Kwaliteit service

Een zeer vriendelijk welkom. Lisa was deskundig, luisterde naar wat onze wensen waren en vond precies wat we zochten.

• Persoonlijke aandacht
  • In hoeverre is het aannemelijk dat u ons zou aanbevelen bij vrienden, familie en collega's
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Een persoon die apart is gezet om telefoontjes te beantwoorden, zodat afspraken van cliënten niet worden onderbroken. Of snel een afspraak te maken met de persoon die belt om op een bepaald tijdstip terug te bellen.

Heel enthousiast

Heel positief!!!

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Je word er altijd goed snel en vakkundig geholpen en dat al meer dan 20 jaar met elke keer een lach.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Judith de Baar
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Alles bespreekbaar en betrokkenheid!

Met een paar hints naar de juiste reis en plaats gemanuvreerd. Steeds weer met positieven ideetjes en mogelijkheden Inleven met korte lijnen naar de wensen van de klant, top.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Judith de Baar
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Continueren

Binnen 1 uur alles geregeld, top service.

All inclusive service

Ontzettend fijn van begin tot eind geholpen, denken mee en komen zelf met fijne opties om de vakantie zo onvergetelijk mogelijk te maken! Zorgen er voor dat je ontspannen op vakantie gaat

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Persoonlijke aandacht en perfect advies

De door ons aangevraagde reis werd op een perfecte en vriendelijke wijze samengesteld, rekening houdend met onze persoonlijke wensen. Alle aspecten, waarmee rekening gehouden moest worden, zijn keurig meegenomen in de uiteindelijke reservering.

Super service

Een heel fijn reisbureau, waar je netjes geholpen word en waar ze de tijd voor je nemen Ook krijg je veel nuttige tips voor op je vakantieadres en waar je op moet letten Zeer zeker een aanrader !!

• Verbeterpunten, suggesties of tips Geen verbeterpunten eigenlijk

Word altijd goed geholpen

Luisteren naar je wensen en zoeken indien nodig een alternatief. Altijd geweldige vakanties gehad.

• Verbeterpunten, suggesties of tips Geen enkele

Ze nemen alle tijd voor je

Ze nemen als tijd voor je. Zeer goede service. Echt top.

• Verbeterpunten, suggesties of tips Kan niks bedenken

Een geweldig Reisburo met enorm goede medewerkers

Uitermate positief !

• Persoonlijke aandacht
  • Verbeterpunten, suggesties of tips geen

Fantastisch reisbureau

Heel fijn reisbureau, Er word goed geluisterd naar de wensen van de klant, en dus ook de juiste vakantie bij gezocht, top!

Super goed geholpen

Vooral in de Corona tijd,alles voor ons gedaan, Dank je wel Mayke

Klantgericht en deskundig

Recent wederom een reis geboekt mbv Travel Service Best. Advies en verdere begeleiding hebben wij onveranderd als zéér prettig, professioneel en inhoudelijk sterk mogen beoordelen. Wanneer je overweegt een vakantie te boeken en verzekert wil zijn van het juiste advies en goede inhoudelijke kennis mbt zéér veel reisbestemmingen, dan ben je bij Travel Service Best op het juiste adres.

Geweldig geholpen

We hebben op dinsdag een afspraak gemaakt voor woensdagmiddag. We zijn op een prettige en geweldige manier geholpen. We wisten waar we naar toe wilden maar toch op een ander hotel terechtgekomen door aanbeveling van Lisa van Mil. Ze heeft alles netjes met ons uitgezocht wat we allemaal wilde en op een leuke manier geholpen, Hartelijk dank daarvoor, Groetjes Bar en Jacquelina van den Bosch

• Verbeterpunten, suggesties of tips Perfect zo

Gewoon top

Ik kwam onzeker binnen, de vragen die ik had, of het wel kon! De tijd die zij nam was heel fijn, heel Serieus binnen 1 dag alles voorelkaar Ik kijk nu uit naar mijn vakantie!

Top bedrijf

Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. En er wordt op de juiste wijze gehandeld.

Super goed geholpen

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Zonder zorgen op vakantie...

Dit is al de zoveelste keer dat ik bij TravelService Best kom om een: vakantie, stedenstrip, vrienden weekend etc... het is ALTIJD goed verzorgd, netjes geregeld en hier doen ze echt moeite en nemen ze de tijd om je te helpen, alle zorgen om op vakantie te gaan worden van je afgekomen, in 1 woord: ge-wel-dig! Niks is te veel moeite hier, al je vragen worden beantwoord en ze doen nog extra moeite om dingetjes uit te zoeken of over te nemen. Ik zal hier ook ALTIJD terug gaan om mijn vakanties en tripjes te boeken!

• Verbeterpunten, suggesties of tips Geen verbeterpunten

Super service

Super tevreden hoe onze wensen worden beantwoord. Geholpen door Mayke en goed meegedacht en moeite genomen met zoeken naar voordeligere reis dan de optie die we hadden genomen. Ook gewezen op de vluchttijden, zodat je aankomst al tijdig kan genieten en niet een verloren dag hebt. Geldt ook voor vertrektijd. Ik beveel zeker deze reisbureau aan.

• Verbeterpunten, suggesties of tips Geen opmerkingen

Zelfs in deze drukke tijd erg goed geholpen. Bedankt hiervoor.

Zeer kundig aardig lief

Het ging vrij vlot 1hr.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Erg prettig, informatief en gezellig.

Voor onze rondreis in Noorwegen ben ik zeer goed geholpen door Natasja. De voorpret begint al bij het reisbureau. Bedankt voor de goede service!

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

wederom hebben wij genoten van ons verblijf op Kreta!

Karin (en ook haar collega's) hebben ons, met alle reizen die wij ondernomen hebben, op deskundige en gezellige wijze geadviseerd in het vinden van voor ons geschikte bestemmingen! Ook tijdens de afgelopen jaren (corona-ellende) verzorgden zij alle papier-benodigdheden om onze vakantie reis te kunnen uitvoeren. hiervoor onze complimenten en dank! Met vertrouwen zien wij weer uit naar de volgende reis! Ed Flohil

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Karin van Grimbergen

gewoon zeer goed

zeer goed

• Persoonlijke aandacht
  • Verbeterpunten, suggesties of tips niet

Boterhoek 83

5683 AX Best

Over Travel Service Best

Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!