Kei fijn geholpen door Judith
heel goed en fijn geholpen, alle tijd
VakantieXperts Best heeft mij snel en professioneel geholpen bij het kiezen van een heerlijke reis. Er was volop ruimte voor persoonlijke wensen en tijd om alles goed af te stemmen. Hun betrokkenheid en deskundigheid maakten het verschil—een aanrader voor wie zoekt naar service met aandacht. Dankjewel Monique!!
Mayke heeft fijn me goed geholpen en overlegd met mij wat ik de beste optie vond. Ze heeft meteen de bevestiging door gestuurd en de papieren voor me uitgeprint.
Ik word altijd correct behandeld en ze denken met mij mee
Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en dan wordt er een fantastische vakantie gepland. Personeel is altijd heel vriendelijk en men meent de tijd voor de klanten, kom er graag iedere terug dan weet ik dat àlles perfect is geregeld.
Deskundig geholpen
Ik wilde mijn moeder verassen met een reis naar Curaçao. We hadden een afspraak met Karin. Zij stond meteen open om hierbij te helpen. Ze stelde voor om met het kopje koffie de reisgids mee te nemen. Zo geschiede. Vervolgens zaten we alle drie met tranen. Daarna ontzettend goed geholpen en meegedacht met onze behoeften.
Ondanks dat we niet goed wisten wat we wilden zijn we super geslaagd. We hebben een bestemming gevonden die we zelf niet bedacht hadden.
Het is zo fijn dat alles goed wordt uitgelegd, en als je vragen hebt altijd kan bellen of binnenlopen
Er wordt alle tijd genomen om de juiste bestemming en de juiste accommodatie te vinden.
Ik heb een hotel en prijs in gedachten. Meld dit bij de dames en ze gaan aan de slag voor ons . Stuk voor stuk lieve dames en denken.met je mee . Het hotel stond niet op de site van vx en toch maar een mail gestuurd om te vragen om ons te helpen Een woord geweldig
Al een aantal jaren boeken wij onze familie/gezinsvakanties (10 personen) bij dit reisbureau. Judith en haar collega's hebben alle geduld en aandacht voor je klantwensen en doen vervolgens hun best deze ook in te vullen. Deze persoonlijke aanpak en aandacht verloopt nog steeds tot onze tevredenheid.
Allemaal even leuke meiden daar. Nemen de tijd voor je. Er wordt mee gedacht over wat er nog meer mogelijk zou kunnen zijn voor ons. Gewoon een super reisbureau!! Ik ga altijd terug.
Goede ervaring goed meegedacht Karin en Sonja
Ze was vriendelijk en voelde goed aan wat wij graag wilden.
Zeer professioneel, snelle behandeling van mijn vragen. En erg vriendelijk!
Onze vakantiewensen werden professioneel opgepakt en , waar nodig , aangepast. Duidelijk taal bij de verwerking en verbetering van ons reissschema. Snelle en vriendelijke afhandeling.
Wat en fantastische service. alle tijd en aandacht voor onze ideeën. Dit gecombineerd met de ervaringen van Judith heeft onze droomreis weer dichterbij gebracht.
Judith helpt ons al jaren met het boeken van onze vakanties. Altijd vriendelijk en persoonlijk.
Kwaliteit, goede service en snel en duidelijk handelen. Verstand van zaken!
Wij worden altijd ontzettend goed ,en kundig geholpen..
Zelf ideeën aangedragen en samen uitgewerkt. Doe dit al een aantal jaren.
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!