Toppers, altijd fijne hulp bij alle vragen en ideeën omtrent vakanties
Super goed geholpen,al 30 jaar lang
Linda luistert goed wat wij willen en heeft daarop een reis samengesteld!
Ik denk 25 jaar geleden dat ik voor het eerst naar dit reisburo ben gegaan en nooit meer weg gegaan. Elke reis is goed geregeld en is een feestje.
Door de juiste info, de juiste keus kunnen maken door de zeer vriendelijke en professionele medewerkster (Jolanda Busser). Super blij met deze vrouw neemt alle moeite om tot de juiste keus te komen ;)
Heel fijn! Linda denkt goed mee en zoekt alle opties uit
Wederom ben ik zeer tevreden over de capaciteiten van Judith. Zij is professioneel, denkt mee, komt met oplossingen/alternatieven, is zeer vriendelijk/klantgericht.
We kwamen met een bijzondere vraag aan bij travel service Best. Sonja heeft ons aangehoord en perfect naar ons geluisterd en een passend voorstel gedaan waar we veel zin in hebben. Voor nu 4 sterren want de reis zelf ligt in de toekomst. Groeten Jan
Eigenlijk moet ik altijd dezelfde beoordeling geven, want de meeste dames werken er al lang en hun kennis van zaken is altijd ,up to date.` De onderlinge communicatie is voortreffelijk en ze nemen alle tijd om samen met de klant een sublieme vakantie te plannen, afgestemd op hun wensen en budget. De vakantie begint eigenlijk al in het reisbureau tijdens het uitzoeken van een geschikte reis. Dus weer ,petje af` en op naar de volgende boeking bij Travel Service Best!
Goede service met aardig personeel. Ze denken met je mee voor de beste prijs/kwaliteit verhouding.
Zeer bekwaam,denkt mee, snel en prettig in omgang.
Al meerdere reizen geboekt.Nemen alle tijd voor je en goed advies. Nog een reisbureau waar zede tijd en moeite voor je doen. Super team!!!
Ben zeer goed geholpen. Er is goed geluisterd naar mijn wensen. Meerdere opties voorgesteld en daar een mooir keuze uit gemaakt
Hoewel het een kleine en korte tussendoor reis was die we boeketen, was er alle tijd van jullie kant. Bedankt daarvoor.
Wij gaan altijd naar TSB omdat we hier altijd goed worden geholpen door enthousiaste mensen. Hier begint onze vakantie!
Wij boeken al jaren onze vakanties hier en het is altijd top geregeld.
Normaal altijd alles uitgezovht via Internet maar dit is veel gemakkelijker. je geeft grofweg aan wat je wilt gaan doen (in ons geval turkije familie bezoek en Istanbul gecombineerd) en alles wordt geregeld. Ideaal en een aanrader voor de volgende vakantie.
Alle medewerkers bij Travel service Best zijn allemaal zeer bekwaam om hun klanten de juiste correcte informatie te geven ik wens jullie samen nu maar ook in de toekomst heel veel succes toe.
Na een kopje koffie snel en deskundig een reis naar Curaçao kunnen boeken.
wij zijn goed behandeld vriendelijk het was een hele fijne uitleg het was gewoon super goed
Met veel geduld en meedenken is het weer gelukt een mooie vakantiereis te boeken. Prima service en klantgerichtheid!
Het was mij zelf nooit gelukt om op zo’n korte termijn een fijne reis te boeken. Blij met de hulp van een deskundig reisbureau!
Mooi om te zien dat al onze verschillende wensen samenkomen in een reisbestemming. We hebben dan ook meteen geboekt.
Goede ervaring met Travel Service Best is al jaren zo.
Ze luisteren wat je wil en de verzorging is goed.
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!