Uitstekend advies gegeven, tevens gebaseerd op ontvangen reviews. Gemaakte afspraken allemaal nagekomen. Geen moment wordt het gevoel gegeven dat de tijd begint te dringen, je krijgt de volle 100% aandacht. Tevens wordt je voor vertrek ook nog op de hoogte gehouden van nog te ondernemen stappen. Kortom, een onbezorgde vakantie ligt in het verschiet.
Snel vakkundig, en vriendelijk geholpen zowel met uitzoeken van n zonvakantie in Europa als n lange vliegreis aan de anderekant van de Wereld
We zijn heel goed geholpen , alle tijd , zoeken naar alternatieven , veel praktische informatie , en het was ook in een gezellige sfeer .
Super service. Vriendelijke dames die veel ervaring hebben. Al meerdere reizen geboekt en altijd goed advies. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je om samen een mooie reis te plannen.
Geweldige uitleg ondersteund met foto's over de diverse faciliteiten. Monique Wijn voelde precies aan wat onze wensen waren en en vertaalde die naar prachtige bestemmingen. Uiteindelijk na een geanimeerd en ongedwongen gesprek een goed besluit genomen. Goed gevoel bij
Mayke heeft naar aanleiding van onze wensen gezocht naar een reis die bij onze wensen aansluit. Ze bood diverse opties aan waarbij we zelf de keuze konden maken en wisten wat elke keuze voor de prijs zou betekenen. Mayke is een erg attente medewerker die goed meedenkt en erg vriendelijk is. Ze is duidelijk in haar informatieverstrekking en geeft goede tips over wat er geregeld is. Ondanks dat wij de reis- en annuleringsverzekering niet via haar afgesloten hebben omdat we een doorlopende reisverzekering hebben gaf ze tips waar we op moeten letten.
Opnieuw geboekt bij Travel Service Best. En wederom is alles klantvriendelijke en snel geregeld.
Ook dit keer hebben de dames Anneke en Lisa gezocht naar de juiste prijs voor onze vakantie. Na Corona konden we eindelijk weer reis boeken bij ze. Toppers zijn het. Ook duidelijke communicatie na het mail contact nog even bellen over de prijs dat de prijs 16€ meer was. Dat vind ik top niet mailen maar bellen.
Elke vakantie die we via Travel Service Best hebben geboekt was perfect geregeld. Niks is teveel. Zeker deze keer, toen we uiteindelijk de geboekte reis wilde uitbreiden met aantal personen. Alles was binnen een middag geregeld. Echt Top. Extra compliment voor Lisa en haar snelle meedenken!
Is niet te beroerd om alles tot in de puntjes uit te zoeken. Voor onze vakantie in het najaar koen we zeker terug.
Netjes geholpen en prima naar onze wensen geluisterd. Na 2 jaar kunnen we deze reis waarschijnlijk uiteindelijk gaan maken. Medewerker is bijna net zo blij voor ons als wij zelf ook zijn. Luistert goed naar de wensen en handelt daar ook na, ook met alle onzekerheid die er zijn. Echt blij met jullie :-)
Sonja heeft alles op alles gezet om onze vakantie voor 2 personen uit te zoeken zoals wij dit het liefste wilden. En geloof me - onze wensenlijst was niet alledaags. Het leek er erop dat we andere keuzes moesten maken maar door het creatieve brein van Sonja is het precies naar onze wens gelukt. Fantastisch!
Wij zijn heel goed geholpen door Karin bij het uitzoeken en regelen van onze reis. Alle vragen die we hadden zijn keurig uitgezocht en beantwoord en er is met ons meegedacht over de mogelijkheden. Dat was zeker van belang aangezien er een oudere, minder mobiele persoon met ons meegaat. Heel fijn!
Enorm meedenken over de reis ,prijs en geschikte accommodatie !
We vinden het soms lastig om een passende reis uit te kiezen. Mayke gaat er samen met ons geduldig voor zitten.
Ondanks dat de reisorganisatie en lokale parken wat traag waren, bleef Karin optimistisch en vasthoudend. En toen bleek dat t niet kon, samen gezocht naar alternatieven, zelfs als dit niet via het reisbureau geboekt kan worden. Fijne samenwerking.
Al vele jaren boeken wij onze vakanties bij TSB vanwege de goede service.en behulpzaamheid. Ze staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Ook onderweg zijn we al eens goed geholpen toen we vanwege een orkaan in Florida onze reis moesten aanpassen.
Het is heel prettig om een reis met Monique en haar collega’s te boeken Ze nemen de tijd voor je en weten waar ze over praten. Ik beveel iedereen Travel Service Best van harte aan Gejan Starink
Geweldig reisbureau!! Zeer Klantvriendelijk, nemen de tijd om je te adviseren. Komen hier al Jaren!!
Kom hier al jaren en elke vakantie is weer perfect geregeld
Wij zijn heel prettig geholpen. Al 2 maal een reis geboekt bij Monique. De tweede keer speciaal naar haar gevraagd. Ze deed echt alle moeite om iets te zoeken wat wij wilden. Monique een 10 met een pluim. Groetjes fam. Kivits uit Veldhoven.
Vriendelijk personeel, reageren snel, goede service, geven antwoord op al je vragen, geven extra tips en uitleg, doen net dat beetje extra, top-bedrijf!
Over het verloop van een reis wordt meegedacht alternatieven aangedragen en aktie ondernomen. Kontakt is perfect en regelmatig terugkoppeling over de stand van zaken.
Heel fijn en snel geholpen. Met als gevolg ook daadwerkelijk een vakantie geboekt, super!
Een zeer goede uitleg en denken mee naar eventuele andere bestemmingen.
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!