Er werd alle tijd voor ons genomen. Op alle vragen werd een antwoord gezocht en gevonden. Alternatieven werden aangedragen en bekeken.
We worden altijd zeer fijn geholpen met het uitzoeken van de vakantie bestemming!
Veel enthousiasme, vele opties worden bespreekbaar gemaakt, gekeken naar eigen inbreng en wensen, snelle reactie op mails, handige online offerte.
Heb een fantastisch ochtend gehad met het regelen van een fly/drive corsica
Net zoals vorig jaar weer goed geholpen bij het zoeken naar de laagste prijs. Zeer tevreden ook als Anneke niet aanwezig is dan helpen haar collega's ook prima bij vragen.
Wij zijn super tevreden over de begeleiding van Linda bij het boeken van onze reis. Ze was erg enthousiast, vertelde eerlijk over haar eigen bevindingen en hield goed rekening met onze wensen. Mijn vriend heeft vliegangst en wilde graag met KLM vliegen en Linda heeft alles nagekeken zodat we ook écht met KLM vlogen en niet met delta of air France. Ook kunnen wij nog een keer terug komen om de planning voor New york te maken met wat we willen gaan zien/doen en voor het aanvragen van het ESTA. Wij zullen de volgende reis zeker weer bij Linda boeken en wij zullen jullie aanraden bij familie, vrienden en kennissen.
Perfecte service en prima communicatie!! Top!
Goede ontvangst, goede service. Ik vind het fijn om met een ervaren reisadviseuse een vakantie te boeken. Marloes heeft ons goed geholpen.
Zeer goed en eerlijk advies. Denkt mee over wat bij ons past.
Altijd vriendelijk en meedenkend en goede adviezen
Aandacht voordat de reis begint. Maar ook achteraf!
Super geholpen! Het plannen van deze reis was een feestje. Door persoonlijke aandacht en vooral humor! Wij komen zeker terug bij Marloes!!!
Onze ervaring met Travel Severvice Best is uitsteked altijd klantvriendelijk we boeken al jaren bij ze ondanks dat we in Boxtel wonen.
Wij zijn op een zeer fijne manier geholpen door Linda. Ze nam alle tijd voor ons en gaf goede adviesen. We hebben meteen kennissen mee genomen en ook zij hebben geboekt.
een fijn reisburo waar iedereen met je meedenkt en altijd voor je klaarstaat.
vriendelijke, accurate dienstverlening, tonen initiatief
Fijne samenwerking, leuke adviseurs
Goede service, meedenken met de klant en snel reageren op e-mails en telefonische vragen.
We zijn erg goed geholpen door Sonja
zoals gewend afgelopen jaren, prima!
Uitstekende dienst verlening
prima hulp bij het boeken van mijn reis,
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!