Fijne meeting

Was een fijn contact waarbij alle moeite werd genomen om ons te helpen en niet alleen geld gericht maar serieus voor ons aan het med denken

• Persoonlijke aandacht
  • In hoeverre is het aannemelijk dat u ons zou aanbevelen bij vrienden, familie en collega's

Fijn

Fijn contact en alles snel opgepakt

• Verbeterpunten, suggesties of tips Nvt

Zeer goede service

Travel Service Best helpt ons jaarlijks bij het uitzoeken van onze vakantie. We zijn zeer tevreden. Ze komen alle afspraken na en reageren overal snel op. Dankjewel Judith!

Grandioos

We werden heel vriendelijk en enthousiast ontvangen door Natasja en we hadden meteen een klik. Ze heeft ons heel goed geholpen en al onze vragen beantwoord en waar onzekerheid over was heeft ze meteen nagevraagd.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Vertrouwd en zeer positief en professioneel geadviseerd.

We zijn hier zeer goed en vriendelijk benaderd en professioneel geadviseerd voor onze reis naar Noorwegen. Top!!!.

• Persoonlijke aandacht
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Nvt.

Prima geholpen, goed advies, vriendelijk personeel Kom niet voor niets al jaren bij het kantoor in Best

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

NATASJA is zeer kundig,vriendelijk,en behulpzaam. Ga zeker weer terug komen voor een volgende vakantie

• Verbeterpunten, suggesties of tips Geen

Geduldig, meedenken

Wij zijn ontzettend goed gehopen bij het samenstellen en boeken van onze reis naar de Azoren. Monique was heel geduldig, luisterde goed naar onze wensen, en dacht actief met ons mee. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Dankzij haar voelen we ons zeker over onze reis.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Top service, denken lekker mee, mbt wensen en budget.

Zeer prettig en welkom. Er wordt goed gekeken naar de wensen, het budget, en de mogelijkheden hierbinnen. Ook weten ze veel over de bestemmingen, en accommodaties.

Correct en vriendelijk

Zie hier boven

Behulpzaam, ervaren, geduldig

Monique luisterd goed naar onze wensen. Ze is zelfs op veel plekken geweest en weet daarom goed waar ze het over heeft. Monique deelt veel ervaringen en weetjes over verschillende bestemmingen. Ze doet niets overhaast en is geduldig aangezien wij op het begin totaal nog niet wisten waar we uit eindelijk uit kwamen. We zijn samen tot een mooie vakantie bestemming gekomen. Dankjewel!

• Verbeterpunten, suggesties of tips /

Deskundig advies

Goed en fijn geholpen. Heeft veel ervaring over verre reizen.

Betrokken, betrouwbaar en deskundig

Karin heeft erg haar best gedaan om ons aan een geschikte accommodatie te helpen. Ze heeft ons goede adviezen gegeven en uiteindelijk ook de boeking gemaakt.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Karin van Grimbergen
  • Persoonlijke aandacht
  • Verbeterpunten, suggesties of tips De betaallink werkte niet, maar dit werd direct opgelost.

Top team!

Ze zijn er voor je als er iets zou zijn en altijd vriendelijk en denken met je mee

• Persoonlijke aandacht
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Gewoon zo blijven doorgaan!

Zeer vakkundig en fijn geholpen door Linda bij Travel service Best

Net zoals de andere keer heel prettig geholpen. Alles word goed uitgezocht net zo lang tot er de voor ons perfecte vakantie uit komt.

• Persoonlijke aandacht
  • Verbeterpunten, suggesties of tips .

Buitengewoon tevreden!

Na overleg met Natasja wat onze eigen ideeën waren, hebben we heel goed aanvullend advies gekregen om het net iets anders te gaan doen. Ook fijn geholpen met wat extra opties die we nog toegevoegd hebben.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Warme, correcte en persoonlijke afhandeling van de vakantieboeking.

Een ter zake kundige invulling van de boeking van onze voorjaarsvakantie door uw medewerkster die meteen alle opties, kosten en mogelijkheden voor ons op een rijtje zette. Hierdoor waren wij het snel eens en was onze vakantie snel geboekt. Tot de volgende keer !!

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Anneke Weijnen
  • Persoonlijke aandacht
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Blijf zo doorgaan !

Helemaal top

Helemaal naar tevredenheid

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Heel vriendelijk en snel geholpen met het boeken van de juiste reis!

Er is heel goed meegedacht over onze persoonlijke situatie. Het zoeken en boeken van de reis naar onze wensen is snel en goed verlopen.

• Verbeterpunten, suggesties of tips Geen

Zoals altijd , super geholpen

Vakantie regelen doe ik altijd bij een vertrouwd adres , prima service en ze nemen de tijd voor je , heel tevreden bij travel service Deze keer geholpen door Natasja , toppie

• Verbeterpunten, suggesties of tips Geen , ga zo door

Klantvriendelijk en neemt ruim de tijd voor je

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Judith heeft weer een fantastische vakantie uitgezocht deze keer Tsilivi op Zakynthos.

Helemaal geweldig

Altijd zeer goed geholpen,ze zoeken altijd de beste prijs voor mijn reis,wij gaan 3 tot 4 keer per jaar ,dat is super fijn

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

gewoon lekker vakantie geboekt met veel vertrouwenff regelen

effe regelen en goed geregeld de deur uitgaan HEERLIJK

• Persoonlijke aandacht
  • Verbeterpunten, suggesties of tips zo doorgaan

Heel goed, vriendelijk en met kennis van zaken geholpen

• Verbeterpunten, suggesties of tips Zou het niet weten

Boterhoek 83

5683 AX Best

Over Travel Service Best

Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!