weer erg goed geholpen en meegedacht door Marloes. Ben blij met het alternatief voor Noorwegen. ook fijn dat de collega's tips en ervaringen konden uitwisselen.
Weer prettig geholpen en meegedacht door Marloes. Ben blij met het alternatief voor Noorwegen, was een goed idee. Ook fijn dat de collega's hun ervaringen en tips konden uitwisselen. Reykjavik here we come!
Beste Patricia, we hebben de app inmiddels aan je verzonden. We zijn benieuwd naar je bevindingen. gr Travel Service Best
Er word precies gekeken naar wat wij willen voor onze reis, het totale kostenplaatje was ons in eerste instantie te duur, dit aangegeven bij Anneke en 1 dag later hadden we een perfect reisvoorstel klaar liggen! Super!
Men neemt altijd de tijd voor je... Omdat we al jaren bij jullie komen,weten (en onthouden 👍👍) jullie ook veel van ons,wat erg fijn is! Lekker bakje chocomelk en koffie erbij en we komen eigenlijk altijd wel bij een leuke reis uit! Jullie zijn toppertjes!
Snel, vriendelijk en professioneel geholpen. Ook meedenken in prijs en voordeel door op ander moment te boeken. Voor herhaling vatbaar
Aardige ontvangst, veel geduld en goede adviezen.
fantastisch geholpen, goede tips, geen vraag was teveel. Naast Sonja, hebben ook Hanneke Weerts en Linda Jacobs ons erg goed geholpen
Het was in een woord prima!
Keurig geholpen. Snelle reactie.
Niets is teveel! Heel prettig als klant, .....
Ruim de tijd genomen voor het uitzoeken van mijn reis, veel kennis en ervaring. Dit is zeer prettig om te merken. Denkt mee, houd rekening met budget, belt na, stuurt e-mailtjes. Kunt merken dat ze dit werk met plezier doet. ('helaas) niet bij Sonja kunne boeken, maar bij collega Kitty.
De persoonlijke benadering en hartelijkheid, de tijd, ontvangst, perfect!
Al vele jaren klant zeer tevreden
Uitermate tevreden over het totale pakket. Vanaf eerste moment tot en met de handtekening plaatsen onder bevestiging reservering. Nooit was een vraag teveel of een uitzoek moment te lastig. Het beste bewijs dat het totale team op elkaar is ingespeeld is dat gedurende hele proces de medewerking is verleend door Judith, Hanneke, Marloes, Karin en Kitty. Iedereen wist van elkaar wat er was gedaan en vooral wat er nog gedaan moest worden. Subliem stukje teamwerk !!!
We worden altijd vriendelijk geholpen. Zelfs als we in het buitenland zijn, komt er een sms of alles goed is verlopen. En niet alleen door Kitty van Rijssel worden we goed geholpen, de andere medewerkers zijn ook altijd attent en behulpzaam.
Alles prima
Wij zijn prettig geholpen en hopen op mooie dagen in Gran Canaria
Linda heeft ons (alweer) geholpen om onze droomvakantie te realiseren. Met haar vakkennis kan ze ons heel goed adviseren en waardevolle tips geven!
Er werd erg goed naar onze wensen geluisterd!
Ik kwam bij TSB omdat ik graag op vakantie wil maar ik niet duidelijk had waarheen. Te veel plekken waar ik nog heen wil dus wist niet waar ik moest beginnen. Na mijn verhaal te hebben verteld aan Hanneke wist zij meteen in welke richting we moesten gaan zoeken. Mede door haar eigen ervaringen, wist ze mij te helpen de juiste reis te vinden. Met ons enthousiasme staken we elkaar aan en was de beslissing voor mij snel rond.
goede ervaring
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!