Is very good travel service and good people
Een enthousiaste medewerker heeft voor ons een reis gevonden die hoop ik precies aan onze wensen voldoet.
Prettig contact. Samen op zoek naar de juiste reis. Goed geholpen. Meedenkend.
Ik kwam wederom terug bij jullie voor een vakantie te boeken. Ik had weer dezelfde mevrouw al toen judith! Ze heeft goed met me meegekeken en alles nagevraagd bij de reisorganisatie. Leuk gesprek gehad en ook mijn optiw daarom bevestigd. Mijn vriendin heb ik ook over jullie verteld en heeft ook een prachtige villa geboekt bij jullie. Op aanraden van mij ;)
Ook bij de boeking van deze reis weer de professionaliteit en vriendelijke benadering van de medewerkers van TSB ervaren. TOP!
Nam ruimschoots de tijd voor ons,en alles goed uitgelegd.
Ontzorgen dat is wat het reisbureau doet, ze nemen de taken van je over zodat jij alvast met je hoofd in de wolken bent :) Ze zoeken en boeken en luisteren naar jouw wensen. Fijn geregeld!
Ik heb alleen maar goede ervaringen met Travel Service Best, fijne mensen om je vakantie aan toe te vertrouwen,
We hebben al geregeld een reis geboekt bij Travel Service Best. Nu waren we aan het kijken voor de wintersport. Had een afspraak gemaakt en zo 1,5 uur samen gekeken naar mogelijkheden. Daarna thuis verder aan de slag. Zo had ik reis gevonden en geboekt online en rechtstreeks via Tui. Wel met de mogelijkheid om nog binnen 6 dagen te annuleren. Uiteindelijk heeft Best deze reis voor ons willen boeken, maar dan was ik meer geld kwijt dan dat ik zelf had geboekt. Ze hebben heel netjes dezelfde prijs overgenomen. Zodat ik toch bij hun kon boeken. En dat voelt ook prettiger dan alleen maar online. Namens Sem en Sacha bedankt!
wij gewoon op een hele goede manier geholpen ze heeft alles goed besproken en duidelijk uitgelegt
Wij zijn geweldig geholpen door Anneke met het boeken van een mooie vakantie naar Turkije. Nogmaals dankjewel!!!
Nemen de tijd, luisteren naar de wens . Krijgen koffie Welkom ontvangen Fijn parkeren
Binnen een week een fantastische last minut geregeld voor 2 volwassenen en 2 jonge kids.
Super snel en goed geholpen
Zeer positief. Ontspannen Er wordt goed mee gedacht en gezocht . Gezellige sfeer. Alle tijd.
Meerdere reizen geboekt o.a. naar de Noordkaap, USA en Parijs en alle reizen waren goed verzorgd. Nu een vroeg boeking naar Lanzarote. Wij kijken er naar uit.
Ze staan altijd voor je klaar, aan de balie, telefoon of email. Service is van uitstekende kwaliteit. Ze zijn deskundig en vriendelijk. Ik boek er al mijn reisjes. Groeten Karin ps. bij persoonlijk reisadviseur wil ik eigenlijk alle medewerkers invullen omdat ze mij allemaal al een bij een reis geholpen hebben
Correcte adviezen, eerlijke prijs en snel geholpen. Erg fijn!
Waren de vakantiekriebels al begonnen bij het voorstellen van onze familiereis, bij het daadwerkelijk binnenlopen van het reisbreau werd het pas echt. 2 adviseurs (Mayke en Judith) die elkaar goed op de hoogte hielden. Zij lieten ons de beste keuze maken uit een aantal mogelijkheden. Zij hebben op een enthousiaste manier meegedacht en zo een mooie pakketreis samengesteld. Vragen werden met veel geduld tot 2x toe uitgelegd totdat ik het snapte. Nog iets meer dan 200 dagen tot de afvaart van de cruise....
Fijn dat er uitgebreid gezocht werd naar mijn wensen
Ik werd goed ontvangen op kantoor in Best. Natasja ging enthousiast een passende vakantie zoeken. Ze kwam haar afspraken allemaal na. Ik ben een helemaal tevreden klant
Wij kwamen binnen en gelijk kwam Anneke naar ons toe , en door haar vriendelijkheid was meteen het ijs gebroken !!!
Fijn toch dat je geholpen wordt door deskundige mensen die meedenken hoe je je reis het beste kunt plannen en daar zichzelf goed voor inzetten
Niet op aan te merken.
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!