4 sterren: goede service, goed behandeld

Er wordt goed geluisterd naar wat de klant wil. Daarnaast wordt er ook nog verder meegedacht en tips gegeven,dit is erg prettig omdat wij natuurlijk maar wat oppervlakkige kennis hebben mbt bepaalde reizen. Daarbij wordt je helemaal vrij gelaten zonder druk/dwang verplicht gevoel om te kijken of je iets met de extra info wil doen.

Snel en prima geregeld.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Kitty van Rijssel

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij hebben in de afgelopen jaren met div. reisadviseurs kontakt gehad en het is altijd naar tevredenheid

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer betrokken bij het plannen van de reis. Niks is teveel en geven zeer goed advies. Je voel je op je gemak en niks geen gehaast. Gewoon top!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed gevoel om bij jullie te boeken. Er word mee gedacht over de reis.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een fijn en professioneel reisadvies. Alternatieven worden uitgezocht zodat er goede keuzes gemaakt kunnen worden. Met kennis van het reisdoel. Nu nog de reis zelf doen! Dit geldt ook voor de andere medewerkers voor deze reis in het begin Sonja en Kitty. We boeken al vele jaren bij Travel Service Best en altijd naar tevredenheid.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was voor mij de eerste keer dat ik een vakantie heb geboekt via dit reisbureau. Ik ben erg tevreden over de service en de manier hoe ik ben geholpen. De service en deskundigheid is de meerwaarde van een reisbureau boven het boeken van een reis via internet.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al jaren tevreden klant en dat zal niet snel veranderen! Goede service, persoonlijke aandacht en altijd klantvriendelijk. Ga zo door!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies,alle papieren op tijd, interesse na de reis, of alles naar wens was geweest. En belangstelling nadat een orkaan over ons vakantieadres trok.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het contact met Travel Service Best was prima, vriendelijk personeel, snelle reacties en service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige samenwerking om tot een op eigen wensen aangepaste reis te samenstellen.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Hanneke Weerts

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig geholpen, komen al jaren bij jullie. eerlijk advies, goede begeleiding. Erg tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

heb verschillende reizen bij jullie geboekt en ben door verschillende mensen geholpen, maar ze waren allemaal heel goed en weten ook erg veel over diverse bestemmingen, en ze nemen de tijd voor de klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service, snelle reacties en vooral veel begrip van wat wij wilden Kom zeker terug voor een volgende grote trip.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en gezellige ervaring net als altijd. We worden altijd deskundig geholpen, en onze wensen en vragen worden altijd beantwoord. Niets is te veel. Komen altijd graag bij jullie onze reis boeken!!!!!!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kom al vele jaren bij jullie en ben in al deze jaren altijd naar volle tevredenheid behandeld en netjes en vriendelijk te woord gestaan en als er iets veranderde dan hebben jullie dit altijd voor de 100 % opgelost Chapeau

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Rondreis zuid afrika was ontzettend goed geregeld. Duidelijke communicatie en erg behulpzaam.

prima geholpen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We worden door verschillende reisadviseurs bij jullie geholpen. En wie het ook is altijd lukt het jullie om een vakantie te vinden die bij ons past.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goede, accurate service en met veel fantasie en inlevingsvermogen tav onze wensen en ideeen. Voorbeeld: Reis naar China 2016 was gecanceld ivm visaproblemen, Linda organiseerde binnen een week een fantastische rondreis Portugal. Zelfde ervaring met onze rondreis Australie in 2012/13.

kei goede service

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Kitty van Rijssel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd een perfecte ervaring gehad met Travel Service Best, en deze mening is niet veranderd na het boeken van mijn laatste reis naar Indonesië bij Anneke. Persoonlijk advies op maat, neemt de tijd voor haar klanten, duidelijke en snelle communicatie, denkt mee, toont oprechte interesse, weet waar ze over adviseerd/praat. Kortom, ik raad iedereen in mijn omgeving aan om reizen te boeken en reisadvies in te winnen bij Travel Service Best!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Judith is oprecht geinteresseerd in haar klanten en doet haar uiterste best om de klanten ook persoonlijk te leren kennen zodat ze een goed advies op maat kan geven. Ik heb intussen een zeer goede band met haar en beschouw haar als een vriendin die altijd het beste met mij voor heeft en het fijn vindt als ze mij kan helpen met het vinden van de goede reis. Dit samen met haar jarenlange ervaring in de reisbusiness maakt haar zeer waardevol voor Travel Service Best. Tot snel

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Sonja Legius

Wij zijn prima geholpen.

Boterhoek 83

5683 AX Best

Over Travel Service Best

Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!