Dankzij de inspanning en volhardendheid van Kitty heeft zij het toch voor elkaar gekregen dat wij met zijn 5-en op een hotelkamer in Dubai kunnen verblijven. Meer dan top! Betrokkenheid is echt een plus! Ga zo door!
Wij hebben een gecombineerde reis, welke uit verschillende modules bestaat. Indien je dit zelf moet uitzoeken is dit een hele klus. Marlies nam hier alle tijd voor om onze wensen uit te werken in de reis welke het nu is geworden. Kortom een reis op maat.
Veel persoonlijke aandacht ook voor lastige reizen en combinaties.Altijd zoekend naar een goede oplossing voor de klant.
Mayke heeft veel kennis van IJsland, ze zoekt goed dingen uit en is zeer alert op de kleine lettertjes. Besteedt goede aandacht aan klant en is oplossingsgericht.
Hele vriendelijke en accurate behandeling
Prima meedenken levert punten op waar we eerder niet aan hebben gedacht. Grote servicebereidheid.
Goed,netjes en prima geholpen!
Een schone verzorgde omgeving Vriendelijke ontvangst Zeer goed luisterende reisadviseuse. Uitstekende behandeling
Wij boeken nu al jaren bij Travel Service Best onze reizen/vakanties en nog nooit zijn wij teleurgesteld over de wijze waarop wij als cliënt behandeld zijn en de geboekte reizen of in de adviezen. Er wordt de tijd genomen om samen de voor- en nadelen van een keuze te bespreken en tevens worden er alternatieven aangedragen. Ook de vasthoudendheid indien er een lastige kwestie moet worden opgelost is veel waard. Dan heb je echt het gevoel dat je als cliënt op de eerste plaats staat. Deskundig en vriendelijk personeel.
Uitstekende voorbereiding van de reis. Meer dan fantastische communicatie door het gehele team n.a.v. evacuatie i.v.m. hurricane Irma in Florida. Ook complimenten voor de nazorg.
altijd vriendelijk en to the point. gewoon perfecte service.
Fijn gesprek. We hadden al idee wat we wilden maar samen met Sonja gekeken naar evt. alternatieven. Helemaal tevreden met onze keus. Helaas kan ze het mooie weer niet garanderen dus daar duimen we maar voor!
Vriendelijk personeel, er wordt goed geluisterd en meegedacht. Altijd correcte behandeling. Helemaal top!
Wij zijn super tevreden .altijd gezellig en worden heel goed geholpen
Prettig geholpen. Er werd goed meegedacht.
Als de ervaringen goed zijn wordt dit automatisch verteld aan familie en vrienden, immers vakantie is voor veel mensen erg belangrijk en waardevol, en dan komt het reisbureau automatisch aan bod. Ervaringen zijn prima, er wordt goed meegedacht, goed voorwerk gedaan, vakkundig gewerkt, prima gecommuniceerd, kortom een fijne omgeving om met zoiets fijns als een vakantie bezig te zijn!
Judith heeft ons fijn en goed geholpen!
Ik ben blij dat ik naar Best ben gegaan Anneke heeft t super gedaan.
Perfecte begeleiding naar reizen op maat. Altijd en iedereen heel vriendelijk en er wordt alle tijd voor je genomen om de reis uit zoeken die het beste bij past
Heel goed en fijn geholpen door Judith. Vakantie in Oostenrijk geboekt. De reispapieren voor Athene meteen gecontroleerd en mee kunnen nemen. Ook van haar tip voor Let's meet in Athens meteen gebruik gemaakt en een fiets- en wandeltocht geboekt. Hierdoor nog meer hele leuke informatie ontvangen voor ons bezoek aan Athene. Nu natuurlijk eerst nog vertrekken en genieten.
Vriendelijke en vlotte service. Leuk om persoonlijke ervaring te horen zodat je nog beter een keuze kunt maken voor je bestemming.
prima geholpen van alles opgezocht uiteindelijk goede bestemming en hotel
In een woord: (een) fantastisch (reisbureau). Bij onze eerste verre reis (naar China) hebben zij ons fantastisch geholpen met extra boekingen maar vooral met de tip voor het huren van een couchettes (privé slaapcabine). Bij onze reis naar Griekenland hadden we een aantal wensen die door de kennis en kunde van het reisbureau naadloos in elkaar zijn gepast. Wij zijn zeer tevreden. U kunt met een gerust hart uw reis boeken via Travel Service Best.
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!