kundige begeleiding en advies.

Vaste reisburo al sinds jaren. Nemen alle tijd en komen altijd met een juiste oplossing. prof. en. vriendelijk personeel.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Anneke Weijnen
  • Persoonlijke aandacht
  • In hoeverre is het aannemelijk dat u ons zou aanbevelen bij vrienden, familie en collega's
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Ga zo door

Zeer goed geholpen

Snel en goed geholpen. Beter dan online iets zoeken.

• Verbeterpunten, suggesties of tips Nee

Ervaren en meedenkend met goed advies

Goed advies en veel ervaring dat meedenkt met uw vragen

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Monique Wijn
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Nvt

Kijken echt naar wat bij je past en blijven op zoek gaan naar mogelijkheden.!

Wij wisten niet zo goed waar we op vakantie wilde gaan in de zomer en heel fijn geholpen. Vragen goed door wat iedereen wil en wat bij ons past, blijven zoeken naar mogelijkheden en nemen de tijd. Heel fijn contact, weten waar ze het over hebben.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Karin van Grimbergen
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Zeer goed geholpen en ze nemen ruim de tijd voor je afspraak

Speelde uitstekend op onze wensen in en zocht alles tot in de puintjes uit. nam de tijd voor ons verhaal.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Goed advies en goed onderzoek

Er werd eerst goed gekeken naar onze wensen en wat we maximaal uit willen geven. Meerdere landen zijn bekeken en wist ze ook hoe de omgeving en hotels zijn. Na meerdere opties keuze gemaakt en raadt ze zeker aan om daar je vakantie te boeken.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Goed geholpen en snelle afhandeling van onze reis

Heel erg fijn geholpen.

Er word echt naar de wensen geluisterd en meegedacht. Heel erg fijn.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Altijd klaar staan, meedenken, toch nog even verder zoeken. Zeer deskundig

• Verbeterpunten, suggesties of tips Zo doorgaan

Erg goede ervaring met Travel Service Best

Voor onze reis naar Amerika zijn wij bij Travel Service Best geweest en zijn enorm goed geholpen door Mayke. Er werd echt de tijd genomen om onze wensen te bespreken en met een passend voorstel te komen.

• Verbeterpunten, suggesties of tips Nee

Heel tevreden,

Fijn ontvangen en alle tijd,erg fijn.

• Persoonlijke aandacht
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Alles was prima!

Altijd goedgezind,vriendelijke en zeer ervaren werknemers!!!

Heel deskundig, vriendelijk en alle tijd om mee uit te zoeken welke vacantie het meest past.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Alles wordt voor je uitgezocht en top geadviseerd

Alles wordt prima uitgelegd en uitgezocht

• Verbeterpunten, suggesties of tips Geen

Een erg fijn en persoonlijk gesprek gehad bij onze speciale boeking

• Persoonlijke aandacht
  • Verbeterpunten, suggesties of tips voor ons niet

goede kwaliteit

word goed gekeken naar de wensen. zoek mogelijkheden. zoekt op verschillende sites.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Natasja van den Broek

We zijn super geholpen.

Net als alle andere keren zijn we weer super geholpen. We moesten boeken voor 10 personen dus moest er veel worden uitgezocht. Ze heeft echt alle tijd voor ons genomen. Deze keer zelfs twee keer anderhalf uur en ook nog een half uur aan de telefoon. Had ook nog veel vragen en alles werd prima uitgelegd. Dikke pluim voor de goede uitleg en alle tijd die hier voor genomen is.

• Verbeterpunten, suggesties of tips Geen

Deskundig, spontaan en klantgericht

Het wordt er alleen maar gezelliger op met Monique zonder het doel ook maar enigszins uit het oog te verliezen!

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Monique Wijn

Geweldig geholpen!

Wij zijn meer dan tevreden over de service van Travel Service. Heel blij zijn wij met de adviezen van Mayke van Lierop die precies weet en aanvoelt wat wij graag willen als we op reis gaan. Daar hebben we hele goede ervaringen mee!

Trip naar Sevilla snel geregeld

Onze 5-daagse trip naar Sevilla snel en prima geregeld. Goed advies en fijne communicatie.

vakkundig geholpen

Met een persoonlijke noot in de begeleiding al snel de juiste vakantie gevonden

• Persoonlijke aandacht
  • Verbeterpunten, suggesties of tips geen

Tot nu toe professionele adviezen

Onze vakantie naar Canada was top dankzij de goede adviezen van Mayke. Nu hebben we een reis naar Costa Rica geboekt. Tot nu toe ook goede adviezen van Judith.

• Verbeterpunten, suggesties of tips Nog niet aan de orde

Duidelijk, gezellig en meedenkend!

Altijd gezellig! Ze denken goed mee om iets leuks te vinden dat past bij ons.

persoonlijke touch

Alles wordt uitgezocht en Linda denkt mee in alles.

• Persoonlijke aandacht
  • Verbeterpunten, suggesties of tips niks

top advies

Zeker de moeite waard. Heb al 2 vrienden geadviseerd te boeken wat inmiddels gedaan is

Enthousiaste meedenkende service.

We zijn door de zeer enthousiaste medewerkster Linda geholpen. Ze had veel kennis zaken.

Boterhoek 83

5683 AX Best

Over Travel Service Best

Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!