Goed geholpen

Helpen je met het uit zoeken van vakantie van a tot en z

• Persoonlijke aandacht
  • In hoeverre is het aannemelijk dat u ons zou aanbevelen bij vrienden, familie en collega's
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Werken met experts maakt het leven zoveel makkelijker

Wat ik geweldig vind aan Travel Service Best is de geweldige service, het vriendelijke en behulpzame personeel en hun geduld met klanten zoals ik die een idee hebben maar niets concreets. Het vinden van de verschillende opties is zoveel beter als ze weten waar ze naar moeten zoeken!!! Dat is waarom ik terug blijf komen!! Simply The Best in Best... !!

• Verbeterpunten, suggesties of tips Nee

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Super fijn reisbureau uitstekende service. Al meer dan 25 jaar vaste klant.

• Verbeterpunten, suggesties of tips Geen

Heel goed en snel geholpen

We willen in januari met vakantie maar wisten pas laat, eind oktober, dat het ook echt ging lukken vanwege werk. Na 1 afspraak met Mayke was de reis naar Mexico al bijna helemaal gefikst. We wisten wat we wilden en eigenlijk alles is geregeld. De paar openstaande zaken waren de volgende dag geregeld. Super service dus! En het was fijn dat ze Mexico zelf ook kent.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Veel aandacht en tijd voor ons. Mayke denkt ook mee en geeft goede ideeën waar wij wat aan hebben

• Persoonlijke aandacht
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Tweede scherm beter afstellen om met meerdere personen mee te kunnen kijken

Fijne en goede samenwerking

Erg aardig en meedenkend met ons

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Gewoon perfect geholpen, het gaf ons een heel goed gevoel.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Fijn reisbureau kom hier al jaren alles wordt prima geregeld

• Persoonlijke aandacht
  • Verbeterpunten, suggesties of tips n.v.t.

Super geholpen

Heel fijn geholpen om een mooie reis uit te puzzelen naar Tenerife

Uitstekende service.

Mijn ervaring met TS gaat al van heel lang terug. Men luisterde goed en weet zich goed in te leven met wat we willen. De klant komt altijd op de eerste plaats. Werkelijk een top organisatie.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Weer super geadviseerd en geholpen voor onze rondreis Indonesië

Al meer dan 25 jaar vaste klant van Travel Service Best. Ook voor onze rondreis Indonesië in gesprek gegaan met Judith om onze wensen te bespreken welke eilanden we willen gaan bezoeken. Zoals we van Judith gewend zijn, hebben we weer goed advies en nuttige tips gekregen. We hebben dan ook wederom een "droomreis" geboekt die helemaal naar onze wensen is ingevuld.

goede service

wordt goed geholpen en zoeken alles voor je uit wat de mogelijkheden zijn. goede uitleg

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Monique Wijn

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Ze neemt de tijd en wist ons veel te vertellen over Bali. Haar enthousiastme maakt ons ook enthousiast. Waardoor de voorpret nog groter is.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Anneke Weijnen
  • Persoonlijke aandacht
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Niks, zo door blijven gaan.

Gewoon geweldig.denken goed mee met je wensen en regelen alles tot in de puntjes.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Monique Wijn
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Goed meedenken met de klant.

Goede tips voor verblijf ter plekke en goed meedenken met de klant.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Linda Jacobs

Prettig en duidelijk

Prettig, persoonlijk en duidelijke communicatie. We konden snel terecht om een afspraak te maken. We kregen ruim de tijd om onze wensen kenbaar te maken en te bespreken.

De vakantie wederom TOP geregeld

Alle medewerkers zijn bijzonder klantvriendelijk ingesteld, er wordt echt naar je vakantie wensen geluisterd. Wij komen hier nu al vele jaren om onze vakantie te boeken

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Anneke Weijnen
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Super leuke gezellige vrouw

Het was echt een gezellige boeking, goede uitleg gehad lekkere thee en koffie en binnen een halve dag ipv een halve week hadden we de optie omgezet in een boeking

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Denkt goed mee voor eventuele andere oplossingen

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Judith doet haar naam eer aan.

Judith heeft voor mij een op papier perfecte pakketreis samengesteld wat nog niet zo eenvoudig was. Zij doet haar naam eer aan! Karaktereigenschappen die bij de naam Judith horen zijn o.a. genialiteit, probleemoplosser, vriendelijk. Dit kan ik voor 100% onderschrijven. Mijn man en ik kijken uit naar onze op maat gemaakte vakantie.

• Verbeterpunten, suggesties of tips Geen enkele

Fijne samenwerking

Fijne samenwerking voor het boeken van onze vakantie. Ook de informatie die we krijgen na het boeken is prettig om onze reis voor te kunnen bereiden

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Linda Jacobs
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Een fantastische service en hulp bij het zoeken naar een fijne lokatie voor een week weg.

We werden fantastisch geholpen, door Sonja van het reisbureau, bij zoeken naar een geschikte lokatie voor week met onze kinderen en kleinkinderen, totaal 10 personen. Onze wens was Lanzarote waar wij samen meerdere vakanties hadden doorgebracht. Het werd gevonden bij Club Playa Blanca met een all inclusive arrengement. Bij Club Playa Blanca was een goede service waar ook een Nederlandse receptioniste, Nina, als stagiaire wrkzaam was. We hebben een fantastische week gehad waarin alle wensen werden vervuld.

Prima geholpen

Alles was goed

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Zeer klantvriendelijk, geen vraag is te lastig

Ze zijn erg behulpzaam, zoeken met je uit wat voor reis je ECHT wilt maken en laten je behoeften daarop aansluiten. Geen vraag is te veel.

• Persoonlijke aandacht
  • Verbeterpunten, suggesties of tips geen

Travel Service Best is TOP!

Alles via de mail geregeld. verder via de mail geregeld. Snelle en zeer vriendelijke service maar dat is al jaren zo! Dankjewel Lisa!

Boterhoek 83

5683 AX Best

Over Travel Service Best

Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!