Heeft een totaal van 93 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,1
Review overzicht
Positief sentiment65%
Klanten melden snelle reacties en een vriendelijke benadering. Duidelijke communicatie en een gebruiksvriendelijk digitaal portaal worden vaak genoemd als sterke punten. Er zijn zorgen geuit over wisselende accountmanagers en onduidelijke kosten, wat de algehele ervaring beïnvloedt. De feedback biedt een realistisch beeld van de servicekwaliteit en verbeterpunten.
Sterke punten
Snelle reacties
Duidelijke communicatie
Proactief meedenken
Gebaseerd op 6 reviews
Rutger Meere
Lekkage begon in november 2021 aannemer geweest en nog een keer
Weer gemeld nog steeds alles nat weer gemeld dakdekker ingeschakeld nog lekkage na 2 weken.
Weer gebeld en gevraagd, dat was 17-01-2022 , de persoon van het bedrijf was in vergadering ik laat hem vanmiddag terug bellen niet dus!
Dinsdag 18-01-2022 weer gebeld meneer was s'morgens buiten en zou s'middags terug bellen weer niet .
De dames met alle goed bedoelingen willen dat op lossen .
Dhr komt bij mijn over als het zal wel, maar ik ben ook Vve klant en die sta je te woord
Jammer gemiste kans.
Beveelt niet aan
27 January 2022
Henk
Zevenhuizen
Deskundig en betrouwbaar
Al twaalf jaar zijn wij tevreden klant
26 January 2022
Jason
Utrecht
Prima deskundige samenwerking
Wij werken als VvE nu 5 jaar met VT2000 samen en die samenwerking is prima. Duidelijke financiële stukken en uitleg, snelle antwoorden op vragen en deskundige adviezen in een moeilijke situatie. Wij zijn erg tevreden.
24 January 2022
Jannie
Rotterdam
Snelle en betrouwbare dienstverlening van een team dat meedenkt
We hebben al twaalf jaar, vanaf het begin van ons complex, ervaring met VT2000. We hebben ze zien groeien en de samenwerking wordt steeds hechter. We hebben geen technische commissie en dus op dit vlak is het advies van VT2000 extra belangrijk. Op technisch gebied kan onze samenwerking nog verder groeien.
Special vermelding voor voorbereiding en verslaggeving AV's: prima!
29 December 2021
Rob de Vos VZ VVE Metropole
Den Haag
Nu hebben wij een top beheerder Robin Pompe.
Toen wij zijn overgegaan naar VT2000 was het in het begin heel veel
wisseling van de wacht, dat voelde niet goed aan.
Maar opeens was daar de goede beheerder Robin Pompe en Vt2000
Beheer Team 4. Wij zijn er blij mee.
Ze lossen onze vragen op en geven goed advies.
Onze VVE is in goede handen.
Wij hopen dat de samenwerking nog vele jaren blijft bestaan.
VVE Callisto Purmerend (Het bestuur).
8 December 2021
Dinie
Purmerend
Uitstekende dienstverlener
Een beheerder die zijn werk uitstekend doet op de achtergrond. Vriendelijke medewerkers. Als VvE maken we gebruik van hun notulisten tijdens de ALV's en we ontvangen altijd een (soms bijna letterlijk) verslag van de vergaderingen.
8 December 2021
Arie
RIJSWIJK ZH
In goede handen
Wij kunnen spreken van vrijwel alleen goede ervaringen met VT2000. De vergaderingen en de voorbereidingen hiervoor worden zorgvuldig uitgevoerd en incasso's van bijdragen en declaraties worden naar tevredenheid uitgevoerd.
11 November 2021
Dirk
Katwijk
Niks te klagen
Als een VvE beheerder goed zijn werk doet, merk je niet dat ze er zijn en verlenen ze perfecte service wanneer nodig. Dat is dan ook hoe ik VT2000 zou omschrijven. Ik ben super blij met onze beheerder de heer van der Ploeg en het team.
10 November 2021
Daan
Haarlem
Sinds driekwart jaar hebben wij een zeer fijne beheerder. Naast de beheerder is ook het hele team van VT2000 erg fijn in de samenwerking. Er zijn altijd wel dingen, maar die worden snel opgepakt. Zeker aan te raden!
10 November 2021
Alex
Lor
Prettige beheerder om mee te werken
Bij iedere firma worden natuurlijk wel eens foutjes gemaakt, maar de zéér slechte beoordelingen die ik hier en daar lees komen voor mij niet geloofwaardig over.
Onze VvE zit al sinds sinds de oprichting bij VT2000 en wij hebben over het algemeens alleen maar positieve ervaringen. Problemen worden snel opgepakt, grote projecten goed begeleid en de communicatie met onze contactpersoon verloopt zeer prettig. Wij zijn erg tevreden met deze beheerder.
5 November 2021
Yvonne
Alphen aan den Rijn
Goede ervaringen
In de hele slechte reviews herkennen wij ons niet. Wij zijn sinds 2007 al aangesloten bij VT2000. Wij vinden het een heel prettige samenwerking. Snelle service, snelle antwoorden, in een woord een goede en duidelijke ondersteuning. Het bestuur van V.v.E. De Admiraal te Alphen aan den Rijn heeft goede ervaringen met de contactpersoon.
4 November 2021
Lia
Alphen aan den Rijn
Tevreden over VT2000
Sinds 1 januari 2021 is VT2000 de beheerder van ons appartementencomplex. Onze eerste VvE-vergadering is prima voorbereid en prima verlopen. Zaken blijven nooit lang liggen en worden snel opgepakt.
2 November 2021
Henk
Enkhuizen
Voor ons betekend vt 2000 zeer veel
Wij worden altijd prettig te woord gestaan wanneer we telefonisch contact zoeken en als we een melding hebben over een storing dan wordt er direct actie ondernomen om het zo snel mogelijk op te lossen ik kan alleen maar zeggen alle lof voor VT 2000
1 November 2021
Leen
Sint Annaland
Vriendelijke medewerkers
Het contact met VT2000 tevreden ervaren. Goede terugkoppeling en snel met het oppakken van vraagstukken.
27 October 2021
27 October 2021
René
Enkhuizen
Accuraat en professioneel handelen
Bij problemen wordt er door VT 2000 snel en goed gehandeld.
Ze staan altijd voor je klaar. Eigenaren worden bij calamiteiten voorzien van de juiste informatie.
Vragen worden goed beantwoord.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam, dus als eindconclusie alles bij elkaar prima bestuurders.
26 October 2021
J.W. Roeleveld/A. Kortekaas
's-Gravenhage
Al 5 jaar een tevreden relatie met VT2000
In 2016 zijn wij met onze VvE in zee gegaan met VT2000 en vanaf het eerste moment worden de zaken deskundig in samenwerking met het bestuur van de VvE aangepakt.
De communicatie verloopt uitstekend en de contacten met het beheerteam en onze accountmanager Maurice Schomaker zijn uiterst plezierig en professioneel.
Ook over de financiële verwerking in de administratie en verslaglegging daarvan zijn wij content.
Wij hopen nog jaren op deze wijze met VT2000 door te gaan.
Kortom een VvE beheerorganisatie om aan te bevelen.
25 October 2021
Aad
Rotterdam
Snel en deskundig werk
Na een grote lekkage was mijn woning een ravage. Half in shock de beheerder gebeld die direct actie heeft ondernomen. Verschillende monteurs zijn aangestuurd om zowel de lekkage te verhelpen als alle schade zorgvuldig te herstellen. Communicatie verliep zowel van de monteurs en VT2000 medewerkers zeer goed.
24 October 2021
Marjolein
Delft
Prima bedrijf om mee in zee te gaan.
Sinds twee jaar is onze vereniging aangesloten bij VT2000.
Zij behartigen onze belangen tot volle tevredenheid. Onze account manager is een zeer aardig persoon die ons goed helpt op allerlei vlakken. Wij hebben het met hem getroffen.
19 October 2021
L.H.M. Heuvel
Mijdrecht
Al 8 jaar tevreden klant
In 2013 zijn wij als VvE overgestapt naar vt2000. Ons vorige beheerder had de zaken niet goed in orde. Het was een puinhoop. Gelukkig werd dit direct recht getrokken. Vergaderingen zijn nu goed voorbereidt waardoor besluiten direct genomen kunnen worden. We werken nu met een vaste ploeg van onderhoudsbedrijven die ons complex goed kennen en hierdoor sneller en goedkoper onderhoudt uitvoeren. En de financiën worden overzichtelijk opgemaakt en kunnen online ingezien worden.
11 October 2021
1 October 2021
Priscilla
wateringen
Nieuwe intercom installatie
De camera's en intercom zijn vervangen bij onze VvE. We zijn zeer tevreden met de jongens die het geplaatst hebben maar ook met de services van de beheerder bij het kiezen van de juiste partij.
20 September 2021
J.V.Paassen
Utrecht
VT2000 kan je niet omheen voor goede begeleiding van V.v.E.
In samenwerking met VT2000 komen wij tot goede besluitvorming.
We hopen nog lang van hun diensten gebruik te kunnen maken.
10 September 2021
hans v.d.Klugt
's-Gravenhage
Zeker tevreden
Onderhoud is netjes volgens meerjarenplan uitgevoerd. Communicatie was goed en duidelijk. De vloeren zien er weer strak uit. Perfect!
2 September 2021
M. El Moussaoui
Den Haag
Zeer ervaren en deskundige beheerder
Twee jaar geleden zijn wij klant geworden van VT2000. Hiervoor werd het beheer gedaan door de woningbouw die een groot deel van de woningen in onze flat in handen heeft. Jarenlang speelde er veel technische mankementen die niet opgelost werden. In overleg met onze beheerder is besloten om het hele pand bouwkundig na te kijken. Nu twee jaar later is bijna al het achterstallige onderhoud uitgevoerd en zijn de hardnekkige lekkages opgelost. We wonen nu met veel meer woongenot mede dankzij VT2000.
1 September 2021
Roel