altijd goede service!!

Wij zijn al klant vanaf het eerste uur,en nog nooit hebben ze ons teleurgesteld..

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Sonja Legius
  • Persoonlijke aandacht
  • In hoeverre is het aannemelijk dat u ons zou aanbevelen bij vrienden, familie en collega's
  • Verbeterpunten, suggesties of tips gewoon doorgaan!!

Super goed geholpen

We zijn zonder afspraak op een zaterdagmiddag binnengelopen en hadden het geluk meteen geholpen te kunnen worden. De reisadviseuse nam uitgebreid de tijd om onze wensen aan te horen om een goed voorstel te maken. Na een paar dagen het voorstel al binnen en een tweede afspraak gemaakt omdat we nog wat wilde wijzigen in het plan. Ondertussen had de adviseuse al wat veranderd in verband met tegenvallende reviews van een hotel. Reis is nu complet an naar onze wens geboekt. Zeer tevreden over hoe we geholpen zijn. Anneke, bedankt!

TOP!

Wij boeken hier al bijna 30 jaar onze vakantie

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Altijd eerlijk advies en goed bereikbaar.

Wij boeken met regelmaat via TSB een reis en in al die jaren zijn we altijd met eerlijk advies geholpen. Alle vragen die je hebt nemen ze serieus en beantwoorden ze altijd netjes. Wat voor reis je ook boekt het wordt als je wil van a tot z voor je geregeld.

• Verbeterpunten, suggesties of tips Ga zo door.

Wij boeken hier al bijna 30 jaar onze vakantie!

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Wij boeken hier al bijna 30 jaar onze vakantie!

Super goed geholpen

Zonder afspraak binnengelopen, er was een adviseur vrij die ons super goed geholpen heeft met het samenstellen van een rondreis door West-Amerika. Ruim de tijd genomen om onze wensen op te nemen om deze om te zetten in een rondreis voorstel.

Boterhoek 83

5683 AX Best

Over Travel Service Best

Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!