Wij waren voor het najaar nog op zoek naar een weekje zon. We stapten bij Travel Service Best binnen. Anneke deed een korte inventarisatie van onze wensen. Een dag later 4 opties als voorste in de maillbox. Op de voor zaterdag gemaakte afspraak hebben we de boeking snel en plezierig kunnen regelen.
Zijn door verschillende collega's op correcte wijze geholpen bij het vinden van de juiste reis.
in gezamelijk overleg een goed vakantie hotel en vlucht gekozen
Altijd alles probeert iedereen bij vakantieexperts om de reis helemaal naar je zin te maken, ze nemen alle tijd voor je en zoeken zo lang met je mee tot je helemaal tevreden bent en iedereen is supervriendelijk
Zoals altijd weer vakkundig en goed geholpen
We worden altijd perfect geholpen. We zijn zeer tevreden. Over Travel Service Best. Daarom boeken we altijd bij het reisburea. We kunnen het ook thuis op de site doen,maar persoonlijk contact ik leuker. En alles verzorgen ze in de puntjes, .
Prettige, Correcte ontvangst . Goed gesprek en reis-bespreking. ( lekkere koffie.)
Wij komen al 10 jaar bij Linda voor reisadvies (voor vx in Son bij haar vorige werkgever). Super tevreden, een hele fijne gezellige reisadviseuse en enorme betrokkenheid, goede adviezen en regelt alles tot in de puntjes. dikke pluim voor haar dus!
Altijd hartelijke ontvangst. Volop tijd en aandacht, denken mee en geven suggesties. Vakantie boeken is sowieso leuk maar bij de meiden in Best bijna een feestje (: Inmiddels 2 bekenden van mij ook daar een reis geboekt en waren ook vol log over de persoonlijje benadering en goede afwikkeling.
Wij zijn erg goed geholpen met onze wensen voor een fijne vakantie. Alles is voor ons geregeld, op een vriendelijke en proffesionele manier.
Prettig gesprek, goede informatie. Er wordt goed naar de klant geluisterd en meegedacht.
Dit was onze eerste ervaring met Travel service en deze is hartstikke goed! We voelden ons gehoord en er werd tijd voor ons genomen. Linda wist precies wat we wilden. Ook was het erg fijn dat ze informatie had over vakantie plekken, tips en must sees.. We konden goed aangeven als we iets niet wilden en ook daar werd goed naar geluisterd. Onze volgende vakantie boeken we ook weer bij Travel service Best!
Al jarenlang zoekt het team altijd naar de juiste oplossing. Niets is te veel en de zorg (voor, tijdens en na) is uitmuntend. Het is al thuis komen nog voordat je vertrekt. Overdracht tussen collega's is top, zodat alles gewoon doorloopt als jouw adviseur er een keer niet is.
jullie zijn allemaal toppers!! geweldige service, goed advies en altijd gezellig
We zijn enthousiast en informatief heel goed geholpen door Linda
zeer tevreden over de info die geven wordt over de te plannen vakantie. Contact verloopt prettig en als je nog meer diepgang wil, worden de dingen snel voor je uitgezocht. Ook na de vakantie is er interesse hoe de reis is geweest.
zeer vriendelijk, meedenkend en doet wat ze zegt
Vriendelijk en goed geholpen volgens afspraak
Een top reisbureau. Met veel oog en oor voor persoonlijke aandacht. Er wordt meegedacht en geadviseerd om je reis tot een droomreis te maken en of samen te stellen.
Het geeft mij een fijn gevoel dat er zaken voor je geregeld worden en je het zelf niet hoeft te doen. Dit zorgt ervoor dat je met een gerust hart op vakantie gaat.
Travel service Best is een zeer professioneel Klant staat hier centraal. Je voelt je hier thuis.
We hadden vorig jaar bij ander reisburo geboekt. Viel tegen qua info. Kennissen adviseerde jullie. fijn ontvangst, werd goed meegedacht en wist veel te vertellen over bepaalde landen/gebieden. Top.
Zeer Klantvriendelijk Veel kennis over de reis die wij hebben geboekt Communicatie na bezoek aan het reisbureau is goed. Zowel telefonisch als per e- mail. Travel Service Best is een reisbureau met ruim voldoende persoonlijke aandacht voor de klant. Men neemt de tijd voor het uitstippelen voor een reis.
mijn eerste ervaring, snelle reactie en correct
Zeer persoonlijke aandacht. Marloes en Judith geven de indruk dat zij blij zijn met jou als klant. Dat geeft een goed gevoel. Vandaar dat wij indien wij op reis gaan graag gebruik maken van hun kennis en kunde en vervolgens via Travel service Best boeken
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!