Wij zijn als studenten die een reis door Amerika willen maken uitgekomen bij Travel Service Best. Het reizen als student heeft vele haken en ogen, zoals budget en regelgevingen over autohuur. Bij deze problemen zijn wij super ondersteund door Monique Wijn die onze budget wensen goed begreep en ons verschillende mogelijkheden heeft geboden die we anders nooit hadden gevonden. Monique bedankt!
Zoals altijd weer superfijn geholpen. Wij kwamen zonder afspraak informeren en er werd direct tijd vrij gemaakt. We zijn met veel enthousiasme geholpen door Monique en hebben direct onze reis geboekt.
Ik had gevraagd voor een vakantie in Turkije voor mij zoon en gezin en voor mezelf . Ik heb een mooie snelle reactie gekregen. Ze hebben daarna nog een reis gevonden die nog wat voordeliger was. Ik was zeker tevreden
een hele fijne sfeer en goede medewekers die alles zullen doen om een superfijne vacantie te regelen
Ik heb een hele fijne ervaring met VX Best. Anneke heeft onze reis naar Thailand gepland, dit was super fijn. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en alles gedaan om onze droomreis te maken. Het was ook fijn dat zij veel ervaring met Thailand had, zodat zij haar ervaringen met ons kon delen.
Ik had geen afspraak kunnen maken op zaterdagomdat alle dames al bezet waren op de dag. Mocht binnenkomen in de loop van de dag. Ze zouden dan wel even kijken of ik ergens tussendoor kon worden geholpen. Half uurtje gewacht en ga zonder afspraak met een complete vakantie de deur uit. Top gedaan, Sonia.
Mayke luistert goed de wensen en gaat gelijk op zoek. Ze neemt alle tijd voor ons en heeft zelf ook veel bestemmingen in haar hoofd die ze aan kan raden. Sinds we met een kindje op vakantie gaan boeken we via Mayke en wij zijn daar super tevreden over.
We zijn heel goed geholpen. Onze vragen konden allemaal beantwoord worden. De reis is volgens onze voorkeuren geboekt.
Altijd het beste met je voor, druk is toch even te woord staan en evt per mail geïnformeerd worden. Aljaren klant en hoop er nog lang te komen
Het was prettig dat we na sluitingstijd op ons gemak alles konden bespreken
Wij kwamen voor een vakantieadvies voor onze zomervakantie. We werden zeer hartelijk ontvangen en konden goed onze wensen kwijt. Hierop werd zeer open en deskundig op ingespeeld. Er is een mooi en gericht voorstel gedaan voor een vakantie in Griekenland die past bij onze wensen. Dank je wel Kitty dat je ons zo fijn geholpen hebt.
Ga voor informatie en krijg een duidelijke uitleg van wat de mogelijkheden zijn. Wordt zelfs een reis in optie gezet ook al weten we het nog niet zeker. Twee dagen later kom ik met een ander idee en het wordt meteen nagekeken en krijg toch een andere optie omdat die accommodatie beter is als wat we zelf hadden uitgezocht. Alles wordt geregeld en onze vakantie ligt vast. Toppie.
Ik kon met vragen na een online boeking dezelfde dag nog terecht. Super klant vriendelijk geholpen.
Al jaren vaste klant super personeel
Fijne mensen die ons hielpen; kennis van zaken; goede service
Ik ben zeer goed behandeld; Erg kundig, vriendelijk personeel. Veel informatie en tips uit eigen ervaring; dat maakt het ook zo prettig om hier een reis te boeken. Er wordt echt de tijd voor je genomen en alles wordt zeer goed uitgezocht en begeleid. De reis wordt volledig aan jouw wensen uitgezocht en geboekt.
Evi is nog een onervaren reisadviseuse. Zij heeft samen met haar meer ervarwn collega's samen een mooie reis voor ons geboekt. Fijn dat ze onderling zo goed elkasr weten aan te vullen.
Eenvoudig een afspraak te maken. Zeer goed naar de wensen van de klant geluisterd en middels ontstane shortlist met criteria onvermoeibaar doch in no time de juiste bestemming (in bepaalde weken), vervoersmogelijkheden en ook betaalbaar pakket geïdentificeerd en dus ook direct geboekt.
ddor aandachtig naar onze wensen te luisteren kunnen ze uit eigen ervaringen aanbevelingen en kennis gebruiken bij het uitstippelen van je reis en nemen de tijd om je te informeren over de opties.
Een afspraak gemaakt , en de keuze voor bestemming had ik al gemaakt. Alleen verblijf van hotel of appartement nog moeten kiezen , en dat is goed gegaan . Nu ff wachten tot het vertrek 😊😊😊
Opnieuw wisten de meiden (deze keer Linda en Monique) ons deskundig en adequaat te helpen, top! Door hun hulp kregen we nóg meer zijn in onze reis. Iedere keer weten ze ons te verbazen door met voorstellen te komen die perfect aansluiten bij onze wensen, klasse hoor!!!
Wij worden elke keer hartstikke fijn geholpen bij travel service best! Snappen precies wat wij zoeken, hele goede service!
vriendelijk deskundig er worden alternatieven uitgezocht nemen de tijd
Blind vertrouwen in de geweldige adviezen
De reisadviseur Sonja heeft erg goed geluisterd naar onze wensen en kwam met een passend voorstel. Bij dit reisbureau luisteren ze, nemen ze de tijd en hebben ze alles voor je over.
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!