Prettig geholpen kijkt mee hoe en wat en neemt de tijd. Ook de mailwisseling met snelle reacties
Al jaren maken we gebruik van de uitmuntende service van Travel Service in Best. Zakelijk, maar tegelijkertijd zeer vriendelijk en bekwaam. De dames nemen veel tijd om samen met de klant een fijne en mooie reis uit te zoeken, gericht op de wensen van de klant.
Goede en prettige voorlichting omtrent de diverse mogelijkheden over je reisdoel. Nuttige tips waar je als reiziger zelf mogelijk niet aan gedacht had.
Zelfs als je online geboekt hebt kun je met vragen terecht en voelt het alsof je persoonlijk geboekt hebt. Klantvriendelijk is het eerste wat bij me opkomt bij jullie bureau.
We zijn prima geholpen. Klant vriendelijk. Duidelijk. Goede service
Prettig en goed geholpen. Klantgericht en vriendelijk
We worden vriendelijk ontvangen en in dit geval heeft Judith alle tijd om met ons een goede vakantie uit te zoeken dat bij ons past. Overigens alle medewerksters zijn even vriendelijk.
Goede tips en alle tijd genomen de diverse opties voor ons uit te zoeken. Er is veel persoonlijke aandacht. Heel fijn dat je als klant ook mee kunt kijken op een apart beeldscherm.
Vriendelijke ontvangst . Er wordt alle tijd genomen die nodig is . Er wordt goed gezocht naar een goede prijs / kwaliteit verhouding .
Zeer prettig contact en ze weten waar ze over praten en geven goed advies.
Weer zoals we gewend waren, onder het genot van een kopje koffie gezamelijk de vakantie plannen doorgenomen en daarna ook geboekt, afspraken gemaakt voor de stoelreservering en visum dus alles weer top geregeld.
prima geregeld
Bij Travel Service Best ervaren we altijd een zeer persoonlijke en goede service met aandacht zowel voor als na de reis. Voor ons reden om altijd wee terug te gaan.
Wij zijn naar Linda geweest met een globaal idee van waar we naar toe wilden. Zij heeft dit geconcretiseerd met leuke ideeën van waar we naar toe kunnen. Binnen een paar dagen was alles geregeld.
Ga zo door beter kan niet meer
Marloes gaf een goede tip voor het parkeren bij Schiphol en regelde het direct. er kwam nog behoorlijk wat bij kijken om de reis niet van noord naar zuid maar juist andersom te boeken. Voor Marloes gen probleem, top.
We zijn super tevreden over Travel service Best. We worden hier altijd prima geholpen en zijn heel tevreden over de prijzen van met name vliegtickets. Hier hebben we een veel beter gevoel bij dan bij alle internet aanbieders. En als er iets omgeboekt moet worden: Travel Service Best weet de weg in deze wereld. Ook eenmaal op vakantie, vorig jaar (2017) in het zuid-oosten van de US, tijdens oorkaan Irma namen ze zelf contact met ons op of we veilig waren en of ze ons konden helpen. Dat is pas TRAVEL SERVICE!
Heel goed geholpen, nemen de tijd voor je
Erg fijn om altijd goed geholpen te worden ook zeker deze keer een niet geplande afspraak maar een toeval treffer met als resultaat een mooie vakantie geboekt!! Bedankt voor je fijne hulp!
Goed advies, regelen alles voor je . Echt top
Spontane, enthousiaste medewerkers die je een onbevangen "thuis"- gevoel geven.
Goed advies gehad tijdens de boeking. Mayke had alle tijd en dacht met ons mee. Ook voor de zomervakantie heb ik al een afspraak gemaakt.
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!