Na twee keer de vakantie moeten afzeggen ivm Corona nu echt toch weer een vakantie geboekt voor volgend jaar! De zorgen worden uit handen genomen en er wordt meegedacht!
zie bovenstaande
Altijd vriendelijk en goed advies op maat.
Een super ervaring was het om te komen tot een boeking. Ik was in het begin nog niet zeker wat ik eigenlijk allemaal wilde voor de vakantie met onze kinderen, hun partners en onze kleinkinderen omdat we dit jaar 50 jaar zijn getrouwd, maar Sonja heeft me heel goed geholpen.
Echt een geweldig bedrijf
Ondanks de onzekere tijden, in goed overleg met Judith, toch alvast onze volgende reis geboekt. Duidelijk geïnformeerd over de (annulerings)voorwaarden, naast het goede advies voor het hotel van onze gekozen bestemming. Ondanks de beperkingen van het niet kunnen bezoeken van Travel Service, toch eenvoudig en snel de reis kunnen boeken. Dus ook in coronatijd, blijft Travel Service "ons" reisbureau!
Door de corona is onze cruise al 2x gecanceld, nu maar weer voor 2022 vastgelegd. Ook voor de 3e keer een heel fijn gevoel bij de hulp van Travel Sevice Best ervaren, door onze reisadviseuse Mayke van Lierop. Waar ze voor staan klopt helemaal, persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs.
naar eigen opgegeven wensen hebben ze een mooie reis samengesteld en hebben ook daarna onze wensen nog kunnen aanpassen zonder problemen.netjes en deskundig geholpen met prettige communicatie.
Het zijn allemaal toppers! Ik hoef maar te mailen of te bellen en het word naar mijn wensen geregeld! En als ik nog vragen heb word het meteen voor me uitgezocht! We hopen dat we weer snel ‘live’ langs mogen komen!
Na telefonisch contact al heel vlug reactie gehad via de mail. We hebben zelfs de volgende dag al kunnen boeken.
Als je bij het reisbureau binnen komt is er altijd een goede sfeer. Als je even moet wachten krijg je altijd een bakje koffie of thee.. Als je reis gaat boeken nemen ze altijd tijd ervoor om je reis te laten slagen. Ik krijg altijd een goede service van alle personeel die daar werken.. .
Begin december een reis naar Curaçao geboekt. Noodzakelijk en dus geen pret vakantie reis! Na de omschakeling van code geel naar oranje door de Nederlandse regering kwam alles op losse schroeven te staan. Dank zij de voortreffelijke inzet en het meedenken van het team van Travel Service Best is het alsnog gelukt om alles om te boeken zodat we kunnen gaan.
Ze denken heel goed met je mee!
Het boeken van een reis in deze moeilijke corona gerelateerde periode is sowieso al niet zo eenvoudig. Travel Service Best helpt je door de wirwar van regeltjes heen, waar je aan moet denken, zowel vooraf als tijdens de reis. Goede adviezen hoe te handelen. Alles goed georganiseerd.
perfecte service, meedenken, keuzevrijheid
Al jaren zijn we klant bij TSB omdat we op een klantvriendelijke en deskundige wijze geadviseerd worden en ,indien nodig, ook begeleid in de nodige administratieve handelingen.
Tijdens deze rare periode met Corona toch op reis willen vraagt wat meer voorbereiding. Daarom toch maar even bij Travel Service Best binnen gelopen. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord en de aanvraag voor de coronatest wordt door hun geregeld. Ze weten van de hoed en de rand terwijl het voor mij nieuw is. Ik ben blij dat ik ben binnengestapt en hoop dat we 14 november een leuke week gaan beleven.
Door corona 2 keer moeten veranderen van reis en door de dames goed geholpen
Altijd voor ons in de weer!!
zie boven
Je voelt je altijd welkom hier. Daarnaast zijn ze erg goed in afstemmen op onze wensen. We hebben al meerdere vakantie hier geregeld en altijd uitgekomen bij een reis passend bij ons. Er wordt goed naar ons geluisterd en samen komen we er altijd uit.
Je wordt fantastisch geholpen. Er wordt veel aandacht gegeven aan de klant om te zorgen dat ze een mooie vakantie krijgen.
Last minute op zoek gegaan met Judith naar een vakantiebestemming en uitgekomen op het (op het oog) mooie Parga in Griekenland. Een paar dagen voor vertrek werd echter de reis geannuleerd door TUI waardoor we op heel korte termijn op zoek moesten naar een alternatief. Doordat Judith al vele jaren onze reizen boekt, kon ze ons uitstekend adviseren. Hierdoor hebben wij toch een beetje onverwacht heerlijk genoten van een duikvakantie op Bonaire. Prima hotel (Delphins Beach Resort) met uitstekende restaurants (Brass Boer en Club Tropicana, beide van Jonnie & Terese Boer van de Librije) en super leuk personeel. Kortom ook in Corona tijd is Vakantiexperts Travel Service Best “ons” reisbureau!
wederom fantastisch geholpen door Linda en de rest van het travel service best super team, ga zo door jullie doen het geweldig!!! ook in deze voor jullie onzekere en zware coronatijden wordt alles uitgezocht altijd met een vriendelijke lach en veel enthousiasme nogmaals dank!
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!