Wat een service en aandacht voor onze vakantie wensen en belangen. Voortreffelijk geholpen telkens weer!
Alles goed geregeld,je wordt gewezen op bepaalde dingen en gaat dus zonder zorgen op vakantie. We kennen Linda al jaren en weten dat onze vakanties goed geregeld zijn en we niet voor verrassingen komen te staan.
Linda doet haar uiterste best om de beste vakantie, voor de beste prijs voor jou te zoeken. Hartelijk dank daarvoor!
Eerst heeft Linda mij uitgebreid geholpen. Niets is te veel. Toen ik blwef twijfelen liep ik even binnen en heeft Kitty mij verder geholpen. Alle tijd, superenthousiast en meedenkend. Heel fijn!
Goed geholpen! Tijd genoeg genomen om alles duidelijk op te zoeken en uit te leggen.. Ben benieuwd wat het gaat worden maar heb er volste vertrouwen in
vriendelijk personeel, meedenken en zoeken naar de juiste reis voor ons, en die dan ook nog vinden. Makkelijk bereikbaar zowel via mail als telefoon,dus niet lang hoeven te wachten op antwoord. Net dat beetje extra doen om alles goed te regelen met /voor de rolstoel.
Heel fijn. Samen met mij overleggend hoe de vluchten te boeken en wanneer. Ook de auto boeken was niet zomaar gedaan. Ik had het nooit zelf allemaal kunnen vinden. Het is heel prettig dat iemand dat voor je regelt. Chapeau!
Prettig dat het mogelijk is om een optie te kunnen lichten. Daarnaast is er veel kennis over verschillende bestemmingen aanwezig bij dit reisbureau. Zo werd ik geholpen door een reisadviseur die net naar Curaçao was geweest, de bestemming waar ik ook naartoe wil.
Dit is de 2de keer dat wij (mijn broer en ik) onze vakantie bij Linda boeken. Beide keren als erg prettig ervaren. Veel persoonlijke aandacht. En goed meedenken in onze mogelijkheden en beperkingen.
Persoonlijke benadering. Fijn dat er onthouden was wie wij zijn met al onze voorkeur en wensen. Er is goed meegedacht met ons.
Hele fijne vakantie geboekt en ze staan altijd voor je klaar!
fijne meiden
Het is prettig een reis uit te zoeken, iedereen (die beschikbaar is) denkt en zoekt mee.
Al ruim 30 jaar ons adres om probleemloos onze mooiste vakantiereizen tot in detail te boeken met bovendien indien nodig een geweldige nazorg
Linda dacht heel goed met mij mee, kon gebieden aanwijzen waar wij het beste in een hotel konden zitten en gaf ook tips voor uitstapjes
jullie zijn geweldig!! :-)
Onze vakantie begint bij Hanneke. Altijd weer erg gezellig en nuttig bij haar te boeken.
Super snelle en goede service! Gelijk een optie genomen, en later geboekt we hebben erg veel zin in onze vakantie!
Ook dit jaar zijn we weer super goed geholpen door Judith. Ondanks dat we de reis die we uit hadden gezocht niet kon door gaan omdat er een toeslag bij kwam die boven ons budget uitkwam. Heeft Judith zich ingezet om een gelijkwaardige reis te vinden onder ons budget!! Dank daarvoor Judith!!
Persoonlijk, kundig, teamspirit, gezellig, vriendelijk
Fijn contact met Sonja Legius. Snelle en vriendelijke reactie en niet opdringerig.
Ik vind het altijd prettig om hier binnen te stappen, er is voldoende ervaring en je wordt goed geholpen
ben door meerdere personen geholpen en zijn allemaal erg vriendelijk en behulpzaam, en ze proberen ook echt aan onze wensen te voldoen
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!