5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ga graag naar reisbureau Travel Service Best want daar weten zij precies wat wij willen. Wij komen er al een tiental jaren en zijn nooit teleur gesteld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

onze wensen werden goed begrepen en effectief omgezet in een goed aanbod ; vriendelijke sfeer ( als vanouds...! )

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat meer informatie over geldtransacties op het vakantieadres

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima meegedacht om deel van onze reis te boeken. Wij lieten uiteindelijk nog onderdeel vervallen, was geen probleem. Enthousiaste medewerker, met reiservaring die voor ons van toepassing was.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij gaan al jaren naar dit reisbureau en zijn inmiddels door alle dame's wel één of meerdere keren geholpen. Zowel de makkelijke stedentrips als de uitgebreide samengestelde reizen worden met evenveel enthousiasme verzorgd, waarbij er altijd wordt meegedacht, zaken goed worden geregeld en er gelukkig ook gelachen kan worden. En als er een keer iets tegen blijkt te vallen tijdens een reis, kan dit worden terug gekoppeld en wordt het genoteerd, zodat een volgende reiziger nog beter kan worden voorgelicht. Elke keer weer een feest om hier terug te keren!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijke ontvangst,deskundig advies,goed luisteren naar mijn wensen wat uiteindelijk een mooi pakket opleverde voor een heerlijke vakantie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede communicatie, afspraken worden goed nagekomen en bij problemen werkt men echt voor de klant om die te helpen met een oplossing.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Marloes van Rooij

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vind dat we super zijn geholpen Anneke nam alle twijfel weg door extra dingen uit te zoeken We gaan een heerlijke vakantie tegemoet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Wij hebben niet veel ervaring met vliegreizen en hebben hierdoor de vliegreis bij jullie geboekt. We wilden zeker zijn dat de afmetingen en gewichten van onze bagage in orde was, dat het inchecken goed zou verlopen, dat gewoonweg niets over het hoofd werd gezien. Dit is allemaal prima verlopen, de heen en terugreis werd geboekt, vaste plaats in vliegtuig geboekt en jullie zorgen voor het inchecken, reis en annuleringsverzekering afgesloten.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Kitty van Rijssel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service. Medewerkers zijn zelf ook op veel plaatsen geweest en kunnen uit eigen ervaring vertellen. Top!

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Hanneke Weerts

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij worden al jaren achtereen voortreffelijk geholpen om de mooiste delen van de wereld te gaan bekijken. Ook de nazorg geeft grote tevredenheid.de interesse en het helpen oplossen van kleine probleempjes wordt met de grootste zorgvuldigheid opgepakt .

4 sterren: goede service, goed behandeld

ze denken altijd goed mee, en zoeken alles uit....dus top

Zoals altijd perfect geregeld

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Karin van Grimbergen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We kregen nieuwe voorstellen voor een prachtig hotel, wat we zelf nooit hadden gevonden. We hebben nu in Bangkok in een prachtig 100 jaar oude villa met zwembad gelogeerd dat alleen via een hotel watertaxi kon worden bereikt. Een unieke ervaring. De prijs was ook lager als wanneer we zelf rechtstreeks hadden geboekt.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Marloes van Rooij

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig hoe jullie meedenken!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was voor het eerst dat ik alleen kwam om een reisje te boeken. Normaal doet mijn vriend Onno Wismans dat altijd. Maar het was heel makkelijk met jullie hulp! Jullie denken overal aan! En het is bij jullie heel makkelijk om alle mogelijke vliegopties naast elkaar te zetten en de meest gunstigste eruit te pikken!

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Kitty van Rijssel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De mooiste vakantie van ons leven! Super goed geholpen. We konden altijd bellen of mailen. Ze kijken echt wat het beste is voor het gezelschap. Qua beleving maar ook qua geld

4 sterren: goede service, goed behandeld

De reisadviseurs zijn allemaal even kundig en helpen uitstekend om de reis tot in de puntjes te laten verlopen. Fijn dat we van te voren weten wie ons ontvangt met de nodige ervaring in dat gebied/land.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er werd de tijd voor ons genomen en alles werd geregeld zoals afgesproken. Ook hebben we veel. Urige tips gekregen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Door de goede hulp van Travelservice Best is onze ingewikkelde reis naar Nieuw Zeeland een onvergetelijke ervaring geworden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al 25 jaar is Travel Service Best ons vast adres voor al onze vakantiereizen. Van een weekje zon- en duikvakantie tot aan gespecialiseerde maatwerk reizen, Travel Service Best is voor ons HET reisbureau. Doordat we al jaren klant zijn, zijn onze voorkeuren en wensen bij de travelplanners bekend waardoor zij ons altijd uitstekend adviseren, niet alleen met hotelkeuzes, maar zeker ook met bestemmingen en activiteiten. Normaal is Judith onze vaste travelplanner, maar ook Sonja heeft 2 jaar geleden een fantastische rondreis door Australie samengesteld. Kortom wij hopen nog vele jaren klant te blijven en dat het mooie team van travelplanners behouden blijft voor Travel Service Best

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ze zijn zeer klantgericht en erg vriendelijk. Ze maken altijd tijd voor je en anders wordt er een afspraak gemaakt. Ze weten waar ze het over hebben en helpen met suggesties. Een betere plek is er niet om je reis mee te beginnen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze nam de tijd om met ons mee te denken hoe we de vakantie het beste konden invullen en plannen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er wordt echt persoonlijk aandacht aan jouw wensen besteed.Als iets niet duidelijk is kun je meteen antwoord verwachten.Het enthousiasme werkt erg aanstekelijk!! Al meerdere keren gezegd dat ik blij ben hier te kunnen boeken !

Boterhoek 83

5683 AX Best

Over Travel Service Best

Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!