Vriendelijke persoonlijke hulp

Vriendelijk, bekwaam, persoonlijk en hulpvaardig. Had snel e.e.a. gevonden en niet met het eerste de beste tevree. Op "papier" lijken we nu onze ideale vakantiebestemming gevonden te hebben..

• Persoonlijke aandacht
  • In hoeverre is het aannemelijk dat u ons zou aanbevelen bij vrienden, familie en collega's
  • Verbeterpunten, suggesties of tips .

Fantastische vakkundige hulp

Hele fijne begeleiding, meedenken en adviseren, vanaf het eerste plan tot het definitief maken van een geweldige “reis op maat”.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Linda Jacobs
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Nvt

perfecte, vriendelijke en persoonlijke service

Iedere keer weer wordt de vakantie tot in de puntjes verzorgd. Er wordt ruim de tijd voor je genomen om er voor te zorgen dat aan alle persoonlijke wensen wordt voldaan. Super service en voor ons de reden om onze vakantie elk jaar weer aan hun goede service over te laten.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Alle tijd en persoonlijke aandacht door vaste medewerkster Judith

Uitstekende begeleiding met het zoeken naar de juiste bestemming en lokatie. Ook nazorg is fijn geregeld

• Verbeterpunten, suggesties of tips Niet

Super klantvriendelijk

We worden altijd zo fijn geholpen door Karin! Voor ons niemand anders meer!

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Karin van Grimbergen
  • Persoonlijke aandacht
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Ik vind het het fijnste wanneer we alles met één adviseur kunnen bespreken. Fijn dat dat kan :)

Topservice

Ik heb al jaren ervaring met Travel Service Best. De service is uitstekend, wij worden altijd perfect geholpen en ze komen na wat ze beloven. Ze komen ook vaak zelf proactief met ideeën waar wij zelf niet aan gedacht of naar gekeken hebben.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Altijd keurig met veel advies geholpen

Ik boek hier al jaren al mijn vakanties en word altijd heel netjes geholpen. Ze nemen alle tijd en hebben veel Kennis. Ze geven je ook zeker de tijd om ergens rustig over na te denken. En zeker niet opdringerig. Ze zoeken ook echt alles voor je uit!

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Mayke van Lierop
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Geen

Geweldige service !!

Geweldige service en persoonlijke aandacht.

• Persoonlijke aandacht
  • Verbeterpunten, suggesties of tips hier valt niets meer te verbeteren

Al jaren lang klant bij Travel Service Best ,en zoals altijd weer heel goed geholpen door Mayke.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Mayke van Lierop
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Travel Service Best denkt met je mee!

Het blijft nog steeds heel erg fijn om je vakantie te boeken bij een reisbureau, zeker bij travel service Best. Ze denken met je mee. Je krijgt tot aan je vakantie allerlei herinneringen zoals bijvoorbeeld verzekeren, parkeren luchthaven. Ook zijn ze heel eerlijk, want we dachten zelf om 16 dagen op vakantie te gaan, maar omdat het een bestemming is waar niet veel te doen is was hun advies dat 12 dagen meer dan genoeg is. Daaraan merk je dat eerlijkheid belangrijker is dan geld verdienen.

• Verbeterpunten, suggesties of tips -

Net als elke keer zijn we weer heel goed geholpen.

Prettig, meedenkend, vriendelijk en er wordt tijd voor genomen.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Sonja Legius
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Voor ons was alles oké

Zeer tevreden over de hulp, advisering en de communicatie.

Voor een reis door Ierland in 2023 waren we iets te vroeg. Karin zou contact opnemen als prijzen voor 2023 bekend waren. En dat deed ze in december. Daarna een voorstel gekregen waar we niet helemaal gelukkig mee waren. Opnieuw gesproken op kantoor met Natasja en een voorstel laten maken voor een ietwat andere reis. Het uiteindelijke voorstel was precies zoals wij het wilden en toen de reis bevestigd was, werden we daar telefonisch over geïnformeerd. Helemaal top!

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Karin van Grimbergen
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Super professionele en enthousiaste medewerkers

Linda van boekt al meer dan 20 jaar onze vakantie en weet precies wat wel of niet bij ons past.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Linda Jacobs

Zeer kundig geholpen

Zeer fijn gezellig en vakkundig geholpen!

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Met het juiste advies op vakantie en daardoor helemaal ontzorgd.

Al veel eerder een rivierencruise willen doen, maar welke en bij wie ? Bij het reisbureau Travel Service Best hebben ze goed geluisterd naar onze wensen en daar ook een passende reis voor gezocht. Wij zijn bijzonder tevreden, omdat er heel veel persoonlijke aandacht voor ons was. Niet alleen voor de reis op zich, maar alle andere faciliteiten, zoals parkeermogelijkheden, wel of geen bijzondere wensen en/of aanpassingen. Aan alles is gedacht en dat is vervat in een schrijven voor onze toekomstige cruise voor het komend najaar. Echt top, klasse !

• Persoonlijke aandacht
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Ga zo door !

Super service

Perfecte service, goede adviezen en terugkoppeling. Hoewel we eigenlijk zelf ook de reizen kunnen regelen (vanwege de jarenlange eigen reiservaringen) gaan we altijd naar VakantieXperts in Best. Geven net de kers op de taart door hun ervaringen met klanten en organisaties. Komen er speciaal voor naar Best (en Judith).

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Denken goed met de klant mee

Fijn geholpen goed geadviseerd

Klantgericht, klantvriendelijk, servicegericht.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N v t

Top geholpen

Onder het genot van een lekker kopje koffie een hele vakantie geregeld, van extra kamer tot de zitplaatsen in het vliegtuig aan toe. We zijn fantastisch geholpen door Sonja.

Perfecte begeleiding

Persoonlijk, vol maatwerk en aandacht, vriendelijk en tot op de puntjes verzorgd

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Alle rust en tijd om de boeking te doen, na jaren weer naar een reisbureau geweest. Superfijn de persoonlijke aandacht, zeker voor herhaling vatbaar!

Top geregeld

Wij zijn na het even wachten onder het genot van een lekker kopje koffie, top geholpen. Al onze wensen werden besproken en er werd netjes uitgelegd wat voorwaarden inhield. In één keer alles geboekt, tot zelfs de stoelen in het vliegtuig aan toe. Goed gewerkt Sonja!

Top geregeld

Alle rust en tijd om de boeking te doen

Alle rust en tijd om de boeking te doen

Boterhoek 83

5683 AX Best

Over Travel Service Best

Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!