadden we heel snel een hypotheek
30 August 2025
Joy
Utrecht
Betrokken, vliegensvlug, deskundig
Mark heeft mij en mijn vriendin ontzettend goed geholpen bij de aankoop van ons eerste huis! Omdat er zo veel op ons af kwam, waren we in het begin wat bang dat we niet alle keuzes goed zouden overzien, maar deze twijfels bleken later in het proces onnodig. We hebben zonder voorbehoud van financiering geboden, wat spannend is natuurlijk. Mark heeft echter binnen no-time de hypotheek rondgekregen, zodat wij binnen de bedenktijd uitsluitsel hadden hierover. Mark is enorm deskundig, beantwoordt vragen uitgebreid en regelt alle belangrijke dingen enorm snel. Bovendien zijn telefoongesprekken met Mark altijd gezellig :)
29 August 2025
Floris
Utrecht
Top service
Goede en snelle service.
Ik geef Eerstehypotheek.nl een dikke 10!!!
21 July 2025
Janine en Rayndall
Zoetermeer
Alles klopt wat er gezegd wordt over eerste hypotheek.nl echt een aanrader!
Super contact met Arjan! Heel behulpzaam, attent en snel! Doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen.
Bij een volgende hypotheek zou ik zeker weer met ze in zee gaan!
Dikke 10!
15 July 2025
Willem
Nieuwegein
In contact gekomen met Arjan en onze wensen uitgelegd.
Arjan is hier vervolgens mee aan de slag gegaan.
Het contact verloopt soepel en er is duidelijke communicatie omtrent de gang van zaken/vorderingen/mogelijkheden
Ook als het onverwachts even tegenzit blijft Arjan professioneel maar ook de persoonlijke situaties van de klant word zeer serieus genomen en alles is bespreekbaar.
Kortom heb je een financieel adviseur nodig dan is Arjan degene bij wie je moet zijn
Wij zullen zeker niet schromen om als het nodig is wederom Arjan onze zaken te laten behartigen
12 July 2025
Hans
Gorinchem
Super geholpen
Ik ben al eerder door Mark geholpen en daarin was mijn ervaring al heel erg goed en zeer tevreden. Daarom nu weer naar Mark gegaan en weer top geholpen . Zo fijn dat Mark met je mee denkt en je goed advies geeft. Daarom beveel ik eerstehypotheek.nl ten zeerste aan. Dankjewel weer Mark voor je hulp en advies.
7 July 2025
Jolanda
Almere
Mark van EersteHypotheek.nl is een adviseur uit duizenden!!
Mark haalt al het uiterste uit de kan wat er te halen valt en regelt alles tot in de nopjes!!
23 June 2025
Merphin
Zevenaar
Zeer betrokken, behuipzaam,bekwaam en adequaat.
Mark Beumer is een ervaren adviseur die te allen tijde bereikbaar is of dezelfde dag terug belt. Zeer ervaren en zoekt altijd naar maatwerk wat het beste voor ons is. Wij zullen hem bij iedereen aanraden en wanneer onze kinderen een hypotheek nodig hebben zal ik altijd Mark Beumer adviseren!!!!
Fam. Vosman
10 June 2025
Jaap
Goutum
Super!
We zijn ontzettend blij met Arjan als onze hypotheekadviseur! Vanaf het eerste contact voelde het meteen goed. Arjan is zeer deskundig, denkt echt met je mee en neemt de tijd om alles rustig en duidelijk uit te leggen. Geen vraag was te veel en hij stond altijd klaar om mee te denken! De samenwerking verliep prettig en persoonlijk. We kunnen Arjan aan iedereen aanraden die op zoek is naar betrouwbare, betrokken en professionele begeleiding!
7 May 2025
Seline
Rotterdam
Superfijn en goed geholpen!
Dit is al de derde keer dat we Mark om hulp vroegen en wederom heeft hij het weer voor elkaar gekregen om het voor ons te regelen zoals wij graag wenste.
Wij bevelen Mark ten zeerste aan.
Thnx Mark!
6 May 2025
Erik en Jennifer
Stramproy
Super tevreden met advies op maat!
Wij kennen Arjan nu al een aantal jaren. Altijd fijn om mee te sparren voor financieel advies! Arjan communiceert tijdens het gehele proces heel nauwkeurig en is goed bereikbaar voor vragen, kortom we zijn weer super goed geholpen! Thanx!!!
23 April 2025
Janske Mack
Nijmegen
Arjan heeft alles op afstand vlekkeloos geregeld. Erg blij met de service en advies. Echt een aanrader!
27 March 2025
Hamed Salehi
Veghel
Goede communicatie en reactie
En zoekt uit ook als er geen antwoord op kan geven door te zoeken naar aanvullende informatie om tot een oplossing te komen.
24 March 2025
August
's-Gravenhage
Werkelijk uitstekend
Eerstehypotheek heeft meerdere herfinancieringen voor mij gedaan de afgelopen 10 jaar en ik ben daar zeer tervreden over.
19 March 2025
Ernst
Perfect!
Arjan is een zeer kundige adviseur die de kunst verstaat lastige materie helder en duidelijk te duiden! Wij zijn zeer tevreden met zijn bijdrage aan het oversluiten van onze hypotheek. Zijn advies op maat was van begin tot einde helder, feitelijk en juist. Daarnaast een “mensen-mens” waardoor de contactmomenten ronduit prettig verlopen! Niets dan lof!
20 February 2025
Ilo
Venetis
Snel en goed afgehandeld
6 February 2025
Herman en Aafke
Urk
Arjan heeft ons super geholpen! Alles verliep soepel en wii hadden nauw contact.
Wij hebben de samenwerking met Arjan als heel prettig ervaren. Als wij hem nodig hadden dan was hij snel bereikbaar, ook hielden wij tussendoor goed contact. Bij nieuwe voortgangen of veranderingen hield hij ons meteen op de hoogte.
Wij zijn erg blij met hoe de samenwerking is verlopen!
Amber en Ludo
17 January 2025
Amber
IJsselstein
Professionele begeleiding en uitmuntende service
Tijdens mijn scheiding heb ik een koophuis gevonden en Arjan heeft mij op een bijzonder prettige manier geholpen door aan te geven welke stappen ik diende te ondernemen om alles op tijd rond te krijgen.
Ook ben ik zeer tevreden over het meedenken met de financiële mogelijkheden!
Goede en transparante communicatie zowel telefonisch als via e-mail.
Top gozer :-)
22 November 2024
René
Appingedam
Nadat k alle hoop.had opgegeven
K had een zware verleden achter de rug waardior er op financieel.olzicht grote fotuent waren gemaKt.
Maar Arjad ga ons moed om.door t gaan en k zal.hem daarvokr voor altijf dankbaar zijn.
Top adviseir
30 October 2024
Zeyneb Cam Şarman
Heerhugowaard
Snelle en vriendelijke service . Denken mee
Als andere hypotheek adviseurs het niet rond krijgen, dan wordt bij dit bedrijf gekeken of er toch nog een optie is. Ze denken out of the box en vinden vaker wel nog een oplossing. Ze nemen alle tijd en bijzonder vriendelijk
11 October 2024
Rene
Geleen
Goede Service
Mark Breumer is een geweldig hypotheek adviseur geeft advies die bij onze situatie past. Goede communicatie en snelle service.
Bedankt
11 October 2024
Janine
Zoetermeer
Geweldig!
Inmiddels familie, vrienden en zelfs collega's geintroduceerd bij Arjan, het mag daarmee duidelijk zijn dat we zéér tevreden zijn en vol lof! Goede adviezen over onze Hypotheek en alles zoals vooraf uitgedacht uitgevoerd en nagekomen. Hypotheek overgesloten, circa 4 jaar geleden, en voor nu inmiddels ook gesprek gehad over onze pensioenen bij Arjan. Wederom duidelijkheid en we zetten onze volgende stap. Ieders positie is verschillend, de wens voor een goed advies hetzelfde: kwaliteit, en die vind je bij Arjan.
8 October 2024
Roger de Puysseleire
AALSMEER
Gedaan wat er gevraagd wordt
Ik had veel vragen en antwoorden kreeg ik helder en duidelijk, ook helder dat je soms dingen niet doet wel om te luisteren niet om actief deelgenomen te zijn.
Snelle reactie als je antwoorden wilt hebben
5 October 2024
John Vulpen
Alkmaar
Voor de 3e keer op rij super geholpen!
Arjan heeft uitstekend ingespeeld op onze wensen. Perfecte communicatie tijdens het gehele proces. Ik raad eerstehypotheek zeker aan, al is het maar om prettig te kunnen sparren over hypotheekzakej en financieen!
Thanx maar weer!
30 September 2024