Behulpzaam, meedenkend en goede service

We komen, mede door Monique al enkele jaren bij dit reisbureau. Zij geven je een huislijk gevoel en denken mee in de manier zoals ze ons kennen. Ze weten de voor en nadelen van onze wensen, maar proberen ook doormiddel van eigen of klant ervaringen na onze wensen toe te komen.

• Persoonlijke aandacht
  • In hoeverre is het aannemelijk dat u ons zou aanbevelen bij vrienden, familie en collega's

Zoals altijd geweldig!

Vriendelijke medewerkers en fijne hulp bij het uitzoeken van een mooie vakantie!

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Monique Wijn
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Ga zo door!

Erg fijn dat er snel geschakeld kon worden!

We wilden lastminute nog graag met vakantie. Toen we belden konden we gelijk terecht en binnen 1,5 uur hebben we onze vakantie geboekt met vertrekdatum overmorgen en alle reisbescheiden ontvangen zowel in print als digitaal. Er is goed geluisterd naar onze wensen en we zijn voor vertrek goed geïnformeerd over de nodige acties qua registraties die we zelf nog moesten verzorgen. Erg fijn geholpen door Monique Wijn.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Zoals gewoonlijk een goede begeleiding

Een goede helpende hand bij de boeking

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Sonja Legius
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

goede service, vriendelijk en eerlijk advies

Ze komen met ideeën, nemen de tijd voor je. Denken met je mee en helpen je zelfs met visa indien nodig.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Zeer goed advies gekregen.

Onze wensen duidelijk geïnterpreteerd en toegepast bij het zoeken naar een geschikte vakantiebestemming. Goed advies m.b.t. relatie tussen kosten en reisperiode en tip voor controle op reis- en annuleringsverzekering. Vakkundig geholpen bij boeking.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Judith de Baar
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Vraag bij het maken van een afspraak om zelf alvast wat te zoeken. Dit maakt de wensen sneller duidelijk dan de wensen alleen te vertellen.

Helemaal super

super enthousiast, snel, efficient en vrolijk

Fijn geholpen

Fijn geholpen vriendelijk

Super fijn geholpen

Altijd behulpzaam, maken tijd voor je. Komen afspraken na.

Supersnelle reactie

Mayke heeft op onze vraag om te reserveren supersnel gereageerd. De bevestiging heb ik inmiddels verstuurd dus we kunnen weer uitkijken naar een weekje Griekenland. Dankjewel

Denken mee

Heel fijn !

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Vriendelijk, deskundig en zeer klantgericht.

Uitstekend geholpen met het uitzoeken en boeken van "slechts" een ticket naar Mexico. Erg te spreken over de vriendelijke, deskundige en uitstekende service van dit reisbureau.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Anneke Weijnen
  • Verbeterpunten, suggesties of tips geen....

Klantvriendelijk, kennis van zaken, open en goede sfeer

We zijn perfect geholpen. Keuzes die we gemaakt hebben, komen door de vlotte en goede uitleg van Linda.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Linda Jacobs

Goed advies gehad .

Monique heeft ons super goed geholpen en goed advies gegeven vriendelijk personeel Groet nancy

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Monique Wijn
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Geen verbeterpunten wij zijn super geholpen

snel en goed geregeld

Gewoon zoals altijd weer fijn en klantvriendelijk geregeld KLASSE

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Natasja van den Broek
  • Verbeterpunten, suggesties of tips ga zo verder

Meedenkers met veel kennis

Reisbureau met kundig personeel, ze begrijpen wat je zoekt waardoor je vrijwel altijd de vakantie boekt die je zocht, maar zelf niet kon vinden.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Anneke Weijnen
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Heeft niks met personeel te maken, maar hangt een muffe lucht in het pand. Valt me al jaren op.

Geweldig. Alles keurig kunnen regelen met jullie vanaf mijn vakantieadres Marrakech.

Geen problemen meer met het niet aankomen van mijn mails & tickets. In 1 woord fantastisch. Was aantal jaren achter elkaar vervelend. Bijna daardoor overstap gemaakt naar ander reisburo. Nu weer Bonaire geboekt voor september 2025 via jullie vanaf mijn vakantie adres in Marrakech. Soepel verlopen. Ook geen probleem met dan weer andere reisadviseuse. Jullie zijn goed van elkaar op de hoogte. Marrakech (van 7 t/m 14 juli 2025) toevallig niet via jullie geboekt omdat ik deze reis kado had gekregen van mijn reisgenootje. Groet

Zeer goed geholpen!

Fijn contact en heel begrip vol.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Karin van Grimbergen
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Ga zo door!

Zoals we gewend zijn, toch nog de toplocatie gevonden die we het liefst wilden

Weer naar een - voor ons - nieuw land. Ze zijn goed voorbereid. Het contact is prettig en een afspraak bij Travel Service Best brengt je meteen in de stemming voor je nieuwe reis. En dus na 1,5 uur weer helemaal happy naar huis. Een aanrader.

• Verbeterpunten, suggesties of tips Zou het niet weten

Monique heeft goed geluisterd naar ons en heel veel uitgelegd. Nu een heel mooie Cruise geboekt.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Wij werden heel fijn geholpen door Natasja We hebben met zijn drieën gekeken waar de reis naartoe gaat dit jaar.We waren zelf ook dubbel oplettend gezien ons voorval de vorige keer.Maar die is en wordt netjes opgelost.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Super geholpen en vriendelijk.

Wij waren dit jaar wat lastiger bij het vinden van een passende vakantie maar Natasja is ons daarbij super blijven helpen.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Zeer fijn en vriendelijk geholpen

Zoals we gewend zijn bij Travel Service Best . Wederom zeer fijn geholpen naar weer een mooie reis .

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Fantastisch! Regelen alles, als het iets langer duurt stellen ze je op de hoogte.

Zeer goede ervaring! Zoekt alles uit, zet alles op mail. Alles in zeer korte tijd, als het iets langer duurt stelt ze je op de hoogte per mail.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Linda Jacobs
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Ga zo door

Heel prettig

Ik ben heel fijn, klantvriendelijk en met alle geduld geholpen om een geschikte reis te vinden

Boterhoek 83

5683 AX Best

Over Travel Service Best

Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!