Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle reacties en een vriendelijke benadering. Duidelijke communicatie en een gebruiksvriendelijk digitaal portaal worden vaak genoemd als sterke punten. Er zijn zorgen geuit over wisselende accountmanagers en onduidelijke kosten, wat de algehele ervaring beïnvloedt. De feedback biedt een realistisch beeld van de servicekwaliteit en verbeterpunten.
Wij werken al jarenlang prettig samen met onze VvE beheerder. Vragen worden snel en adequaat afgehandeld. Het team is altijd erg betrokken, een fijne partner om mee samen te werken.
30 April 2026
Dikkens
Amsterdam
Erg ontevreden, communicatie is slecht en VT 2000 probeert extra geld van bewoners af te troggelen door extra geld te rekenen voor een intercom die volgens de splitsing akte gewoon kosteloos voor de bewoner hoort te zijn.
28 January 2026
Leo
Rijnsburg
Mijn ervaring met VT2000 is wisselend. Redelijke bereikbaarheid en vriendelijk. Maar kennis van wet- en regelgeving is matig . Taak van VT2000 is besturen van VvE’s met nadruk te wijzen op de verplichtingen die de wet aan die besturen stelt zodat vergaderingen rechtsgeldig zijn. Dat gebeurd onvoldoende en medewerkers volgen ter zake geen uniforme lijn
14 November 2025
Wim
Rijswijk
Goede en duidelijke communicatie, met een overzichtelijk digitaal portaal. Het is fijn dat ze proactief met ons mee denken.
21 October 2025
Vreken
Amsterdam
Heel snel en netjes geholpen. Ze luisteren naar mijn wensen en ik voel me gehoord.
3 October 2025
Patricia
Hoofddorp
Zeer slechte ervaring met VT2000. In 7 jaar tijd 6 accountmanagers versleten, verborgen kosten, fouten in de administratie en contracten, en onprofessioneel gedrag (zoals vragen om positieve -reviews te schrijven). Verwarmingskosten werden fout berekend, en wij moesten hun fout zelf betalen. Ook werden er plots extra administratiekosten in rekening gebracht zonder uitleg. Druk op technische commissie Tijdens een alv werd een eigenaar (TC lid) belet zijn mening te uiten. Als die toch doorging zou de accountmanager haar laptop sluiten de vergadering verlaten. In juni 2025 kregen de eigenaren een brief waarin werd gevraagd om het aftreden van technische commissie en het bestuur, zodat VT2000 die taken kon overnemen. Een poging tot machtsovername, volledig ongepast. Conclusie: VT2000 is wat mij betreft een onprofessioneel en onbetrouwbaar beheerkantoor.. ik raad dit bedrijf ten zeerste af
21 July 2025
Simon
Den Haag
Er wordt goed gereageerd op opmerkingen en reparatie verzoeken. Er wordt meegedacht over mogelijke oplossingen en opdrachten en offertes worden redelijk snel behandeld.
21 November 2023
Ton
Den Haag
Ik ben diep teleurgesteld in de wijze waarop het beheer van ons appartementencomplex wordt uitgevoerd. Ondanks herhaalde verzoeken om assistentie en duidelijkheid, blijft gepaste hulp uit. Wat me nog meer stoort, is de willekeurige wijze waarop regels worden toegepast. De beheerders lijken regels naar eigen inzicht te interpreteren en toe te passen, zonder rekening te houden met vastgestelde richtlijnen of de belangen van de bewoners. Dit gebrek aan transparantie en consistentie heeft geleid tot een vertrouwensbreuk tussen de bewoners en het beheer. Wat verder opvalt is het gebrek aan communicatie. Vragen blijven onbeantwoord en informatie over belangrijke beslissingen wordt niet of nauwelijks gedeeld. Dit gebrek aan openheid maakt het moeilijk om te begrijpen waarom bepaalde besluiten worden genomen. Ik had gehoopt op een professionele en eerlijke behandeling vanuit het beheer, maar de realiteit is anders. Deze ervaring heeft mijn kijk op het beheer negatief beïnvloed en ik maak me ernstige zorgen over de toekomstige leefbaarheid en het welzijn binnen ons complex.
17 November 2023
Olav
Utrecht
We hebben als bestuur goede ervaringen. Ze ontzorgen ons echt en bezorgen ons geen extra werk. We hebben een vaste contactpersoon en dat is fijn. Bewoners krijgen bericht van wat er met hun melding gedaan wordt, de telefoon wordt overdag altijd opgenomen of men wordt snel teruggebeld. Bij spoed buiten kantooruren wordt er ook adequaat gereageerd. VT2000 kenmerkt zich door degelijk werk, goed bereikbaar, deskundig en vriendelijk personeel.
10 November 2023
M. van Holst
Delft
Een betrouwbare partner op het gebied van VvE Beheer. De lijntjes zijn kort en het contact bijzonder prettig! Ik zou VT2000 zeker aanraden op het gebied van vastgoedbeheer.
15 August 2023
Jeroen
Aalsmeer
Sinds wij zijn aangesloten vij VT2000 reizen de kosten de pan uit. Ik betaal bijna het dubbele nu vergeleken met 2 jaar geleden toen we nog een eigen vve hadden van bewoners.
18 June 2023
E
Leiden
Ten opzichte van ons vorige appartement (waar we zekere niet ontevreden waren over de beheerder) merken we nu toch (sinds ruim 2 jaar) hoe het anders en beter kan. De site is voor een ieder heel toegankelijk en duidelijk en de begeleiding is zeer plezierig en strak zoals het hoort!!
14 April 2023
Hans
's-Gravenhage
Graag willen wij (het bestuur van Eucheriushof te Enkhuizen) Nick van der Ploeg ontzettend bedanken voor zijn inzet en begeleiding van onze VvE. Dankzij Nick hebben wij vele problemen met onze VvE kunnen oplossen. Vooral als beginnende bestuur was hij onze steun en toeverlaat.
22 March 2023
marja alma jansen
enkhuizen
Slechte communicatie wat betreft eindafrekeningen. Bij verhuizing wordt er zonder communicatie aan de notaris doorgegeven dat er borg (elektra en stookkosten) ingehouden wordt. Telefonisch wordt dan gecommuniceerd dat deze afrekening pas van af januari gemaakt wordt. Terwijl deze berekening elke maand gemaakt KAN worden. Per mail worden er andere periode afgesproken zoals 'medio' en wordt zeer on-klantvriendelijk gereageerd. Dat terwijl wij ((ex-)bewoners hun salaris betalen. In deze zware financiële tijden verwacht je van een organisatie dat zij tijdig communiceren over een borg wat ingehouden wordt en dat zij jouw betaalde borg tijdig afwikkelen en terugbetalen. Ze houden totaal geen rekening met hun klanten. Ik zou dit bedrijf zeker niet aanbevelen. prijs/kwaliteit verhouding is dermate slecht.
8 March 2023
Daphne
Rijswijk
Geen reactie of reactie dat ze het oppakken met het bestuur. Voorlopig zitten we al 6 maanden op een toegangstag te wachten voor de parkeer garage. Wel betaald, minimaal 8 keer gebeld en 10 mails verzonden. Drama dit.
23 January 2023
Jean-Paul van rijn Rijn
Den Haag
Ik ben zeer tevreden over VT2000. Op alle vragen krijg binnen 1 werkdag een reactie en relevante stukken toegestuurd.
16 May 2022
Theo
Delft
Afgelopen 4 jaar in Bestuur en TC van middelgrote VVE Buitenplein Amstelveen (70 woningen gelieerd aan Stadshart Amstelveen inclusief alle winkels) heel prettig samengewerkt met VT2000. Ze kwamen uit beauty contest als beste, hebben dat volledig waargemaakt, betrouwbaarheid in service en contact. Heel fijn relatiemanagement (Nick). 100% aanbevolen, 5 sterren!
11 May 2022
J.P.J. de Valk
Castricum
Zowel als bestuurder van de VvE en als eigenaar is mijn ervaring dat de adviezen van VT2000 conform de akten, reglementen en de wet zijn. Ook wordt er snel gereageerd op een verzoek.
5 May 2022
Thea
Delft
Gedegen expertise en kennis van zaken , kritisch en meedenkend
3 May 2022
Ferdi
Den Haag
VT2000 was eerst alleen beheer van onze VvE, en vormde later - inmiddels sinds drie jaar - ook het bestuur, bij gebrek aan vrijwilligers onder de bewoners. De lijnen met ons (= technische commissie) zijn lekker kort; als je wat mailt heb je vrijwel altijd snel een reactie en er wordt actief meegedacht. Wij als tc gaan soms op verzoek van VT even ergens kijken. Of we melden zelf richting VT bepaalde waarnemingen, waar zij dan waar nodig actie op ondernemen. Ook de aanpak van de recente ledenvergadering vonden we weer een opsteker voor VT. Al met al zijn we (als technische commissie) erg tevreden.
27 April 2022
Gert Lemkes
Gouda
Uitstekende service
20 April 2022
Vanes
Maarssen
17 jaar geleden heeft VT2000 ons vve opgericht. Door de jaren heen hebben wij een goede band opgebouwd met de beheerders. We zijn nog steeds zeer te spreken over de kennis en kunde. Ondanks dat het bedrijf de afgelopen jaren erg gegroeid is voelen we nog steeds de betrokkenheid en het persoonlijke contact. We raden vt2000 zeker aan .
29 March 2022
Joke Veldhuizen
Den Haag
Wij zijn als bestuur VvE tevreden met de werkzaamheden, die VT2000 voor ons verricht. - De financiële verslaglegging is duidelijk - Toegang van de portal is makkelijk en ook de informatie die verstrekt wordt op de portal is goed te begrijpen. - Het beheerteam2 is erg vriendelijk en de beheerder (Maurice) is altijd bereid om in het geval van problemen een oplossing te zoeken. - snelheid van het doorzetten van reparaties etc. naar bedrijven is over het algemeen goed. - De interne communicatie binnen het beheerteam is soms voor verbetering vatbaar. Bestuur VvE van Mooklaan/Rijswijk
22 February 2022
Bert Bosman
RIJSWIJK ZH
Na een periode van een wat moeizame serviceverlening hebben wij nu Mw. R. Mekking als beheerder namens VT2000. Een verademing zoals de communicatie en serviceverlening nu verloopt. Onlangs heeft mw. Mekking een voor ons eerste digitale ALV georganiseerd die zij zeer professioneel heeft (be-)geleid. E.e.a. geeft vertrouwen in een prettige en slagvaardige samenwerking.
8 February 2022
Bart
s'-Gravenhage
Onze Vve “ Zilverreiger wordt sinds 2006 beheerd door Vt2000. Lange tijd was Maurice onze beheerder, waaraan wij als vve veel goede herinneren hebben op gebied van professionele ondersteuning, kennis en en begeleiding. Sinds korte tijd is Nick nu onze beheerder. Ook nu zijn de lijnen kort en is de samenwerking positief. De kennis over ons pand is goed te noemen. Het werken met beheerteams is nog wel een punt van aandacht. Maar iedereen is vriendelijk en welwillend !
27 January 2022
Vve Zilverreiger