prima hulp bij het boeken van mijn reis,
Zeer goed geholpen bij het boeken van een reis naar Tenerife. Ook goed ingelicht over parkeermogelijkheden bij hotel. (Later tijdstip)
Super geholpen alle tijd en aandacht. Er werd meteen met instanties gebeld als dat nodig was. Daarna ook mails met alle info echt die persoonlijke aandacht maak je niet vaak meer mee. Top
Vorig jaar ook bij Linda geweest. Toen hebben wij uiteindelijk online ergens anders geboekt. Linda had ons erg goed geholpen toen. Toen wij vertelde dat we ergens online hadden geboekt begreep ze dit en deed niet moeilijk. Dit jaar zijn we bij Linda terug gegaan omdat we haar zeker niet vergeten waren. Nu hebben we wel hier geboekt en zijn we erg goed geholpen.
Altijd als wij/ik een reis willen boeken komen wij bij jullie, omdat het advies geweldig is en er alle tijd voor genomen wordt. Was al eerder ook super tevreden over Karin, Sonja, Hanneke en Judith. Kreeg van Sonja zelfs een bericht in Myanmar, hoe het met ons ging, omdat er op dat moment een staatsgreep was en hevige overstromingen. Echt enorm attent.
Zijn helemaal van Mill naar Best gekomen voor het advies van Hanneke. Wij vertrouwen volkomen op haar advies! Altijd vriendelijk en behulpzaam!
Vorig jaar voor informatie over Zuid-Afrika bij Judith geweest. Zij heeft ons helemaal enthousiast gemaakt. Ze heeft ons goed geholpen met het boeken van de reis. Denkt goed mee hoe de dagen in te vullen. Heel enthousiast en behulpzaam. Wij zijn helemaal tevreden!
Weer ontzettend fijn en gezellig geholpen door Judith. Ze denkt met je mee en zoekt naar de beste prijs/kwaliteitsgarantie! Bedankt Judith
Goed luisteren en inschatten van onze wensen, aanbieden van alternatieven, nakomen van afspraken, vriendelijke benadering!
ben tevreden over jullie alleen jullie kunnen niet altijd leveren wat ik wil of is het prijsverschil te veel. maar de service en zo is goed daarom blijf ik terug komen. en ik vindt de manier dat jullie onder elkaar communiceren zeer goed . dat als ik iemand anders krijg niet alles nog een keer moet vertellen.
goed en correct geholpen
Enthousiaste mensen die hun best voor je doen om een zo de wensen van mijn vakantie te voldoen. Ik vind het fijn dat men zoveel moeite voor mij gedaan heeft en heel behulpzaam als ik met vragen telefonisch contact zocht. Voelde mij echt gewaardeerd als klant en als reiziger die op vakantie ging, goed geregeld.
We voelen ons altijd welkom en worden prima geholpen. Onze vragen worden keurig en goed beantwoord en de adviezen die wij krijgen zijn prima. Dit geldt voor alle reisadviseurs bij jullie. Dat is al zo vanaf het eerste bezoek aan jullie, toen nog in de Hoofdstraat.....
we hebben contact met diverse medewerkers, zoals hanneke, karin en linda. dossiers worden probleemloos overgedragen en gedelegeerd als iemand afwezig is of zal zijn. enthousiasme en handelingssnelheid zijn erg goed. grote mate van accuratesse.
We zijn erg goed geholpen. Afspraken worden goed nagekomen. Linda is erg vriendelijk.
Thank you for your immediate help and attention Sonia as we arrived without an appointment.
Cruise cuba zelf niet kunnen loskoppelen. Vx travel service kon dat wel. Hetzelfde met vertrek vanaf eindhoven naar gran canaria. Hotel kon niet losgekoppeld worden. Vx tsb wel en goedkoper. Etc.etc.etc.
Een paar weken geleden een super fijn gesprek gehad met Sonja over onze vakantie naar Nieuw-Zeeland. We vonden het vooral fijn dat zij veel kennis van het land had en met ons op zoek ging naar een reis die bij ons past.
gewoon doen en goed advies dat is julli Kracht
Ik ben nog nooit naar een ander reisbureau geweest omdat ik altijd goed geholpen ben bij Travel Service, ook toen ze nog met een klein zaakje in de Hoofdstraat zaten 30 jaar geleden. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Ze blijven bij de tijd en mogen van mij blijven.
Gezien de kennis van onze voorkeur heeft Sonja altijd leuke ideeën voor leuke bestemmingen. Indien we zelf met wensen en vragen komen, zoekt Sonja gedetailleerd uit, zodat we volledig zijn geïnformeerd en onze keuze kunnen maken. Voorts is het altijd gezellig bij Travel Service Best. Het onderwerp is natuurlijk ook altijd erg aangenaam: Vakantie, maar dus ook is de Service op zijn Best.
Persoonlijke benadering en heel goed advies
Top geregeld, vriendelijke mensen, nemen de tijd voor je!
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!