Dat we altijd heel fijn en prettig worden geholpen. Wij vinden dat al het personeel vriendelijk zijn en iedereen voor je klaar staat.
Onze eerste vakantie geboekt bij anneke super service met onze wensen heeft zij een mooie vakantie voor ons gevonden. Waar we erg blij mee zijn bedankt voor de goede service! Als we weer een reis gaan maken komen we zeker terug bij jullie!
Met Travel Service is niets mis. Met Wizzair des te meer. Voor kleine handbagage geldt een onmogelijke maat; iets grotere maat is gewoon geldklopperij.
hele goeie service en ze regelen alles voor je.
Vriendelijk ontvangst Advies op maat doordat je ingepland wordt bij een medewerker die het meest van de bestemming af weet. Er wordt goed meegedacht wat het beste bij je wensen aan sluit. Ook wordt er gekeken hoe een product voordeliger aangeboden kan worden. Voor je gevoel betaal je een eerlijke prijs. Het contact met de medewerkers is erg persoonlijk je voelt je zeker geen nummer. Ook al is het 18.00 uur je gesprek wordt netjes afgemaakt.
heel erg behulpzaam, denkt met je mee, en enthousiast!
altijd vriendelijk, wordt goed geholpen en denkt met je mee
Goede, persoonlijke service. Kennen ons wensenpatroon en geven daar goede invulling aan in de advisering van de bestemming dan wel de locaties op de gekozen bestemming.
Leuke film had Judith klaargezet die tijdens het gesprek werd getoond.
Door goed te luisteren naar de klant komt er een passend reisadvies.Persoonlijke aandacht en belangstelling.
Ik ben door Linda ontzettend goed geholpen. Niets was te veel Alleen maar lof !!!!
Sonja heeft ons uitstekend geholpen, ze heeft de vragen die wij hadden beantwoord, en ons bovendien erg nuttige tips gegeven.
De persoonlijke aandacht hebben mijn vriendin en ikzelf wederom als zeer prettig ervaren. Zelf blijf je je wellicht toch blind staren op een mogelijke bestemming terwijl de reisadviseur op basis van onze wensen een bredere selectie maakt. Uitzonderlijk compliment aan Hanneke omdat zij een dag later een ander gesprek onderbrak om even te kijken wat het geworden was voor ons en dat ze nog wist dat wij op het moment van boeken ook vakantie hadden.
Heel goed geholpen en een super leuke vakantie geboekt!
Wij zijn perfect geholpen
Sonja heeft goed naar onze wensen geluisterd en snel gereageerd. Daarbij bleef zij heel vriendelijk. Al met al een fijne ervaring. We komen graag bij dit reisbureau terug.
We zijn super goed geholpen bij het samenstellen van onze rondreis door de VS!
Prettig geholpen zeer kundig en informatief.
We gaan al jaren naar Travel Service Best, met name voor het boeken van reizen waarvoor wat meer uitgezocht dient te worden. We zijn zeer tevreden over de adviezen en de persoonlijke aandacht. De geboekte vakantie overtreft meestal de verwachtingen!
Een prettige ontvangst rn ze luisteren naar wat je precies wil. Ook de klachtenafwikkeling van een vorige reis naar Sri Lanka was uitstekend.
Kitty is geweldig gebleken in het inventariseren van onze wensen. Ze heeft die uitstekend weten te vertalen in een reisadvies voor onze aanstaande reis naar Canada. Haar geduld met ons en haar inzet om alles te regelen is super. Onze reis aar Canada wordt ook een beetje haar reis.
Na ontvangst door Sonja met een heerlijk kopje koffie heeft zij alweer alles gedaan om onze reis weer helemaal naar onze wens te verzorgen. Alleen maar lof voor de goede en professionele wijze waarop dit gebeurde en verzorgd werd!
Prima service. 2x per jaar fijne vakantie. Er wordt rekening gehouden met onze wensen en budget.
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!