Filters

10

Proffesioneel en vriendelijk

VDM Afbouw en Onderhoud heeft bij mij alle plafonds geschilderd. Alles wat netjes afgedekt en klus binnen paar uur klaar. Proffesioneel en vriendelijk. Echte aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk

Vakmanschap!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed werk geleverd

Een duidelijk en overzichtelijk voortraject met een mooi eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top werk met een uitmuntende service!

Als u opzoek ben naar een betrouwbare vakman bent u bij Jim en zijn team aan het juiste adres. Van het aannemen van de opdracht tot aan het uitvoeren van de opdracht hebben wij een prettige heldere, snelle en duidelijke communicatie ervaren met Jim en zijn team. Het resultaat is prachtig. Mochten wij in de toekomst onderhoud nodig hebben aan ons schilderwerk kiezen wijn 100% opnieuw voor deze betrouwbare vakmannen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Strak & Mooi resultaat

Mooi en strak resultaat, communicatie verliep goed. Goede prijs kwaliteit verhouding, zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Echte vakmannen

Echte vakmannen met oog voor perfectie daarnaast alles volgens planning opgeleverd. VDM komt al zijn afspraken netjes na!! Ik raad hem iedereen aan

 • Aanbevelen? Ja
10

VDM is een uitmuntend bedrijf.

Ik heb mijn nieuwbouwwoning in het centrum van 's-Hertogenbosch helemaal laten stucen, dunpleisteren en latexspuiten. De klus is uitstekend uitgevoerd conform de afspraken in de offerte en binnen de afgesproken tijd. Je hoort wel eens dat stukadoors behoorlijk kunnen kliederen maar dat daar is bij VDM geen sprake van. Alles is bijzonder netjes achtergelaten. Wat ik in het bijzonder als plezierig heb ervaren is de prima communicatie over de uitvoering en de voortgang. Ik kan geen minpunten noemen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig resultaat, snel geregeld, goede communicatie

Jim en team hebben wij ons de woning voorzien van dunpleister en latex spuitwerk. Prachtig strak resultaat, goede communicatie en snel opgeleverd. Zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dankjewel Michiel, wij wensen je veel woonplezier!

8

Prima schilderwerk

De schilder heeft bij ons nieuwbouwhuis de trap geschilderd. Dat gebeurde heel netjes en daar zijn we dan ook heel tevreden over. Het enige puntje (waarom ik dan ook geen 5 sterren kan geven) is dat er 's morgens gezegd werd dat het werk in 1 dag afgewerkt kon worden. Maar omdat het schilderwerk in december gebeurde werd het vrij vroeg donker en dus zou hij de volgende dag terug komen om het af te maken. Maar door privé-omstandigheden van de schilder lukte het hem niet om het de 2e dag af te maken zodat hij 'n 3e dag terug moest komen. Dus wat 'n klus van 1 dag was groeide uit tot 3 dagen. Jammer, want op het schilderwerk zelf is niets aan te merken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi werk geleverd

VDM afbouw en onderhoud is een bedrijf wat uitstekend werk levert. Een en ander is uitgevoerd volgens offerte. Complimenten voor de uitvoering. VDM is ook zeer flexibel omdat wij niet wisten wanneer ons nieuwbouw project zou worden opgeleverd stelde zij zich flexibel op en is het werk op tijd uitgevoerd. Wij kunnen VDM aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service!!

VDM heeft in mijn huis alle wanden boven en beneden laten pleisteren en spuiten. Door miscommunicatie kwam ik er achter dat de verf die ik besteld had niet op de muren zat. Ivm kleine kinderen wilde ik afwasbare verf, degene die ik dacht besteld te hebben kan alleen met de roller aangebracht worden. Nadat ik bij Jim de situatie uitgelegd had heeft hij diezelfde week nog een schilder alle wanden opnieuw laten doen met een roller, met de verf die ik in eerste instantie besteld had. Geen moeilijke vragen, direct mijn probleem oplossen. Echt een top service!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Wil je mooie wanden dan ga je naar VDM

Vanwege een nieuw huis in het zuiden van het land zochten we een stucadoor om de wanden mooi glad te laten maken. Gezien ik niet zo bekend ben in het zuiden kwam ik de site van VDM tegen en heb ze gecontact. Een offerte zat snel in de mailbox. Toen begon het grote wachten voor de sleutel. Deze ontvingen we 20 december jl. Uiteraard hadden we VDM gevraagd wanneer ze konden komen om te stucen/pleisteren. Ze vroegen of we het erg vonden als ze met kerst kwamen, voor ons uiteraard geen probleem. Een paar dagen later was alles klaar en nu zijn we lekker aan het texen. Jim en z’n mannen bedankt voor het mooie geleverde werk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Jim en zijn team hebben in een week tijd heel onze nieuwbouwwoning strak gestuct. De wanden en plafonds hebben we laten spuiten in een frisse wittint. De communicatie met de jongens verliep ook erg fijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Wij hebben onze gehele nieuwbouw woning laten voorzien van dun pleisterwerk en latex spuitwerk. Het contact verliep goed, Jim was erg flexibel in het telkens veranderen van onze oplever datum. Het eindresultaat is nog beter, muren zijn ontzettend strak. Alles ziet er super uit! Wij raden vdm schilderwerken dan ook aan iedereen aan!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zorgvuldige en correcte afhandeling

het werk was snel gedaan, maar bleek niet alle vlekken weg te halen. De herstel van de waterschade was na drie keer schilderen totaal onzichtbaar geworden. Goed werk. Omdat het sneller ging dan verwacht, was de factuur lager dan de offerte.

 • Aanbevelen? Ja
9

Service en kwaliteit zijn top!

Contact met Jim was erg fijn, als er vragen waren kon ik gemakkelijk contact opnemen. Zij hebben onze nieuwbouwwoning voorzien van dunpleister + latex. Zeer tevreden over het vakwerk wat is geleverd door het team van VDM schilderwerken! Zeker een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes en vakkundig

VDM streeft naar kwaliteit en tevredenheid van de klant!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Wij zijn zeer tevreden! Wij hebben in de hele woning dunpleister aan laten brengen en in kleur laten spuiten. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Contact is ook zeker prettig verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Blij met het eindresultaat

Jim en zijn mannen hebben de muren en plafonds in ons nieuwbouwhuis voorzien van stucwerk en deze ook geverfd. Ze werken netjes en hebben ook bij de oplevering alles schoon achtergelaten. We zijn ontzettend blij met de kleur en hoe mooi strak alles afgewerkt is. Ook onze trap is door VDM onder handen genomen: geschuurd, geplamuurd en gelakt. Het contact was persoonlijk met korte lijntjes en als er gedurende de dag vragen waren, konden die makkelijk via whatsapp beantwoord worden. Jim voelt zich verantwoordelijk voor een goed eindresultaat en dat geeft rust en vertrouwen. Wij kunnen hem zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goed

Wij zijn ontzettend blij met het fantastische werk wat Jim en zijn team hebben geleverd. En wat een fijne communicatie tijdens het hele project. Wij raden iedereen VDM aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super team

Fijne ervaring met Jim en zijn jongens. Verschillende kleuren die we op het laatst nog hebben gewijzigd was geen enkel probleem. Wij hebben alles strak af laten werken met het dunpleister + latex pakket.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Wat een fantastisch werk heeft dit heeft Jim en zijn maten geleverd! Fijne mensen, goede communicatie en super strak dunpleister, stuc & schilderwerk. Ik raad iedereen VDM aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

VDM is een betrouwbaar en vakkundig schildersbedrijf.

VDM is een heel prettig bedrijf om mee samen te werken. De schilders zijn heel klantgericht en vakkundig. VDM stelt zich flexibel op en ze komen gemaakte afspraken na. Ze hebben bij ons mooi schilderwerk geleverd en binnen de afgesproken tijd. Ik kan ze iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk en betrouwbaar

Ze doen wat ze zeggen :-) Daarnaast erg vriendelijk. Ik ben erg tevreden met hun werk. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig strak Resultaat

Hele nette jongens waar je echt afspraken mee kunt maken. Ons nieuwbouwhuis staat er strak bij. Dunpleisteren en latex spuiten uit laten voeren. Blij dat ik heb gekozen voor VDM.

 • Aanbevelen? Ja

Over VDM Afbouw & Onderhoud

Latex spuiten en afwerking nieuwbouw VDM Afbouw en Onderhoud maakt van jouw huis een droomhuis. Wij ontzorgen jou op het gebied van de afwerking van muren en plafonds en garanderen een mooi eindresultaat voor een eerlijke prijs. Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in latex spuiten, dunpleister, stucwerk (stucen nieuwbouw, renovlies of stucen), schilderen en het behangklaar maken van nieuwbouwwoningen. Wij doen dit in heel Noord-Brabant, maar ook daarbuiten in Limburg, Gelderland en Utrecht. Speciaal voor nieuwbouwwoningen hebben wij pakketten waardoor jij snel en zorgeloos kunt genieten van een mooi afgewerkte woning. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste afwerking qua materiaal of kleur? Onze adviseurs helpen jou de afwerking te kiezen en adviseren je welke kleur te gebruiken en dat 7 dagen per week.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd