Je wordt er vriendelijk en professioneel geholpen. Ze nemen er alle tijd voor en luisteren goed naar jou wensen. Zij delen hun ervaringen wat de keuze makkelijker maakt. Met als resultaat een gegarandeerde geslaagde vakantie is onze ervaring.
Weten precies wat wij willen, wij spreken altijd met Judith af. Zij is zeer ervaren en heeft maar een half woord nodig en zij gaat op zoek, gedreven betrokken tot we iets vinden. Iedereen is vriendelijk, je voelt dat de reis daar al begint
Vriendelijk personeel en ze hebben een luisterend oor voor jou persoonlijk.
Na onze afspraak, op weg naar het reisbureau, hebben we alweer een prettig vooruitzicht
Vriendelijk en goed.
Nadat ik zelf, op de site van TSB, een mooie accommodatie had gevonden op Fuertaventura, heeft Mayke deze voor ons supersnel kunnen boeken. Dankjewel hiervoor!
Zeer goed en deskundig advies van Judyh de Baar .
Begrijpt goed wat wensen zijn en komt snel met passende suggesties. Opvolging en uitwerking van afspraking/voorstel verloopt voorspoedig en correct.
Hebben al vele stedenreizen m.b.v. Travel Service Best gemaakt en zijn steeds weer tevreden over het uiteindelijke resultaat. Geven daar waar nodig nuttige tips om de reis zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.
Ik heb een medische geschiedenis en linda jacobs heeft me enorm goed geholpen en meegedacht voor een vakantie. Ook vind ik haar zeer klantvriendelijk en sociaal.
Mevr was heel open, gastvrij, cliëntgericht met de nodige humor om een prettige ervaring te hebben . Ik voelde me serieus genomen en goed geïnformeerd.
Vriendelijk meedenkend adviserend.
Al 50 jaren kom ik bij Travel Service Best voor informatie en het boeken van mijn vakanties. Een prima reisbureau! Zeer klantvriendelijk, gastvrij én deskundig.
Met de persoonlijke benadering en de gezamenlijke ervaringen binnen het team, hebben we weer een reis geboekt die volledig aan onze wensen voldoet. Het is een fijne omgeving, er wordt meegedacht en de tijd genomen om de reis te vinden die aansluit aan je verwachtingen.
Kom graag bij Travel service Best! Vriendelijke en kundige mensen. Fijn in de omgang en denken met je mee. Persoonlijke aandacht en vriendelijkheid hoog in het vaandel. Toppers zijn het!
Ik kreeg super snel een goed voorstel met leuke accomodaties die precies aansluiten bij onze wensen. Een dikke tien voor het gehele team!
Erg meedenkend, zeer servicegericht, prettig en plezierig contact
Enthousiaste reisadviseur, die goed met je meedenkt en haar afspraken nakomt.
Erg vriendelijke adviseuses, luisteren echt naar wat je wensen zijn en zoeken de beste prijs. Kortom top!!!
Wij zijn altijd super tevreden over Travelservice. Komen op de fijnste bestemmingen mede door jullie moeite om naar onze wensen te luisteren.
We zijn door Natasia naar volle tevredenheid geholpen en een reis geboekt die goed paste in onze wensen
Wij kwamen al met wat voorinformatie naar het reisbureau. Voor ons was dit de tweede keer hier. Helaas vorige keer niet kunnen slagen, maar de ervaring was toch heel goed. Daarom kwamen wij dit keer terug en goed en gezellig te woord gestaan. Als dit onderdeel van de voorpret is, is het zeker aan te bevelen. Zo hebben wij dat althans ervaren. Er wordt de tijd genomen, 1uur en 15 minuten voor de eerste vakantie en in een kwartier hadden de tweede ook al in de pocket. Fijn te ervaren dat we geen nummer waren die binnen de gestelde tijd eventueel een vakantie moeten kiezen.
ondanks niet alledaagse vragen,prima geholpen met de juiste info vriendelijk en duidelijk
We hadden wat twijfels om naar de juiste locatie te gaan. Er is geluisterd naar onze wensen, wij zijn dik tevreden. Samen met de reisadviseur een top vakantie uitgezocht.
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!